Achilo sausgyslė Chauncey Billupsui trūko vasario 7 d. mače su Orlando „Magic“
Achilo sausgyslė Chauncey Billupsui trūko vasario 7 d. mače su Orlando „Magic“
Nuotr. AP-Scanpix
Chauncey Billupsas nesulaukė lapkričio, kada vėl galės sportuoti iš visų jėgų. Ketvirtadienį gynėjas pirmą kartą žaidė kontaktinį krepšinį po trūkusios Achilo sausgyslės operacijos.

„Chauncey treniravosi kiek daugiau, tačiau tai buvo gerai,  po Los Andželo „Clippers“ ekipos treniruotės sakė vyriausiasis treneris Vinny Del Negro Jei atvirai, jis jau dalyvavo keliose treniruotėse, tačiau šiandien žaidė kontaktinį krepšinį ilgiau nei anksčiau.“

Vasarą Billupsas vylėsi sugrįšiąs tiesiai į pirmąsias NBA reguliariojo sezono rungtynes su Memfio „Grizzlies“ ekipa. Jei nekils jokių kliūčių, įžaidėjo planas pavyks  aikštėje jis pasirodys spalio 31 d.

Treniruotėje Billupsas dirbo su kitu komandos įžaidėju Chrisu Paulu. Rugpjūčio 21 d. pastarajam buvo atlikta trūkusio dešinės rankos nykščio raiščio operacija. Paulas taip pat negali treniruotis iš visų jėgų, todėl dirbti su Billupsu jam lengviau.

Komentarai:
Anonimas
Jis ne dalyvavo Del Negro ;D
2012-10-05
+2
Atsakyti
ZORO
IDOMU

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-10-05
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.