Smushas Parkeris taip pat yra atstovavęs ir Los Andželo „Clippers“ ekipai
Smushas Parkeris taip pat yra atstovavęs ir Los Andželo „Clippers“ ekipai
Nuotr. AP–Scanpix
Itin aštriai apie buvusius komandos draugus pasisakęs Kobe Bryantas sulaukė atkirčio. 2005-2006 metų sezone kartu su Bryantu Los Andželo „Lakers“ komandoje rungtyniavęs Smushas Parkeris kietai pasisakė apie Kobę.

„Smushas buvo prasčiausias žaidėjas. Jis net nevertas žaisti NBA lygoje, tačiau buvo toks pigus įžaidėjas, kad jį įsigijome“, – prieš keletą dienų kalbėjo Bryantas.

„Kobe yra didis krepšininkas, tačiau tik ne kaip persona“, – karčių žodžių negailėjo Parkeris.

31 metų 193 cm ūgio Parkeris po to sezono paliko „Lakers“ ekipą. Dabar gynėjas atskleidė priežastis, kodėl jam teko pasitraukti iš Kalifornijos ekipos.

„Aš nelikau ekipoje, nes nebučiavau Bryantui užpakalio. Nepadlaižiavau jam“, – nukirto Parkeris.

Komentarai:
BlackAcidTDaYJonazO kieno kalte kad lakers pistons pralose finale? Kobes, kuris kai balvonas neatmetinejo laisviems draugams, verzes pro 2-3 zaidejus, to pasekoj atimdavo kamuoli, per rankas princo mete lempas, nepameni to? O pasakymai kad Kobe uz Jordana geresnis apsurdas isvys, Kobe turejo is ko mokytis ir tai jam dar truksta iki Jordano...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltNiekada nesakiau, kad jis geresnis už Jordaną.O kieno kaltė, kad privertė Kobę nekomandiškai žaist?TDaY, tavo teiginiai apie Kobe panašūs į teiginius apie Hitlerį. :D Sakei,kad Hitleris pats protingiausias, kiečiausias, nenorėjo karto, tiesiog angelas. Tas pats ir apie Kobę, jis ne arogantiškas, jis tik myli krepšinį, visi jį bandė kiršinti su visais. :D O Tu vaikeli,net jei ir esi internete elkis su žmonėms pagarbiai, realiai už tokį bazarą (pvz. su smegenim) būtum gavęs seniai per makaulę taip ir nespėjęs pabaigti 8 klasės.


Negąsdink su makaulėm, labai abejoju ar galėtum pats tuos makaulės skausmus suteikt.

Kobės atsakymas jo feisbuke :

Leadership is responsibility.

There comes a point when one must make a decision. Are YOU willing to do what it takes to push the right buttons to elevate those around you? If the answer is YES, are you willing to push the right buttons even if it means being perceived as the villain? Here's where the true responsibility of being a leader lies. Sometimes you must prioritize the success of the team ahead of how your own image is perceived. The ability to elevate those around you is more than simply sharing the ball or making teammates feel a certain level of comfort. It's pushing them to find their inner beast, even if they end up resenting you for it at the time.

I'd rather be perceived as a winner than a good teammate. I wish they both went hand in hand all the time but that's just not reality. I have nothing in common with lazy people who blame others for their lack of success. Great things come from hard work and perseverance. No excuses.

This is my way. It might not be right for YOU but all I can do is share my thoughts. It’s on YOU to figure out which leadership style suits you best.

Will check back in with you soon.. Till then

Mamba out
2012-10-14
+16
Atsakyti
TDaYJonazO kieno kalte kad lakers pistons pralose finale? Kobes, kuris kai balvonas neatmetinejo laisviems draugams, verzes pro 2-3 zaidejus, to pasekoj atimdavo kamuoli, per rankas princo mete lempas, nepameni to? O pasakymai kad Kobe uz Jordana geresnis apsurdas isvys, Kobe turejo is ko mokytis ir tai jam dar truksta iki Jordano...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltNiekada nesakiau, kad jis geresnis už Jordaną.O kieno kaltė, kad privertė Kobę nekomandiškai žaist?


