Naujojo Orleano/Oklahomos „Hornets“ klubas pratęsė kontraktą su vyriausiuoju treneriu Byronu Scottu. Jis dar trejus metus dirbs su „Hornets“ ekipa. Finansinės kontrakto sąlygos neskelbiamos.

Komandos savininkas George'as Shinnas ir kiti komandos vadovai teigė, kad nuo sezono pabaigos siekė išlaikyti Scottą, kuris pretendavo į geriausio metų trenerio apdovanojimą. Praėjusį sezoną palyginti su 2004-2005 metais „Hornets“ laimėjo 20 rungtynių daugiau.

„Nebuvo dėl ko nerimauti. Tai buvo tik laiko klausimas“, – tvirtai kalbėjo Scottas, kuris tikino, kad dabar jis kartu su komandos vadovais turi daug darbų dėl ekipos komplektacijos.

Vyriausiuoju treneriu Scottas pradėjo dirbti Naujojo Džersio „Nets“ ekipoje, su kuria 2002 ir 2003 metais dalyvavo NBA finale. 2003-2004 metų sezono pradžioje Scottas buvo atleistas ir iškart pasirašė trejų metų kontraktą su „Hornets“. Sutartis baigėsi po šio sezono.

Komentarai:
Maca tegul hornets iskeicia,nes scotas ji is viso uzduhins
2006-06-28
-2
Atsakyti
Reiškia Macas tris metus nagalės žaisti Hornets
2006-06-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.