Derricko Low karjeros šuolis prasidėjo Lietuvoje
Derricko Low karjeros šuolis prasidėjo Lietuvoje
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Puikų sezoną 2009-2010 metais „Šiaulių“ gretose turėjęs Derrickas Low nuo šiol rungtyniaus stipriausioje Europos lygoje – 26 metų 186 cm ūgio įžaidėjas sukirto rankomis su San Sebastjano „Lagun Aro GBC“ komanda.

Po metų praleistų Šiauliuose, Low vieną sezoną atstovavo Haifos „Maccabi“ ekipai, o nuo praėjusių metų rudens gynė Valdemaro Chomičiaus treniruojamos Dnipropetrovsko „Dnipro“ komandos garbę.

Gegužės mėnesį Low buvo sukirtęs rankomis su ukrainiečiai dėl naujos sutarties, tačiau vos prasidėjus sezonui, išvyko į Ispaniją.

Šį sezoną Low spėjo sužaisti dvejas Ukrainos čempionato rungtynes ir per jas vidutiniškai pelnydavo po 20,5 taško, atkovodavo po 2,5 kamuolio ir atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Komentarai:
serbentukas
kaip jau reikes taip ir padarys be musu komentaru nesirupinkim kitais matykim patys save .
2012-10-02
+4
Atsakyti
vasiokas
ei,krepsino zurnaliugos,netapkit visisku bulvaru,nazinot nerasyk,uzknisot!apie vasyliu irgi rase,cia zais,cia nezais,cia 100% nazais,cia jau vel pasirase,darotes juokingi:))kazkur kazka isgirdau ir rasau,alio,redaktorius,biski kontroliuok savo pavaldinius...jei paskelbsiu kad kazkoks kleiza prigere bare,irgi pulsit rasyt nepatikrine...sekmes ir profesionalumo!:)
2012-10-02
-4
Atsakyti
to KLP
nezaidzia vasylius, galdikas ir kikertas, nes FIBA uzdejo sankcijas, neleidzia naujiems zaidejams zaist, kol kazkokia bauda neismokes klubas.

eurobaskete com raso kad Low niekur neis, liks dnipre.
2012-10-02
+1
Atsakyti
Anonimas
>> jautis tai už tokį Žalgrybį tokie degradai kaip Kalnietis tik ir žaidžia.
2012-10-01
+3
Atsakyti
jautis
Tai yra zaidejas, kuri drasiai galejo pasiimti ir Zalgiris... Uztikrintas metikas, aikstes matymas puikus, kamuolio neatimsi niekaip, klysta itin itin retai... Uz toki Kalnieti turbut dvigubai geresnis yra, vien jau del stabilumo ir klaidu nedarymo
2012-10-01
+4
Atsakyti
to dzekesas
siekia manau apie 200.000 eur ar doleriu gal biski daugiau, todel sakyti kad puse siauliu biudzeto nemanau kad teisinga nes neaisku kas per siauiu biudzetas
2012-10-01
+5
Atsakyti
Kur bežaistų, visur žaidžia gerai ir pritampa. Ispanijoj gali drąsiai turėtų 10-14 taškų vidurkį, o gal net didesnį. Svajonės, kad jis vėl žaistų Šiauliuose tik ir liks svajonėm, jo kaina dabar rinkoj tokia, kad spėju siekia kone visos Šiaulių ar bent 80 procentų žaidėjų algos kartu sudėjus.
2012-10-01
-1
Atsakyti
KLP
kažin kodėl dnipro nežaidžia Vasylius ir Galdikas? jei jau low palieka komandą, tai gal ir abu lietuviai paliko? matyt, su finansais kažkas negerai...
2012-10-01
+1
Atsakyti
asd
Butu smagu jei griztu namo į šiaulius, šeip ar taip jis tiktu netgi rytui
2012-10-01
+3
Atsakyti
Anonimas
IDOMU

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-10-01
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.