Dimitris Diamantidis neprilygo Zoranui Planiničiui
Dimitris Diamantidis neprilygo Zoranui Planiničiui
Nuotr. AFP-Scanpix

Pralaimėti nepratę graikai nebesirenka palaikyti šį sezoną buksuojančių Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkų.

19 tūkst. žiūrovų talpinančioje OAKA arenoje sostinės komandos pralaimėjimą 67:79 (23:17, 18:21, 17:20, 9:21) Rimo Kurtinaičio treniruojamai Maskvos srities „Chimki“ ekipai stebėjo vos 2500 sirgalių.

Nors A grupėje „Panathinaikos“ namie nusileido pirmąjį kartą, tačiau tai buvo jau trečiasis 2011 m. Eurolygos čempionų pralaimėjimas per penkerias rungtynes.

Po pirmojo Eurolygos rato trečiąją pergalę iškovojusi „Chimki“ graikus nustūmė į ketvirtąją turnyro lentelės vietą.

Prasidėjus ketvirtajam kėliniui šeimininkai atsiliko 58:61, tačiau rusai šovė į priekį 11:1 ir 37 minutę privertė graikus kelti baltą vėliavą 59:72.

Puikiai mačą pradėjęs „Panathinaikos“ lietuvis Jonas Mačiulis vien per pirmąjį kėlinį surinko 8 taškus, tačiau vėliau sustojo. Kaunietis žaidė 36 minutes ir iš viso surinko 11 taškų (1/3 dvitaškių, 3/10 tritaškių).

Puolėjas taip pat atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį, 1 kartą suklydo, 2 sykius prasižengė, išprovokavo 4 pražangas ir surinko 11 naudingumo balų.

„Panathinaikos“: Roko Leni Ukičius 13, Sofoklis Schortsanitis 12, Jonas Mačiulis 11, Stephane‘as Lasme 9.

„Chimki“: Zoranas Planiničius 18 (7/13 dvitaškių, 6 atk. kam., 4 kld.), Krešimiras Lončaras 14 (8 atk. kam.), Paulas Davisas 13, Petteris Koponenas 12, Vitalijus Fridzonas 10 (5 rez. perd.).

Komentarai:
abba -- tam,kuris rase apie kazkokias erezijas
Nesunku suprasti,kad tu nesusivoki,ka pasakiau.Kaitu ka nors istengsi iskumekinti,kazka racionalaus rysies pasakyti(taciau tai absoliuciai utopija,kad tu esi protingas...),tada ir bus kita kalba.Kazkur tai girdejai zodi "erezijos",bet nespejai pagooglinti,ka tai reiskia.Geriau pasistenk pagaliau baigti 7 klases,daug skaityk,semkis patirties,nes esi tikrai,atsiprasant,bukas.Daugiau man nesinori kazka komentuoti.Erezija tu erezija......
2012-11-10
-14
Atsakyti
tai jau tikrai buksuoja Panathinaikosas
2012-11-10
+3
Atsakyti
Bet Diamantidis krites truputi ziuriu :)
2012-11-10
+13
Atsakyti
del sirgaliu tai turim analogija Lietuvoje, ne sirgaliai, bet balvonai. Tenka pripazinti, kad siu metu eurolyga tikrai idomi, nepasant stabiliai zaidzianciu Barselonos ir Maccabi, kitos komandos pateike daug staigmenu, ypac zalgiris. Eile metu buvo skirstymas tarp stipriu ir patranku mesos, o dabar ir Pan ir OLy ir Cask ir Montep gauna i kupra, turkai pakile, jau nekalbant apie Zalgiri, kuris is vis kosmosa demonstruoja.
2012-11-10
+4
Atsakyti
gaila,kad ziurovai nusisuka nuo komandos,lietuvoje pragyvenimo lygis zemesnis(nors graikijoje dabar taip pat nekas),bet kauno arena uzpildyta,o atenuose tuscia arena,baisu.
2012-11-10
+8
Atsakyti
to abba
Tu gal savo galva pradek galvot, nes cia skiedi romanoviskas erezijas.
2012-11-10
Atsakyti
Wilno_nashaneebarsukasGEDA GEDA!!! va ir pasimato galingieji graikijos krepsinio sirgaliai...tik riauses kelt moka invalidai o palaikyt komanda kaip sunku negaliGaidzio asaros ten o ne krepsinio fanai . Pirma jie fules komandos fanai ir kai komanda laiminedavo ateidavo palaikyti , antra ten puse visiski degradai ir huliganai , tai jiem veiklos dabar per amzinai Graikijoi besitesencius streikus per akis , riausiu kelimas ir kita ultrom ( zbrodui ) per akis


riausiu kelimas ir kita ultrom ( zbrodui ) patinkanti veikla :D
2012-11-10
-27
Atsakyti
neebarsukasGEDA GEDA!!! va ir pasimato galingieji graikijos krepsinio sirgaliai...tik riauses kelt moka invalidai o palaikyt komanda kaip sunku negali


