Michaelui Beasley Fynikso „Suns“ komandoje teks svarbus vaidmuo
Michaelui Beasley Fynikso „Suns“ komandoje teks svarbus vaidmuo
Nuotr. AFP–Scanpix
Steve'as Nashas išvyko. Grantas Hillas išvyko. Channingas Frye iš rikiuotės iškrito veikiausiai visam sezonui. Po tokių esminių pokyčių Fynikso „Suns“ komandoje ant vos atvykusio naujoko Michaelo Beasley pečių kris didžiulė atsakomybė.

Pagrindinius lyderius praradusios „Suns“ laukia sunkus sezonas, tačiau Naismitho krepšinio šlovės muziejaus narys ir Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionas Clyde'as Drexleris yra įsitikinęs priešingai.

„Dabar jie turi tikrą komandą, – kalbėjo 50 metų amerikietis. – Jie tikrai gali žaisti. Turi Marciną Gortatą, dabar jau ir Luisą Scolą, Goraną Dragičių bei Michaelą Beasley. Tai trys nauji starto penketo žaidėjai.“

Net turint savo sudėtyje Steve'ą Nashą, praėjusį sezoną „Suns“ ekipai nepavyko nužygiuoti net iki atkrintamųjų barjero. Ji iškovojo 33 pergales ir patyrė tiek pat pralaimėjimų bei Vakarų konferencijoje užėmė dešimtą vietą.

„Esu įsitikinęs, kad „Suns“ užims ketvirtą arba penktą vietą Vakarų konferencijoje. Jie yra aukšti, atletiški ir žino, kaip reikia žaisti“, – optimistišką „Suns“ viziją nupiešė Drexleris.

Komentarai:
mkt
Nu aš asmeniškai pilnai sutinku su juom dėl saulių, potencialo jie turi milžinišką ir pasižiūrim kas jiems rimti konkurentai galėtų būti kovoje dėl penktos vietos, pirmos keturios vietos jau ir visiems aiškios, tai SAS, LAL, LAC ir OKC, jos kaposis dėl pirmos vietos, na o parindinius konkurentus saulėms kovoje dėl penktos vietos matau tik DEN komanda, kuri taip pat jauna, energinga, sudėtis gyli, kiekvieną naują dieną gali atsirasti vis kitas lyderis, treneris puikus, vienu žodžiu DEN kausis su PHX dėl penktos vietos, DAL manau šiais metais nieko ypatingo nepadarys, nesvarbu kad jie gavo Mayo, bet prarado Terry ir Kidd'ą, vėl visos žaidimo vadžios bus perleistos vokiečiui, tiek Brandas tiek Kamanas ir tas pats Mayo netikiu kad pirmais metais isilies gerai į žaidimą, Mayo gaus manau lygiai tiek pat laiko žaisti kaip ir Memfio ekipoje, Brandas irgi neturėtų gauti daug laiko, vienu žodžiu Dal saulėms nekonkurentas bus, Grizliai prarado Mayo ir į jo vietą nieko nepasikvietė, btoks jausmas kad visą sezoną jie remsis vien tik startiniu penketu, nes suolas pas juos trumpas, praktiškai jo nėra, ne duok Dieve kas nors gaus trauma ir galės tik pasvajoti apie atkirntamąsias, man asmeniškai bus įdomu stebėti Suns'ų žaidimą, komanda suburta talentinga, jauna ir tikriai perspektyvi, na o dėl 7 - 8 vietos pagal mane tikrai kovos Dal, Portl, tie patys Grizliai, Minesota. Na kaip bebūtų tai manau Portl turėtų šiais metais būtų vieni iš tų, kuriais būtų galima drąsiai sezono pabaigoje pavadinti juodoju arkliuku, bus labai įdomu stebėti Lilardo žaidimą, vasaros lygoje atrodė fantastiškai, jei tokį aukštą ir gerą žaidimo tempą išlaikys ir sezono metu, manau aišku bus ROY, iš Min tikiuosi mažiausiai, nors sudėtis pasikeitusi, bet vistiek, jie labai rizikuoja su Roy'umi, nu bet gal ta jų rizika ir pasiteisins, o kad Rubio grįžęs po traumos iškels komandą į aukštumas tai netikiu, taip sutinku dėl jo perdavimų, bet vistiek jis atlieka šou, gynyboje iš jo apskritas 0, puolimas irgi ne iš stipriųjų pusių jo, metimas šleivas,kreivas stiprioji jo pusė aikštės matymas puikus ir gebėjimas kurti šou, bet vistiek viliuosi jog jie pateks į atkrintamąsias.
2012-09-27
+14
Atsakyti
Spree
Tai as ir sakau jei bus sveiki, bet ir be Boguto gali eiti ant 50/50 rezultato. Pernai iki keitimo GSW turejo 18/21 rezultata!!! Ellis/Lee/Curry kuris suzaide 26 rugnytes, turedamas tris kartus ciurnos trauma! Galima sakyti zaide be formos. Po keitimo su MIL tapo viskas aisq, kad kovos jie tik del savo drafto saukimo, kad apsaugotu nuo Jazz. Visi pagrindiniai buvo susodinti ant suolo.

