Kroatų krepšinio žvaigždė Nikola Vujčičius lieka vienoje pajėgiausių Europos komandų. 28 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas pratęsė sutartį su Tel Avivo „Maccabi“ dar dviem sezonams.

Skelbiama, kad kitą sezoną Vujčičius uždirbs 1,3 mln. JAV dolerių. Pagal dydį tai antra suma „Maccabi“ istorijoje – daugiau yra gavęs tik Nate'as Huffmanas, kurio sąskaita 2001 metais pasipildė 1,5 mln. JAV dolerių.

Neabejojama, jog didelę reikšmę Vujčičiaus pasilikimui teikė kroatas Nevenas Spahija, tapęs „Maccabi“ treneriu. „Spahija yra geras treneris „Maccabi“ klubui. Jis protingas ir turi daug patirties“, – pareiškė krepšininkas.

Vujčičius pastaraisiais metais buvo viena ryškiausių Eurolygos žvaigždžių. Du sezonus iš eilės jis buvo išrinktas į pirmąją Eurolygos komandą. Per rungtynes praėjusį sezoną kroatas vidutiniškai pelnydavo 11,9 taško, atkovodavo 5,6 kamuolio bei atlikdavo 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Vujčičius lieka vieninteliu žaidėju, kuriam per rungtynes Eurolygoje pavyko pasiekti trigubą dublį. Per pirmą susitikimą praėjusį sezoną Vujčičius į Sopoto „Prokom Trefl“ krepšį įmetė 11 taškų, atkovojo 12 kamuolių bei atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Komentarai:
aisq respect
2006-07-18
-1
Atsakyti
pries treflius tai jau ire nelabai didelis tas pasekimas :) bet vis tiek respect bahurui.
2006-07-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.