„Juventus“ klubas Žydrūnui Urbonui priklausiusius marškinėlius pakels į arenos palubes, o aštuntojo numerio ateityje nebegalės rinktis nė vienas komandos krepšininkas
„Juventus“ klubas Žydrūnui Urbonui priklausiusius marškinėlius pakels į arenos palubes, o aštuntojo numerio ateityje nebegalės rinktis nė vienas komandos krepšininkas
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Utenos „Juventus“ ekipa šeštadienį prieš pirmąsias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynes su Klaipėdos „Neptūno“ klubu pagerbs vasarą apie karjeros pabaigą paskelbusį puolėją Žydrūną Urboną.

Komandos administracijos, krepšininkų bei daugumos sirgalių pageidavimu, prieš dvikovą į arenos palubes bus iškelti aštuntuoju numeriu pažymėti „Juventus“ marškinėliai su Urbono pavarde.

Buvo nuspręsta, kad aštuntasis numeris visiems laikams priklausys Urbonui ir komandoje šiuo numeriu pažymėtų marškinėlių daugiau nevilkės nė vienas krepšininkas.

1994 metais su Lietuvos jaunių (iki 18 metų) rinktine Europos čempionu tapęs Urbonas per savo karjerą iškovojo tris Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos medalius, du kartus dalyvavo LKL „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, o 2001 metais buvo pripažintas naudingiausiu LKL sezono krepšininku.

Atstovaudamas „Juventus“ klubui Urbonas padėjo uteniškiams iškovoti Baltijos krepšinio lygos (BBL) Iššūkio taurę – pirmąjį ir kol kas vienintelį trofėjų Utenos klubui pradėjus žaisti LKL.

Praėjusį sezoną Urbonas buvo rezultatyviausias ir naudingiausias „Juventus“ ekipos krepšininkas. 35 metų uteniškis jau daugelį metų yra vienas svarbiausių „Juventus“ komandos administracijos narių. Ekipos prezidento pareigas einantis Urbonas svariai prisidėjo prie klubo vystymosi ir nuolatinio tobulėjimo.

Komentarai:
briedas
Gal pati Urbona pakabinti palubeje butu dar idomiau
2012-09-26
+4
Atsakyti
Kitas anonimas
Žinok, Pociūnėlkiemyje turim vieną, kuris, prigirdytas iki pilno kaifo, tave Anapilin pasiųstų. Globaliai - ir nėr tavo PASAULIO, a ne?
2012-09-26
+2
Atsakyti
DS13.Kažkaip keistokas sprendimas Europos krepšinyje, esam įpratę NBA arenų palubėse matyti kabančius marškinėlius, o Europoje pavyzdžių negalėčiau irgi išvardinti... Bet mano nuomone, Žydrunas tikrai nusipelno tokios pagarbos, nes tik jam prisijungus prie "Juventus" komandos Utena turi aukščiausiame lygyje žaidžiančią komandą. Džiugu! :)


Kaukeno marskinelius Sienoje pakabino. Dar pats Kauke praeitam sezone sake kaip keista zaisti kai tavo marskineleiai palubeje kabo.
2012-09-25
-4
Atsakyti
Anonimas
o mano marskinelius pakabino Balbieriskese ant obels
2012-09-25
+3
Atsakyti
Kažkaip keistokas sprendimas Europos krepšinyje, esam įpratę NBA arenų palubėse matyti kabančius marškinėlius, o Europoje pavyzdžių negalėčiau irgi išvardinti... Bet mano nuomone, Žydrunas tikrai nusipelno tokios pagarbos, nes tik jam prisijungus prie "Juventus" komandos Utena turi aukščiausiame lygyje žaidžiančią komandą. Džiugu! :)
2012-09-25
-5
Atsakyti
:DDDDDDDDDDD
lol. iskels marskinelius jo :DDDDDD dar tegul i HOF patenka :D
2012-09-25
+2
Atsakyti
Nenusišnekėk gal :D
2012-09-25
-7
Atsakyti
urbis
jauciu pats iskele sita klausima kaip prezidentas, o kaip vadybininkas ir direktorius pabalsavo uz
2012-09-25
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.