Los Andželo „Lakers“ ekipa sudarė sutartis su dviem naujais krepšininkais. Į NBA po dviejų metų pertraukos grįžta buvęs Barselonos „Winterthur“ įžaidėjas Shammondas Williamsas.

Taip pat kitą sezoną „Lakers“ marškinėlius vilkės ir  po praėjusio sezono laisvuoju agentu tapęs 25 metų 208 cm ūgio puolėjas Vladimiras Radmanovičius. Serbas su Los Andželo klubu sudarė 5 metų sutartį.

„Įsigijome žaidėją, kuris gali išplėsti mūsų puolimą ir pataikyti iš toli. Tai buvo mūsų tarpsezonio tikslas, kurį jaučiamės įvykdę. Vladimiras dar yra pakankamai jaunas žaidėjas galintis tobulėti ir turėtų tapti svarbia mūsų komandos dalimi“, – vertindamas Radmanovičių sakė „Lakers“ generalinis vadybininkas Mitchas Kupchakas.

Praėjusį sezoną žaisdamas Los Andželo „Clippers“ komandoje Radmanovičius vidutiniškai pelnydavo 9,8 taško, atkovodavo 4,6 kamuolio ir atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Williamsas su „Lakers“ pasirašė vienerių metų trukmės kontraktą. 31 metų 185 cm ūgio gynėjas praėjusį sezoną ULEB Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo 12,6 taško, atkovodavo 2,5 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Idomu kas dbr bus pagrindinis izaidejas Smushas ar Shammondas ;)
2006-07-14
+7
Atsakyti
O kur Smushas Parkeris desis?
2006-07-14
+1
Atsakyti
kodel mano komos drauga
2006-07-14
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.