Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną Kauno sporto halėje pradėjusi Kauno „LSU-Baltų“ ekipa, savo žiūrovų akivaizdoje debiutuos ir Baltijos krepšinio lygos (BBL) pirmenybėse. Spalio 16 dieną, 18.30 val. LSU komanda susigrums su „Valmiera“ krepšininkais iš Latvijos.

Kovingai pirmąsias LKL rungtynes namie su Utenos „Juventus“ ekipa sužaidę, studentai tikisi savo žiūrovus nudžiuginti kovingumu ir pergale.

„Manau, kad galime įveikti Valmieros komandą. Ekipai dar trūksta stabilesnio žaidimo, tačiau viską stengsimės kompensuoti kovingumu. Dėl čiurnos traumos mums negalės padėti gynėjas Mindaugas Stašys. Tiesa, jis po savaitės grįš į rikiuotę per LKL rungtynes. Komandos lyderis Šarūnas Vingelis pradeda sportuoti ir viliuosi, kad lapkritį jau galės padėti komandai“, – sakė „LSU-Baltai“ ekipos vyriausiasis treneris Darius Dikčius.

„LSU-Baltai“ klubas vėl tikisi gausaus žiūrovų palaikymo. Visą sezoną legendinėje Kauno sporto halėje sirgaliai rungtynes stebės nemokamai, o antradienį juos džiugins muzikos grupė „16 Hz“, žiūrovai bus vaišinami mineraliniu vandeniu, koše ir ledais.

BBL čempionate „LSU-Baltai“ žaidžia D grupėje kartu su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“, Talino „Kalev/Cramo“, „Valmiera“ ir „Parnu“ ekipomis. Pirmojo turo rungtynėse kauniečiai patyrė pralaimėjimą Pasvalyje.

Komentarai:
Anonimas
kose
2012-10-15
-3
Atsakyti
Anonimas
16 HZ

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-10-15
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.