TDaY, tavo teiginiai apie Kobe panašūs į teiginius apie Hitlerį. :D Sakei,kad Hitleris pats protingiausias, kiečiausias, nenorėjo karto, tiesiog angelas. Tas pats ir apie Kobę, jis ne arogantiškas, jis tik myli krepšinį, visi jį bandė kiršinti su visais. :D O Tu vaikeli,net jei ir esi internete elkis su žmonėms pagarbiai, realiai už tokį bazarą (pvz. su smegenim) būtum gavęs seniai per makaulę taip ir nespėjęs pabaigti 8 klasės.
2012-10-14
-2
Atsakyti
JonazO kieno kalte kad lakers pistons pralose finale? Kobes, kuris kai balvonas neatmetinejo laisviems draugams, verzes pro 2-3 zaidejus, to pasekoj atimdavo kamuoli, per rankas princo mete lempas, nepameni to? O pasakymai kad Kobe uz Jordana geresnis apsurdas isvys, Kobe turejo is ko mokytis ir tai jam dar truksta iki Jordano...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Niekada nesakiau, kad jis geresnis už Jordaną.

O kieno kaltė, kad privertė Kobę nekomandiškai žaist?
2012-10-14
-7
Atsakyti
Jonaz
O kieno kalte kad lakers pistons pralose finale? Kobes, kuris kai balvonas neatmetinejo laisviems draugams, verzes pro 2-3 zaidejus, to pasekoj atimdavo kamuoli, per rankas princo mete lempas, nepameni to? O pasakymai kad Kobe uz Jordana geresnis apsurdas isvys, Kobe turejo is ko mokytis ir tai jam dar truksta iki Jordano...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-10-14
-2
Atsakyti
TDaY, tai kad tu cia neatsikertineji o raunies su tais "kitais". Kaip pats sakei kad tu cia protingiausias, tai duosiu tau patarima. Duok durniams kelia, jei toks protingas. Tegul stumia ant to Kobes ar kitu, pastums, nieks neatrasys ir nustos, o ne dabar raunies cia jau kelias dienas...
2012-10-14
+7
Atsakyti
SWAT093TDaYHaidzio fanasUztilo tas duxas TDaY pagaliau. Bl kaip negaliu pernest tokio asilo. Tai jei jie (Westrbrook, Smush Parker) yra prasciausi zaidejai ever, tai nx juos kviecia klubai ir dar po 30 min. per rungtynes duoda lost? Tu jautiesi protingesnis ir uz visus NBA ekspertus, kuri LeBrona kaip viena is geriausiu zaideju gynyboje laiko? Tai kodel tu, didysis eksperte, nesedi tu nerdu vietoje? Duxas visiskas esi tdejauKas nors šitoj temoj be manęs turi didesnes negu riešutas smegenis? Kas nors? Ne, niekas?Na va ir pasirode krepsinio "eksperto" protas, jei jau pradejai kalbet apie smegenu dydi tai ir parodei koks tu genijus.. Nebeturi ka pasakyt tai jau pradedi save aukstint kad protingiausias cia. Oi dar daug i kelnes s... kol uzaugsi ir suprasi kad norint pasirodyt protingu nereikia kiekvienam parasiusiam betkokia nesamone apie tave, LAL ar Kobe pult cituot ir stumt atgal ar kist sausus faktus... Kai tai gyvenime suprasi, tada galesi vadint save ekspertu o ne dabar i kiekvieno durnelio komentara atsakineji....


Tai jau tikrai, net nežinau kodėl į tavo komentarą atsakinėju.

Tai pala, kartais nevažiuoja ant manęs čia kokie keturi žmonės? :DD Ar aš čia toks ypatingas, kad net menkai negaliu atsikirst?
2012-10-14
+21
Atsakyti
SWAT093TDaYto tday once moreMagicas yra prastesnis uz Kobe? Tai jau pereina i rimtas problemas. Universaliausias zaidejas of all time po Oscariuko gali but prastesnis uz kiniska Jordano kopija su nuliu aikstes matymo ir daugiausiai prametusiu metimu zaideju (jis tokiu greitu metu taps)? O Alcindor ir prastesnis? Rezultatyviausias istorijoj NBA zaidejas, kuris dominavo lygoje kaip Wiltas ar Shaq(reiktu siaip i Lakers legends lista ir siuos du itraukt). Kobes karjeros pradzioj buvo ir Vinsanity, ir T-Mac, ir jau tavo minetas Iversonas, kurie niekuo neatrode prastesni, o dabar ivardink zaideja, kuris buvo netgi arti Shaqo jo prime laikais. :)Tiesa, neseniai sakei, jog Philas geriausias all time treneris, bet dabar pasakai, jog jis eina ten, kur laimi, tai kaip cia, priestarauji sau?Duncanas arti shaqo.Philas yra geriausias visų laikų treneris, be konkurencijos.T-macas su vincu, ypac vincu, tikrai ne vienam lygy su kobe.Kobės aikštės matymas nulinis? yeaaaahh.... trečias all-time lakers assistuose, 5 APG prie trikampio puolimo. Grynas nulis!Magicas universaliausias žaidėjas po oskaro??? O gynyba, atletiškumas, clutch neįeina į universalumą? Tas pats kobė universalesnis už magicą bl, žymiai geriau ginas, žymiai geresnis metikas iš visur, žymiai geresnis clutch žaidėjas, žymiai didesnį užsidegimą turi. Magicas tuo tarpu geresnis passeris, geresnis rebounderis dėl ūgio ir tai realiai viskas. Nu dar mėgstamesnė persona, nes juokingas ale ir šypsos pastoviai.Kareemas all-time aukščiau, kaip lakeris žemiau kobės. Ir why the fuck jį alcindoru vadini?Jei jau tiek domiesi LAL ir nezinai kas yra Alcindoras tai parodai jok tik Kobe ir zinai is LAl. Beje Vinsanity tikrai nebuvo prastesnis uz Kobe, tik Kad zaide grybu team ispradziu Raptorsus trauke, poto NEtsus kol tuo tarpu Kobe zaide su Shaqu, Mailmanu, Paytonu.


