Komentarai:
Azoodarko2to AzooKa jau ten rytas uzaugino?Jomanta,Babrauska situs galima butu priskirti kai isaugintus,nes jau 10 metu kai uz ryta zaidzia ir dar zais.Valanciunas vienas vertas demesio,o kiti LKL lygio zaidejai Buterleviciai,Bendziai,Redikas ir panasus.Dar ir tas Valanciunas cia priklausys kai Raptors treneriai su juo dirbs tai kazka ir pasieks.Kolkas uz suaugusiu LT rinktine jisai dar nepazaidzia ,naudos nulis.Bet zinoma aukstas zaidejas ir ilgoms rankomis tai ivertintas.Kas dar Dilys amzinai perspektyvus jau pazaides visose LKL klubuose,Seibutis rinktines atsarginis galejo vietoje jo Geceviciu i rinktine paiimti.Dulkys irgi kolkas i LKL vidutinioku komanda tik traukia pagal savo lygiKiti tai serbai ir panasus tai cia beobasket agentura juos augina,kad paskui gauti geresnes sutartisKa rytas uzaugino? Maca, Siska, Javtoka, Jasaiti, Sara (Trumpiau sakant 2003 metu europos cempionus)


saras atkrenta.... viena sezona tezaide ankstyvaisiais metais,na ir dar uzpernai
2012-09-14
+6
Atsakyti
Goran_Karan
Azoo dar prie ryto isaugintu pamirsai Kurtinaiti prideti, Kaukena, o taipogi ir Saboni !

Nedaryk tokiu klaidu, nesmeizk mylimos musu komandos !
2012-09-14
+4
Atsakyti
AzooflexisNu tu irgi nieko naujo savo komentaruose nepasakai, nes sugebi analizuot tik Žalgirį, apie rytą tavęs nesu niekad matęs kažką šnekant. Tu ne ryto fanas, o Žalgirio hateris.Pasakyk, kuo rytas šį sezoną pranašesnis už žalius? Bet pasakyk, ne savo iškrypusias fantazijas, prasilenkiančias su realybe, o objektyviai parašyk.Is kur tu cia istraukei kad as ryto fanas? As net ne is vilniaus


Manai, kad visi vilniečiai serga už Rytą, naivuolis, net daug vietinių lenkų taip vadinamų serga už Žalgirį.
2012-09-14
-1
Atsakyti
Einikis
Azoo susibegam
2012-09-14
+1
Atsakyti
molainisTai kad tu apie ryta sneki kaip apie kazkokius dievus ir aukstini juos visaip, tai kaip tau neatsiras tokia mintis.


As kalbu gerai pvz apie Lokomotiva, tai reiskia kad as sios komandos fanas? Puiki logika zmogau.
2012-09-14
-4
Atsakyti
molainis
Tai kad tu apie ryta sneki kaip apie kazkokius dievus ir aukstini juos visaip, tai kaip tau neatsiras tokia mintis.
2012-09-14
Atsakyti
flexisAzooflexisNu tu irgi nieko naujo savo komentaruose nepasakai, nes sugebi analizuot tik Žalgirį, apie rytą tavęs nesu niekad matęs kažką šnekant. Tu ne ryto fanas, o Žalgirio hateris.Pasakyk, kuo rytas šį sezoną pranašesnis už žalius? Bet pasakyk, ne savo iškrypusias fantazijas, prasilenkiančias su realybe, o objektyviai parašyk.Is kur tu cia istraukei kad as ryto fanas? As net ne is vilniausVisu pirma, kur aš sakiau, kad tu ryto fanas? Juk aiškiai pasakiau, kad tu ne ryto fanas, tu Žalgirio hateris. Bet, kad niekada nieko apie rytą nerašai, o ypač blogo nerašai, visada pili purva tik ant žalių, tai nori nenori peršasi mintis, kad tu labiau prijauti rytui. Tai visgi neparašysi nieko apie rytą? Neparašysiu kuo jie šį sezoną pranašesni už žalius? Taip ir maniau. :) Sugadintas žmogus tu esi, gal mažiau gerk, ar ką tu ten darai, kad tokias nesąmones rašai pastoviai. Vsio su tavim žemas lygis prasidėt, teisingai čia kažkas ir rašė.