Gaidzio asaros ten o ne krepsinio fanai . Pirma jie fules komandos fanai ir kai komanda laiminedavo ateidavo palaikyti , antra ten puse visiski degradai ir huliganai , tai jiem veiklos dabar per amzinai Graikijoi besitesencius streikus per akis , riausiu kelimas ir kita ultrom ( zbrodui ) per akis
2012-11-10
-3
Atsakyti
nevykelis jonas
2012-11-10
+7
Atsakyti
abba
maciulis saunuolis,pasirinko pao varganus 550000 euro per sezona,kluba kuri nepalaiko sirgaliai,kluba,kuriame jonas toliau regresuoja,taciau maciulis visad buvo prie tu zaideju,kurie nemegsta dideliu fiziniu kruvi,nemegsta ypatingai ex jugoslavijos respubliku treneriu vadovavimo ir treniravimo principu.maciulis yra kaip zaidejas tinginys,labai nuvyles Olimpiadoje,kurioje specialiai nenorejo zaisti taip,kaip gali,maciulis visiskas materialistas,ir dziugu,kad jono ne kvapo nera dabartiniame zalgiryje,lygiai taip pat reikia pasidziaugti,kad dabartiniame zalgiryje nera tokiu krepsininku,kaip sarunas jasikevicius,martynas pocius, taip pat mirzos begiciaus.jasikevicius vos paeina,vos pasivelka aiksteleje,zaidziant uz barca,pocius regresuoja kepsinyje jau ne pirmus metus,taciau del to pats kaltas,pasirinko tinginiavima,o ne nuosirdu darba,o apie maciuli net ir kalbeti nereikia - jo geriausi laikai buvo zalgiryje,ir kai tik jonas nusprende zaisti uzsienyje,jono zaidimo lygis nukrito,pradejo butu nestabilus,apatiskas visiskai,tarytum nusispjaunant pries visus.Jei zalgiryje butu jasikevicius,pocius,maciulis,begic -butu tikra katastrofa,plius jei dar pridejus treneri Trifunoviciu.Kuris yra visad laisvas sezono metu ir kaip kokia zaraza tik laukia,kad galetu ateiti vadvauti kokiai komandai,nuvarant ja,iskiepijant visiems zaidejams ne laimetojo mentaliteta,bet sugniuzdant krepsininkus,kai kiekvienas dar neprasidejus rungtynems,ar tai butu zaidiama namose,ar sveciuose,buna pasmerkti pralaimeti,buti bejegiais,nuviiant visus mylincius krepsini sirgalius,paprastus zmones ir krepsinio profesionalus bei veteranus.Plaza ir dabartinis zalgiris irode,kaip reikia kovoti ir zaisti graziausia krepsini europoje,kaip kovoti ir nebijoti nieko,kaip zaistiir jausti malonuma tiek patiems zaidziant ir kuriant krepsinio klasika,bet ir zmonems,kurie stebi ir palaiko mylimaja komanda.dabartinio zagirio komplektacija yra superine,nera ypatingu zvaigzdziu,bet visi yra kaip kumstis,superineje atmosferoje,ypatingoje dvasioje,ir kiekvienas dabartinis zalgiri zaidejas siame sezone tikrai abai pasikels savo verte krepsinio rinkoje.taip ir turi buti - uz nuosirdu darba bei nuostabius rezultatus turi buti atlygis!!!
2012-11-10
+2
Atsakyti
Hacpatb
Lavonine komanda si sezona PAO. Jei jau treneris Maciuliui leidzia tiek tritaskiu ismesti per rungtynes, kazkas negerai. Maciulis ne snaiperis, jo privalumai visada buvo kietas zaidimas gynyboj, kova del atsokusiu kamuoliu ir prasiverzimai.
2012-11-10
+2
Atsakyti
Anonimas
Kažin kas diamantidžiui atsitike, kad visai nepažaidžia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-10
-4
Atsakyti
Buvo ir Maciulis, ir Kuzminskas, ir Dardenas. Belieka palyginti rezultatus...
2012-11-10
+7
Atsakyti
GEDA GEDA!!! va ir pasimato galingieji graikijos krepsinio sirgaliai...tik riauses kelt moka invalidai o palaikyt komanda kaip sunku negali
2012-11-10
Atsakyti
a
kuzminsko butu gaila, jei maciulis butu
2012-11-10
+18
Atsakyti
T
Tai kad maciulis butu vietoj Dardeno.. Tai man geriau jau tada Dardenas.
2012-11-10
+9
Atsakyti
Anonimas
Eina nx tas mačiulis, nematau jam vietos žalgirxje, buratinas jam siulė juk vieta, bet pasirinko jis daugiau pinigu nei komanda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-09
+3
Atsakyti
expertasDidysisMaciulis zalgiryje butu vietoj kuzminsko ech :)


joa butu geris maciulis. tikrai nepamaisytu. kaip tik gintis megsta - kovotojas. plazai patiktu manau toks zaidejas
2012-11-09
-2
Atsakyti
Maciulis zalgiryje butu vietoj kuzminsko ech :)
2012-11-09
-9
Atsakyti
gerai, kad treneris leidzia Maciuliui tiek reikstis, bet tegul pats galvoja kaip zaidzia, 3-10 tritaskiu, geriau butu bandes verstis, taigi matos, kad taikluma prarades ir netuoj atgaus, bet vistiek savo meto.
2012-11-09
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.