Taigi toj pačioj eilutėj parašiau žodžius kareem ir alcindor, kaip galiu nežinot, kas jis buvo?

Vincui labai toli iki kobės buvo. Vincas tik kelis sezonus apturėjo grybų komandoj, ypač netsuose su jeffersonu, kiddu ir krstičium. Kobės turbūt labiausiai dominuojantys metai 04-07 buvo praktiškai į šiukšliadėžę išmesti, kol vadovybe LAL miegojo.

Yeah, traumuotu mailmanu ir komandos dvasią gadinančiu paytonu. Abu post-prime, superinis pastiprinimas!
2012-10-14
-9
Atsakyti
TDaYHaidzio fanasUztilo tas duxas TDaY pagaliau. Bl kaip negaliu pernest tokio asilo. Tai jei jie (Westrbrook, Smush Parker) yra prasciausi zaidejai ever, tai nx juos kviecia klubai ir dar po 30 min. per rungtynes duoda lost? Tu jautiesi protingesnis ir uz visus NBA ekspertus, kuri LeBrona kaip viena is geriausiu zaideju gynyboje laiko? Tai kodel tu, didysis eksperte, nesedi tu nerdu vietoje? Duxas visiskas esi tdejauKas nors šitoj temoj be manęs turi didesnes negu riešutas smegenis? Kas nors? Ne, niekas?


Na va ir pasirode krepsinio "eksperto" protas, jei jau pradejai kalbet apie smegenu dydi tai ir parodei koks tu genijus.. Nebeturi ka pasakyt tai jau pradedi save aukstint kad protingiausias cia. Oi dar daug i kelnes s... kol uzaugsi ir suprasi kad norint pasirodyt protingu nereikia kiekvienam parasiusiam betkokia nesamone apie tave, LAL ar Kobe pult cituot ir stumt atgal ar kist sausus faktus... Kai tai gyvenime suprasi, tada galesi vadint save ekspertu o ne dabar i kiekvieno durnelio komentara atsakineji....
2012-10-14
-8
Atsakyti
TDaYto tday once moreMagicas yra prastesnis uz Kobe? Tai jau pereina i rimtas problemas. Universaliausias zaidejas of all time po Oscariuko gali but prastesnis uz kiniska Jordano kopija su nuliu aikstes matymo ir daugiausiai prametusiu metimu zaideju (jis tokiu greitu metu taps)? O Alcindor ir prastesnis? Rezultatyviausias istorijoj NBA zaidejas, kuris dominavo lygoje kaip Wiltas ar Shaq(reiktu siaip i Lakers legends lista ir siuos du itraukt). Kobes karjeros pradzioj buvo ir Vinsanity, ir T-Mac, ir jau tavo minetas Iversonas, kurie niekuo neatrode prastesni, o dabar ivardink zaideja, kuris buvo netgi arti Shaqo jo prime laikais. :)Tiesa, neseniai sakei, jog Philas geriausias all time treneris, bet dabar pasakai, jog jis eina ten, kur laimi, tai kaip cia, priestarauji sau?Duncanas arti shaqo.Philas yra geriausias visų laikų treneris, be konkurencijos.T-macas su vincu, ypac vincu, tikrai ne vienam lygy su kobe.Kobės aikštės matymas nulinis? yeaaaahh.... trečias all-time lakers assistuose, 5 APG prie trikampio puolimo. Grynas nulis!Magicas universaliausias žaidėjas po oskaro??? O gynyba, atletiškumas, clutch neįeina į universalumą? Tas pats kobė universalesnis už magicą bl, žymiai geriau ginas, žymiai geresnis metikas iš visur, žymiai geresnis clutch žaidėjas, žymiai didesnį užsidegimą turi. Magicas tuo tarpu geresnis passeris, geresnis rebounderis dėl ūgio ir tai realiai viskas. Nu dar mėgstamesnė persona, nes juokingas ale ir šypsos pastoviai.Kareemas all-time aukščiau, kaip lakeris žemiau kobės. Ir why the fuck jį alcindoru vadini?