Nu gerai tu sakai, kad as zalgerio hateris, bet is kur pas tave tokia mintis atsirado apie mane ir ryta?
2012-09-14
-5
Atsakyti
darko2to AzooKa jau ten rytas uzaugino?Jomanta,Babrauska situs galima butu priskirti kai isaugintus,nes jau 10 metu kai uz ryta zaidzia ir dar zais.Valanciunas vienas vertas demesio,o kiti LKL lygio zaidejai Buterleviciai,Bendziai,Redikas ir panasus.Dar ir tas Valanciunas cia priklausys kai Raptors treneriai su juo dirbs tai kazka ir pasieks.Kolkas uz suaugusiu LT rinktine jisai dar nepazaidzia ,naudos nulis.Bet zinoma aukstas zaidejas ir ilgoms rankomis tai ivertintas.Kas dar Dilys amzinai perspektyvus jau pazaides visose LKL klubuose,Seibutis rinktines atsarginis galejo vietoje jo Geceviciu i rinktine paiimti.Dulkys irgi kolkas i LKL vidutinioku komanda tik traukia pagal savo lygiKiti tai serbai ir panasus tai cia beobasket agentura juos augina,kad paskui gauti geresnes sutartis


Ka rytas uzaugino? Maca, Siska, Javtoka, Jasaiti, Sara (Trumpiau sakant 2003 metu europos cempionus)
2012-09-14
+5
Atsakyti
AzooflexisNu tu irgi nieko naujo savo komentaruose nepasakai, nes sugebi analizuot tik Žalgirį, apie rytą tavęs nesu niekad matęs kažką šnekant. Tu ne ryto fanas, o Žalgirio hateris.Pasakyk, kuo rytas šį sezoną pranašesnis už žalius? Bet pasakyk, ne savo iškrypusias fantazijas, prasilenkiančias su realybe, o objektyviai parašyk.Is kur tu cia istraukei kad as ryto fanas? As net ne is vilniaus


Visu pirma, kur aš sakiau, kad tu ryto fanas? Juk aiškiai pasakiau, kad tu ne ryto fanas, tu Žalgirio hateris. Bet, kad niekada nieko apie rytą nerašai, o ypač blogo nerašai, visada pili purva tik ant žalių, tai nori nenori peršasi mintis, kad tu labiau prijauti rytui. Tai visgi neparašysi nieko apie rytą? Neparašysiu kuo jie šį sezoną pranašesni už žalius? Taip ir maniau. :) Sugadintas žmogus tu esi, gal mažiau gerk, ar ką tu ten darai, kad tokias nesąmones rašai pastoviai. Vsio su tavim žemas lygis prasidėt, teisingai čia kažkas ir rašė.
2012-09-14
-4
Atsakyti
Nėra reikalo prasidėt su tuo Azoo. Kažkoks Žiegždrių nevisprotis. Gauna rytas sausai nuo Žal, tai ir belieka vartytis, kad 11/12 sezone iškovojo daugiau pergalių, o kad varžovų lygiai skiriasi kaip diena nuo nakties, vienodai. :)
2012-09-14
+7
Atsakyti
flexisNu tu irgi nieko naujo savo komentaruose nepasakai, nes sugebi analizuot tik Žalgirį, apie rytą tavęs nesu niekad matęs kažką šnekant. Tu ne ryto fanas, o Žalgirio hateris.Pasakyk, kuo rytas šį sezoną pranašesnis už žalius? Bet pasakyk, ne savo iškrypusias fantazijas, prasilenkiančias su realybe, o objektyviai parašyk.


Is kur tu cia istraukei kad as ryto fanas? As net ne is vilniaus
2012-09-14
-9
Atsakyti
Užtilo, taip ir maniau, kad paklaustas apie rytą nieko nepasakys. Jis sugeba tik apie Žalgirį kalbėt visokių nesąmonių prisigalvojęs. Net neverta diskutuot su tokiu žmogum, sunkiai net liežuvis apsiverčia jį žmogum vadinti. :)
2012-09-14
+12
Atsakyti
to Azoo

Ka jau ten rytas uzaugino?Jomanta,Babrauska situs galima butu priskirti kai isaugintus,nes jau 10 metu kai uz ryta zaidzia ir dar zais.

Valanciunas vienas vertas demesio,o kiti LKL lygio zaidejai Buterleviciai,Bendziai,Redikas ir panasus.Dar ir tas Valanciunas cia priklausys kai Raptors treneriai su juo dirbs tai kazka ir pasieks.Kolkas uz suaugusiu LT rinktine jisai dar nepazaidzia ,naudos nulis.Bet zinoma aukstas zaidejas ir ilgoms rankomis tai ivertintas.

Kas dar Dilys amzinai perspektyvus jau pazaides visose LKL klubuose,Seibutis rinktines atsarginis galejo vietoje jo Geceviciu i rinktine paiimti.Dulkys irgi kolkas i LKL vidutinioku komanda tik traukia pagal savo lygi

Kiti tai serbai ir panasus tai cia beobasket agentura juos augina,kad paskui gauti geresnes sutartis
2012-09-14
+7
Atsakyti
j.j
uz klimaviciu gal ir geriau butu buves, bet zymiai geriau kad ksystofa paeme o ne ji
2012-09-14
Atsakyti
Nu tu irgi nieko naujo savo komentaruose nepasakai, nes sugebi analizuot tik Žalgirį, apie rytą tavęs nesu niekad matęs kažką šnekant. Tu ne ryto fanas, o Žalgirio hateris.

