[image=3215 right]Vilniaus "Lietuvos ryto" pasirodymas ULEB taurės finale sulaukė aukščiausių Lietuvos asmenų dėmesio. Šarlerua krepšinio arenoje vilniečių triumfą stebėjo  Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus, Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, Europos komisarė Dalia Grybauskaitė.

Be politikų Šarlerua arenos tribūnose taip pat buvo galima išvysti krepšinio ir verslo pasaulyje gerai žinomus lietuviškus veidus.

Antradienį V.Adamkus Briuselyje susitiko su trimis Europos Sąjungos šalių komisarais. Po oficialaus vizito prezidentas vyko į Šarlerua, ir stebėjo mačą tarp "Lietuvos ryto" ir Kozanio "Makedonikos" ekipų.

Tuo tarpu A.Zuokas į Šarlerua vyko vien dėl rungtynių. Antradienį lėktuvu į Belgiją išvykęs Vilniaus miesto meras naktį grįš namo ir trečiadienį tęs darbą sostinės Savivaldybėje.

Belgijos sostinėje Briuselyje dirbanti Eurokomisarė D.Grybauskaitė taip pat nepraleido progos pasižiūrėti vos už keliasdešimt kilometrų nuo Briuselio esančiame Šarlerua vykusių rungtynių.

Komentarai:
To slamdunk: įdomu, o kam jau tu pagarbą jauti??? Tikriausiai Viktorui? Tie žmonės niekur maudytis nevažiuoja. Serga už Lietuvą ir jos krepšinį. Argi tai blogai? Nereikia visur įžvelgti tik blogo.
2005-04-20
-1
Atsakyti
Adamkus niekada nepraleidzia progos paziureti krepsini,kai tai imanoma!Ir cia jokios nuostabos nera!
2005-04-20
-3
Atsakyti
saunu kad dar ir auksti lietuvos pareigunai palaiko vilniaus lietuvos ryto komanda ir lietuvos krepsini.
2005-04-20
Atsakyti
to vap:
Na aisku ne specialiai tam jie vaziuoja... bet tam tikra prasme taip.
2005-04-20
Atsakyti
to bildukas: reikia gi islaikyti banditu vaizda europoje :D :D
2005-04-19
+2
Atsakyti
Bildukas, pilnai sutinku ;))
2005-04-19
+1
Atsakyti
Labai saunu, kad valdzios vyrai buna su komandomis.
P.S.: Adamkus Lietuvai nesa laime - prisiminkit EC Svedijoje, kur jis stebejo finala:)
2005-04-19
-1
Atsakyti
vap
slamdunk >>
Tu taip sakai. Dėl antrojo galima būtų ginčytis. Nemanau, kad prezidentas važiuoja šlovės spinduliuose krepšininkų maudytis.
2005-04-19
+6
Atsakyti
Nejauciu nei vienam is ju dideles pagarbos. Patys nieko gero nenuveikia, tai varo maudytis kitu sloves spinduliuose. *****
2005-04-19
-1
Atsakyti
kiekvienas turi savus stabus..vilniaus meras artimiausias ir "garbingiausias" vilniaus komandai..;)
mane labiau nustebino adamkaus vizitas..;)
2005-04-19
Atsakyti
Zuokas garbingas? Kažkaip abejoju :)
2005-04-19
+2
Atsakyti
Smagu, kad ir valdzios vyrai palaiko LRyta... :)
2005-04-19
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.