Jei jau tiek domiesi LAL ir nezinai kas yra Alcindoras tai parodai jok tik Kobe ir zinai is LAl. Beje Vinsanity tikrai nebuvo prastesnis uz Kobe, tik Kad zaide grybu team ispradziu Raptorsus trauke, poto NEtsus kol tuo tarpu Kobe zaide su Shaqu, Mailmanu, Paytonu.
2012-10-14
-1
Atsakyti
to tday once moreMagicas yra prastesnis uz Kobe? Tai jau pereina i rimtas problemas. Universaliausias zaidejas of all time po Oscariuko gali but prastesnis uz kiniska Jordano kopija su nuliu aikstes matymo ir daugiausiai prametusiu metimu zaideju (jis tokiu greitu metu taps)? O Alcindor ir prastesnis? Rezultatyviausias istorijoj NBA zaidejas, kuris dominavo lygoje kaip Wiltas ar Shaq(reiktu siaip i Lakers legends lista ir siuos du itraukt). Kobes karjeros pradzioj buvo ir Vinsanity, ir T-Mac, ir jau tavo minetas Iversonas, kurie niekuo neatrode prastesni, o dabar ivardink zaideja, kuris buvo netgi arti Shaqo jo prime laikais. :)Tiesa, neseniai sakei, jog Philas geriausias all time treneris, bet dabar pasakai, jog jis eina ten, kur laimi, tai kaip cia, priestarauji sau?


Duncanas arti shaqo.

Philas yra geriausias visų laikų treneris, be konkurencijos.

T-macas su vincu, ypac vincu, tikrai ne vienam lygy su kobe.

Kobės aikštės matymas nulinis? yeaaaahh.... trečias all-time lakers assistuose, 5 APG prie trikampio puolimo. Grynas nulis!

Magicas universaliausias žaidėjas po oskaro??? O gynyba, atletiškumas, clutch neįeina į universalumą? Tas pats kobė universalesnis už magicą bl, žymiai geriau ginas, žymiai geresnis metikas iš visur, žymiai geresnis clutch žaidėjas, žymiai didesnį užsidegimą turi. Magicas tuo tarpu geresnis passeris, geresnis rebounderis dėl ūgio ir tai realiai viskas. Nu dar mėgstamesnė persona, nes juokingas ale ir šypsos pastoviai.

Kareemas all-time aukščiau, kaip lakeris žemiau kobės. Ir why the fuck jį alcindoru vadini?
2012-10-13
-1
Atsakyti
to tday once more
Magicas yra prastesnis uz Kobe? Tai jau pereina i rimtas problemas. Universaliausias zaidejas of all time po Oscariuko gali but prastesnis uz kiniska Jordano kopija su nuliu aikstes matymo ir daugiausiai prametusiu metimu zaideju (jis tokiu greitu metu taps)? O Alcindor ir prastesnis? Rezultatyviausias istorijoj NBA zaidejas, kuris dominavo lygoje kaip Wiltas ar Shaq(reiktu siaip i Lakers legends lista ir siuos du itraukt). Kobes karjeros pradzioj buvo ir Vinsanity, ir T-Mac, ir jau tavo minetas Iversonas, kurie niekuo neatrode prastesni, o dabar ivardink zaideja, kuris buvo netgi arti Shaqo jo prime laikais. :)

Tiesa, neseniai sakei, jog Philas geriausias all time treneris, bet dabar pasakai, jog jis eina ten, kur laimi, tai kaip cia, priestarauji sau?
2012-10-13
-3
Atsakyti
Haidzio fanasUztilo tas duxas TDaY pagaliau. Bl kaip negaliu pernest tokio asilo. Tai jei jie (Westrbrook, Smush Parker) yra prasciausi zaidejai ever, tai nx juos kviecia klubai ir dar po 30 min. per rungtynes duoda lost? Tu jautiesi protingesnis ir uz visus NBA ekspertus, kuri LeBrona kaip viena is geriausiu zaideju gynyboje laiko? Tai kodel tu, didysis eksperte, nesedi tu nerdu vietoje? Duxas visiskas esi tdejau


Kas nors šitoj temoj be manęs turi didesnes negu riešutas smegenis? Kas nors? Ne, niekas?
2012-10-13
+1
Atsakyti
TDaYHaidis, want more?