Pasakyk, kuo rytas šį sezoną pranašesnis už žalius? Bet pasakyk, ne savo iškrypusias fantazijas, prasilenkiančias su realybe, o objektyviai parašyk.
2012-09-14
+5
Atsakyti
flexisOptimistas tu, jei manai, kad rytas šiemet turės bent jau 2 pergales Eurolygoj. ;DDBeje, nemaniau, kad žaidimas beveik po 30 minučių Unicajoj, reiškia suolelio trynimą.


Tai kad kiekviena sezona kai rytas zaidzia eurolygoje zalgirio fanai rekauja kad rytas tures tik pora pergaliu, bet visada kazkotai geriau suzaidzia uz zalgiri. Zodziu, nieko naujo cia nepasaket :)
2012-09-14
-7
Atsakyti
Optimistas tu, jei manai, kad rytas šiemet turės bent jau 2 pergales Eurolygoj. ;DD

Beje, nemaniau, kad žaidimas beveik po 30 minučių Unicajoj, reiškia suolelio trynimą.
2012-09-14
+9
Atsakyti
19gaga99Azoo19gaga99AzoojonceblembaAzooNer ko gailetis, puikus pasirinkimasTai turbut, nes tada isvis nebutu ka su jusu priekiu veikti... Smirdzius ir Radosevicius kuris netgi ne centras...Ne ka geresni centrai ir zalgiryje. Javtokas vos paslenkantis per aisktele, Delas buves talentas ir naujasis super pirkinys sudrebines visa europa Samhano lygio Foote'asJo Javtokas ta jusu NBA superstara per finalus dare kaip tik norejo, vien dejimai per staro galva kokie penki buvo, o tu cia dar bandai Zalgirio zaidejus lyginti su projektelio, cia paprasciausiai nepalyginami dalykai, nauji Zalgirio zaidejai tik auksciausios klases, projektelio tik zemiau negu vidutiniokai, tokie kaip blumai ir dulkys....Nauji zaligirio zaidejai auskciausios klases? :D Cia tas Dardenas kur praeita sezona tryne Unicajos suoleli, Lafajetas su kuriuo po sezono efesas net nenorejo pratesti sutarities ir JAV universiteto "paziba" Foote'as? Turbut juokauji zmogau :)Debiliuk, Kaukenas, Lavrinovicius Darjusas, Lavrinovicius Ksistofas, nu ir abu negriukai trim galvom geresni uz projektelio visus naujokus....


Ksistofas ir Rimas gerai zaide MDP, nes ten treneris ir komanda buvo sudaryta super. Galvoji jie pereje i zymiai zemesnio lygio komanda taip pat varys? :D Optimistas..
2012-09-14
-9
Atsakyti
Azoo19gaga99AzoojonceblembaAzooNer ko gailetis, puikus pasirinkimasTai turbut, nes tada isvis nebutu ka su jusu priekiu veikti... Smirdzius ir Radosevicius kuris netgi ne centras...Ne ka geresni centrai ir zalgiryje. Javtokas vos paslenkantis per aisktele, Delas buves talentas ir naujasis super pirkinys sudrebines visa europa Samhano lygio Foote'asJo Javtokas ta jusu NBA superstara per finalus dare kaip tik norejo, vien dejimai per staro galva kokie penki buvo, o tu cia dar bandai Zalgirio zaidejus lyginti su projektelio, cia paprasciausiai nepalyginami dalykai, nauji Zalgirio zaidejai tik auksciausios klases, projektelio tik zemiau negu vidutiniokai, tokie kaip blumai ir dulkys....Nauji zaligirio zaidejai auskciausios klases? :D Cia tas Dardenas kur praeita sezona tryne Unicajos suoleli, Lafajetas su kuriuo po sezono efesas net nenorejo pratesti sutarities ir JAV universiteto "paziba" Foote'as? Turbut juokauji zmogau :)


Geriau tu cia nekisk to savo lavonu projektelio, net nemalonu skaityti kai bandai kelti i dausas tu kurie vel bus raudonas skuduras Zalgiriui kojas nusivalyti....
2012-09-14
-2
Atsakyti
salemBūtų reikėją su Lavrinovičiais į Seimą eit :)


Geriau kaip tu, mikriuko vairuotojas...
2012-09-14
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.