Praradimai: Ellis/Wright/Udoh

Pastiprinimas: Bogut/Landry/Jack/Jeferson/Ezil/Barnes

Patobulejimas: Thompsonas

Kritimas: beveik nera tokiu, visi jegu zidejime arba tobulejantys.

Komanda sudetim gili kaip niekad, tik didziausias klaustukas del Boguto. Visa kita manau bus labai stipru.

Taip man SAC irgi imponuoja, daug geru zaideju, bet ar jie sulipdys komanda didelis klaustukas. Pas dauguma kreivi charakteriai tiek Thortonas, tiek Cousine, tiek Evens, bet tenka pripazint, kad potencialas pas juos visus milziniskas.
2012-09-26
+9
Atsakyti
Spreeeeeeeeee

Tereikia kad Bogut gautu trauma ir GSW lieka tokia kaip ir pernai...T.y.: uz atkrintamuju barjero... Mano galva daugiau Kings turi sansu issokti auksciau rpaejusio sezono. Komanda antri ar net treti metai tokia pat..kardinaliu pokyciu nera - tad ir didesniems tikslams kliuciu taip pat nera .
2012-09-26
-5
Atsakyti
Abejoju... Manau bus taip:

1. Thunder.

2. Lakers.

3. Spurs.

4. Clippers.

5. Nuggets.

6. Timberwolwes.

7. Mavericks.

8. Nebent manau gal 8 bet ir taip yra Rockets, Jazz, Warriors, tad manau, kad dar niekas čia nėra aišku.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-09-26
+5
Atsakyti
Spree
Jeigu kas saus si sezona tai tik GSW, bet yra vienas bet, turi but visi sveiki (bent pagrindiniai). Priekine linija viena stipriau vakaruose Bogut, Lee, Biedrinis, Landry ir kruva snaiperiu su Curry priesaki. O ziuriu ji mazai kas vertina, o tai yra labai gerai :)
2012-09-26
+5
Atsakyti
Rytuose gali ir užimtu 6-8a vieta,net ne Vakaruose,ten jie gal ir gali būti tarp 6 stipriausių,bet gali būti ir vos dvylikta komanda...

Spurs,Thunder,Lakers kovos dėl pirmų tiejų vietų,vėliau nežinosi kaip pasiskirstys Clippers,Grizzlies,Jazz,T-Wolves,Mavs,Warriors,Nuggets,net Hornets su Gordonu gali iššauti,bus įdomu.
2012-09-26
+19
Atsakyti
Anonimas
nu drasiai drasiai cia paiso sunsus drexleris, na bet jeigu gerai susizais nuo sezono pradzio isibeges, tai visko gali but :)
2012-09-26
+2
Atsakyti
Nu Che Burashka... :D

Hornets turi stipria priekine linija??? Wow.... Kas tas stipruolis ten toks? naujokas sveriantis 99 kilogramus? Ryan Anderson,kuris baudos aiksteleje jauciasi nejaukiai...? Vajej... H.Warick,J.Smith...Nezinau Ceburaska nezinau.... :)

Jei ir isaus si sezona Hornets,tai tik del E.Gordon ir A.Rivers ...
2012-09-26
-8
Atsakyti
As situacijos nelabai zinau GSW, Jutos, bet, vieninteliai kas gali issaut, tai manau Hornets. Turi gan stipria priekine linija. O kitos komandos, tai nezinau. Kas ten is Jutos belike? Minesota buvo jau suderinus zaidima, bet Rubio trauma ir viskas tuo baiges..
2012-09-26
-4
Atsakyti
Guns_Upastunta vieta,kaip jau ir minejau ;)siaip vargu ar ilgai isbus aiksteje vienu metu Gortat,Scola ir Beasley...


Pritariu tau,kad 8 vietą jie gali užimti, nes abejoju,ar iš likusio komandų septyneto, Lakers, OKC, Spurs, Grizzlies, Maverics, Clippers ir Nugeets jie ką nors aplenktų.

Be to reikia nepamiršti, kad į 8 vietą dar pretenduoja sustiprėjusi Minesota, GSW, atsinaujinusi Rockets, dar Utah gali nustebinti, kaip ir praeitą sezoną ir visko gali būti su Hornets ir Eric Gordon priešakyje... (:
2012-09-26
-2
Atsakyti
as irgi manau kad jie gerai varys si sez :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-09-26
+2
Atsakyti
astunta vieta,kaip jau ir minejau ;)

siaip vargu ar ilgai isbus aiksteje vienu metu Gortat,Scola ir Beasley...
2012-09-26
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.