Kad visi ir tai žino jo iškilmingas frazes :D
2012-10-13
+10
Atsakyti
TDaY
Haidis, want more?
2012-10-13
-10
Atsakyti
TDaY
Haidis, nori daugiau mano :perliuku"? Prasom:

1. LeBronas - most overrated player ever

2. Westbirck - worst PG ever

3. LeBronas visais zaidimo komponentais nusileidzia MJ

4. Kobe - zaidejas su geriausiu krepsinio IQ ever

5. LAC - juk jie LAC, visada pralaimi

6. Bynum > Howard

7. Nashas gerai ginasi (tiesa kai jis lose Suns klube rasiau priesingai)

8. LeBronas TRAGISKAS gynyboje

9. LeBronas prastaiu ginasi, nes blogai dirba virsutine jo kuno dalis

10. Pabaigai didziausias perliukas. Niekada nepamirsiu, kaip tas idiotas (TDaY) bande Kobe kelti auksciau Jordano :D
2012-10-13
+3
Atsakyti
TDaYOh god, apgailėtiškiau už Azoo ir kitus degradus ant žalgirio/ryto specialiai stumiančius...


Tavo fake argumentai? Taip, pritariu.
2012-10-13
+9
Atsakyti
O kas apie šia tema, Kobe vėl parodė savo bukuma.

"Suteikiau jam 30 minučių šlovės. Viskas gerai...."
2012-10-13
-4
Atsakyti
Oh god, apgailėtiškiau už Azoo ir kitus degradus ant žalgirio/ryto specialiai stumiančius...
2012-10-13
-18
Atsakyti
Jeigu tavo vaikyste papuošiu, kad su tavimi atsisakau diskutuoti, tebunie. Tavo argumentus prieš tai girdėjau "Clippers nelaimės, kadangi jie Clippers, jie visada pralaimi", "Jordanas ginasi kaip ir Kobe, Kobe gal tik šiek tiek geriau", "Jeigu Pacers žais su galva, jie lengvai laimės prieš Heat".
2012-10-13
-15
Atsakyti
TDaYHaidisTDaYto tdayoops, atrodo, suklydai, vaikine. Geriausias LAL zaidejas ever? Ar tik nepamirsti Magico ir Alcindor? Kad ir Shaq, ir tas geresnis zaidejas buvo, nes sugebejo dominuot, o kobe is option B islindo tik tai antrais metais po Gasolio atsiradimo :D Philas taip nemego Kobes, kad veliau ji toliau treniravo, fuck logicNesuklydau, Kobė geriausias Lakeris ever, kuo magicas už jį geresnis?Kobė dominavo savo poziciją nuo 02-10 metų. Pirmais šitų aštuonių metais dar Iversonas kažkur arti buvo, toliau niekas.Philas eina ten, kur mato galimybę laimėt, galų gale tas Kobės pastatymas į outsiderio vietą buvo greičiau iš noro padėt komandai laimėt, negu iš kažkokio tai kobės nekentimo.Kažkada galvojau, kad tau tik dėmesio stoka, o dabar supratau, kad tu debilas.Eilinį kartą nesugebi su manim pasiginčyt argumentuotai ir bandai įžeidinėt, kad pasirodytum protingesnis


Kaip galima ginčytis, kas geresnis, visiškai skirtingu žaidimo stiliu žaidėjus?

Magic'as žaidė gerai puolime, rinko po 13 berods asistu, galėdavo laisvai žaisti per kelias pozicijas ir berods vienintelis žaidėjas, kuris vienose rungtynėse žaidė VISOSE POZICIJOSE nuo C iki PG.

Apie Kobe, fenomenalus scoreris, vienas geriausiu NBA istorijoje ir.... Ką daugiau pasakyti? Aišku, tu pradėsi sakyti, gynyba matai geresnė už Jordana(NOT), jo pasai yra nuvertinami(not) kam čia ginčytis su tavim, jeigu tu faktus sumaišysi su savo galvoje sukurta informacija ir ginčytis 1-3 dienas? Nevargsiu. Manyk, kaip nori.
2012-10-13
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.