Iš pagrindų besikeičianti Atėnų „Panathinaikos“ komanda savo gretose turi dar vieną aukštaūgį. Graikijos vicečempionai pasirašė kontraktą su 24 metų 208 cm ūgio puolėju Gaiosu Skordiliu ir nugvelbė jį iš panosės kitam šalies grandui – Pirėjo „Olympiakos“ klubui.

Praėjusį sezoną Ikaro „Kallitheas“ ekipos marškinėlius vilkėjęs aukštaūgis Graikijos pirmenybių rungtynėse aikštelėje praleisdavo vidutiniškai po 13 minučių, tačiau rinkdavo po 5,8 taško ir atkovodavo po 3,9 kamuolio per susitikimą.

Po sėkmingo sezono Skordilis pradėtas vadinti vienu perspektyviausių jaunųjų talentų Graikijoje, o jį ėmė vilioti „Olympiakos“ ekipa. Visgi graikas sukirto rankomis su „Panathinaikos“ ir komandoje veikiausiai bus trečias vidurio puolėjas po Sofoklio Schortsaničio bei klubo tebeieškomo naujoko.

Skordilis tapo jau šeštuoju graiku „Panathinaikos“ ekipoje.

„Panathinaikos“ šį sezoną Eurolygos varžybose rungtyniaus A grupėje kartu su Madrido „Real“, Maskvos srities „Chimki“, Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ir Liublianos „Union Olimpija“ klubais bei kvalifikacinio turnyro laimėtoja.

Komentarai:
ss
D:DD
2012-08-24
-5
Atsakyti
jjj
perskaiciau ne gaiosu skordiliu, o gaidosu skordiliu :DDD
2012-08-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.