Šiemet pirmuoju numeriu NBA naujokų biržoje pakviestas Andrea Bargnani pasirašė sutartį su Toronto „Raptors“ klubu. Tai įvyko po trijų dienų, kai įvyko naujokų birža.

Pagal dvejų metų sutartį italas gaus 7,78 mln. JAV dolerių. Klubas pasiliko galimybę dar dvejiems metams pratęsti sutartį su 20 metų 211 cm ūgio vidurio puolėju.

Kuo greičiau sudaryti sutartį su Bargnani buvo vienas svarbiausių komandos tikslų. Italas kartu su kitais žaidėjais jau apsivilks „Raptors“ marškinėlius Las Vegaso vasaros stovykloje, kuri tęsis iki liepos 14 dienos.

Sutartį su naujokų biržoje pakviestu žaidėju pasirašė ir Dalaso „Mavericks“. Jie sudarė dvejų metų kontraktą su 28 šaukimu pakviestu Maurice'u Ageru.

Komentarai:
Bargnani nebus taip kaip buvo Miliciciui... GARANTUOJU
2006-07-02
+3
Atsakyti
sekmes italui,galbut isitvirtins nba
2006-07-02
+3
Atsakyti
r
prognozuoju bargnani miliciaus likima :) jei apsiriksiu bus gerai sekmes jam
2006-07-02
+1
Atsakyti
Nu su pirmo rato saukimais tai ciuju visais sudarines sutartis, o su antro tai abejotina...
2006-07-02
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.