2013 metų Europos čempionato atrankos varžybose kovojanti Italijos rinktinė tikisi sulaukti pastiprinimo. Šios šalies pasą netrukus turėtų gauti JAV gimęs Travisas Dieneris.

Artimiausiu metu jo žmona Rosa Maria Nigliaccio turėtų gauti Italijos pasą, o tuomet paraišką tapti italu galės pateikti ir Dieneris. Įgyvendinti šiai svajonei krepšininkui prireiks apie metų.

Italijos krepšinio federacija tikisi, kad gynėjas nacionalinei komandai galėtų padėti 2013 m. Slovėnijoje vyksiančiame Europos čempionate.

„Nuolat teiraujamės dėl Dienerio, kadangi turėti jį rinktinėje mūsų komandai yra labai svarbu“, – sakė Italijos krepšinio federacijos prezidentas Dino Meneghinas.

Įžaidėjo pozicija pastaruosius metus buvo kone opiausia Italijos rinktinės problema.

Natūralizuoti žaidėjus pastaruoju metu tapo labai populiaru. Tą jau yra padariusios Ispanijos, Bulgarijos, Kroatijos, Makedonijos, Lenkijos bei daugelio kitų šalių rinktinės.

Komentarai:
Beto jie abu net lietuviskai nemokejo (Lubinas tai tikrai) nieko sau lietuviai taip?
2012-08-25
-10
Atsakyti
alabamaRyuzakijustas987Anonimasgaletu ir lietuva kokiam weemsui pasiulyt nes greitai net nepateksim i ec su savaisir tu tuom didziuotumeisi?taip, jeigu zaidejas to nori kodel gi ne? Prisiminkim kaip Douglas verzesi i LT rinktine, net nepasakysi, kad amerikiete, bet va tokio siauro mastymo zmones tam sutrukde... o gal primint kokia buvo "Lietuviu" rinktine 1932 EC?? taip, kad nereikia cia nacizmo rodyt.1932 buvo los angelo olimpines zaidynes,lietuva ten nedalivavo del finansu ir aplamai blogos politikos,krepsinis jau tada buvo olimpine sporto saka,nori pasakyt tais paciais metais buvo ir EC?o jai bandai sustumt,kad amerikos lietuviai dalivavo,tai zinok,kad lubinas kriauciunas didesni lietuviai,nei williams,smith ar kazkas tokia


sumaisiau metus berasydamas, norejau parasyt 1937... ir koks skirtumas? man tai px, galit sedet su Seibuciais, bet poto neburnokit komentaruose, kad rinktine blogai losia.
2012-08-25
-4
Atsakyti
ATI
Absurdas kazkoks. FIBA neturetu to leist....
2012-08-25
-2
Atsakyti
Ryuzakijustas987Anonimasgaletu ir lietuva kokiam weemsui pasiulyt nes greitai net nepateksim i ec su savaisir tu tuom didziuotumeisi?taip, jeigu zaidejas to nori kodel gi ne? Prisiminkim kaip Douglas verzesi i LT rinktine, net nepasakysi, kad amerikiete, bet va tokio siauro mastymo zmones tam sutrukde... o gal primint kokia buvo "Lietuviu" rinktine 1932 EC?? taip, kad nereikia cia nacizmo rodyt.


1932 buvo los angelo olimpines zaidynes,lietuva ten nedalivavo del finansu ir aplamai blogos politikos,krepsinis jau tada buvo olimpine sporto saka,nori pasakyt tais paciais metais buvo ir EC?o jai bandai sustumt,kad amerikos lietuviai dalivavo,tai zinok,kad lubinas kriauciunas didesni lietuviai,nei williams,smith ar kazkas tokia
2012-08-25
-16
Atsakyti
H
Klausimas, ko jis bus vertas dar po metu....

http://www.basketnews.lt/news-28479-pace...
2012-08-24
+1
Atsakyti
marcius
tikiuosi naturalizuotu zaidejiu niekada nebus lietuviu rinktineje!mes kaip tokia maza lietuva gerai ir blogai pazaidziame,juk nesiaip 5vietoje esame pasaulyje,uz nugaru yra prancuzai,rusai kurie turi dahuja gyventojiu,as rinktine visada palaikisiu bus pergaliu ir pralaimejimu ir bla bla bla atsibodo berasyt :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-24
Atsakyti
marcius
svarbiausias zodis populiaru...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-24
+3
Atsakyti
justas987Anonimasgaletu ir lietuva kokiam weemsui pasiulyt nes greitai net nepateksim i ec su savaisir tu tuom didziuotumeisi?


taip, jeigu zaidejas to nori kodel gi ne? Prisiminkim kaip Douglas verzesi i LT rinktine, net nepasakysi, kad amerikiete, bet va tokio siauro mastymo zmones tam sutrukde... o gal primint kokia buvo "Lietuviu" rinktine 1932 EC?? taip, kad nereikia cia nacizmo rodyt.
2012-08-24
+13
Atsakyti
Anonimas
Taip didziuotusi ir jis ir as, nes pas mus grebliu grebliai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-24
+10
Atsakyti
ironiska, kad daznai naturalizuoti zaidejai labiau kovoja uz svetima rinktine, nei pas mus uz savo sali zaisdami..
2012-08-24
Atsakyti
Anonimasgaletu ir lietuva kokiam weemsui pasiulyt nes greitai net nepateksim i ec su savais


ir tu tuom didziuotumeisi?
2012-08-24
-13
Atsakyti
Anonimas
galetu ir lietuva kokiam weemsui pasiulyt nes greitai net nepateksim i ec su savais
2012-08-24
-9
Atsakyti
Šitas nors baltas..
2012-08-24
-2
Atsakyti
mhm
dar vieni blemba...
2012-08-24
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.