Neseniai iš JAV, kur dalyvavo keleto NBA klubų peržiūrose, grįžęs Lietuvos rinktinės ir Kauno „Žalgirio“ puolėjas Paulius Jankūnas vakar apsilankė pas gydytojus.

Vizito metu žaidėjui buvo ištirta per treniruotę Naujajame Džersyje sumušta blauzda. Pasak Lietuvos rinktinės gydytojo Roberto Narkaus, puolėjas negalės sportuoti apie 10 dienų.

Prie nacionalinės rinktinės Jankūnas turėtų prisidėti Palangoje, kur pajėgiausi Lietuvos krepšininkai susirinks liepos 4 dieną ir treniruosis ten iki liepos 19 dienos. Kitą dieną krepšininkai pradės turnyrą Prancūzijos mieste Strasbūre.

Komentarai:
Jo Pauliau buk geras padek rinktinei iskovoti Chempionu titulus ir kitais metais zaisk Zalgiryje taip gerai, kad net statistika pranoktu Lavrinoviciaus
2006-06-29
Atsakyti
Sveik greiciau,Pauliuk ir padek musu rinktinei...
2006-06-29
-1
Atsakyti
greiciau sveik ir irodyk visiems NBA looseriams savo verte PC
2006-06-29
+2
Atsakyti
jo, sekmes vaikiui
2006-06-29
+2
Atsakyti
nu bl... kad viskas gerai isgytu sekmes tau...
2006-06-29
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.