Vladimiras Romanovas bandys krepšininkams išmokėti premijas
Vladimiras Romanovas bandys krepšininkams išmokėti premijas
Nuotr. Fotodiena/R.Dačkus
Kauno „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas po laimėtų Eurolygos rungtynių prieš Stambulo „Anadolu Efes“ ekipą tinklalapiui kauno.diena.lt pareiškė, jog krepšininkai tris mėnesius negauna algų.


„Aš nemaniau, kad „Žalgiris“ Ibrahimo Jaabero dėka tokiu greičiu pradės rungtynes. Turkai sutriko ir pradėjo klysti. Jau nestebina Jeffo Foote‘o, gavusio trenerio pasitikėjimą, geras startas. Marko Popovičiaus tritaškiai užmušė varžovus. Tačiau, kai išėjo žaisti Oliveris Lafayette‘as, jo pasirodymas priminė žaidimą su Mantu Kalniečiu – daug kamuolio baksnojimų į parketą, sulėtėjo greitis, padaugėjo klaidų. Tuo pasinaudojo varžovai, kurie perėmė iniciatyvą ir išlygino rezultatą.

Manau, kad tuo metu „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza buvo nusprendęs leisti pailsėti mūsų lyderiams.

Antrą rungtynių pusę „Žalgiris“ nepaliko jokių vilčių „Anadolu Efes“ klubui, kuris turėjo geriausią statistiką Eurolygoje. Nors ne visiems mūsų krepšininkams sekėsi žaisti, žalgiriečiai buvo visa galva aukščiau ir psichologiškai, ir fiziškai, negu varžovai. Sėkmingai žaidė mūsų legionieriai iš JAV: Tremmelas Dardenas įrodė, kad jis duoda daugiau naudos mūsų komandai, negu Sonny Weemsas, o Ibrahimas Jaaberas patvirtino, kad „Žalgiris“ pamiršo lėtą žaidimą ir gali įjungti tokį greitį, su kuriuo nė viena Eurolygos komanda negali lenktyniauti.

Mūsų treneris buvo ramus, įsitikinęs pergale ir reagavo tik į teisėjų klaidas.

Dabar reikia pagalvoti apie premijas komandai, apie algas nekalbu, nes jau trys mėnesiai nesugebu sumokėti. Gal kas nors iš patriotų-politikų, kurie jau daugiau kaip dvidešimt metų kvailina visuomenę, gal savivaldybė duos pažadėtus pinigus, gal užsienio monopolijos, kurios išsiurbia milijardus iš Lietuvos, sumokės bent premijas „Žalgiriui? Dabar ruošiu sausą davinį visiems žalgiriečiams, kad jie galėtų pavalgyti."

Komentarai:
Kiek cia prilindo taboro miltanosiu jus geriau ziurekit kaip jusu sikpopieri visi per visus galus tvarko , o cia nekiskit savo dvokianciu snukiu.
2012-11-11
+6
Atsakyti
Romka čia rytui gėlė, nes ten algos vėluoja, o Žalgiryje atsiskaitymai ramiai vyksta, o į priekį normalu, kad niekas ir nemoka tik premijas iš karto. Žaidimas nuteikia ir jei nebus kokių skaudžių traumų, grįš Javtokas ir bent top 8 šiemet bus, aišku realus ir Final4 scenarijus, kas būtų puiku, nes Londone palaikymą Žalgiris gaus
2012-11-10
-4
Atsakyti
romka apie Oliveri Lafayette‘a gerai arba nieko. normaliai suzaide. matosi kad auksciausio lygio zaidejas
2012-11-10
+15
Atsakyti
...galit sneket ka norit... Bet algu negaunantys zaidejai nezaidzia taip kaip zaidzia Zalgirieciai.... Taip kad jei jus nesuprantat Romkos sarkazmo tai cia jau jusu bedos.
2012-11-10
-2
Atsakyti
xaviskaip ir buvo sukurta tema ,kad zalgirio laukia bankrotas


Tu gal durnas? Jo, pries bankrutuojant Romanovas perka naujus zaidejus, dar apie premijas sneka ir tipo algu nemoka :D be galvos isvis zmones siais laikais, viska pazodziui tesupranta.
2012-11-10
-3
Atsakyti
saunuolis romka algas ir premijas tikrai moka bet tiesiog protingai spaudzia savivaldybe ir atkreipia demesi nes kas pazadeta ir sutartis garantija pasirasyta remimo su kauno savivaldybe tai jie turi sumoket. seip kekviena met problemos del tu pinigu, bet visada gauna ir jei gerai pamenu gauna iki nauju arba iskart po nauju po biudzeto svarstimu
2012-11-10
+2
Atsakyti
Nuejau nupirkau Maximoj daktariskos desros ir duonos,dar kaciu edalo nupirkau kila savo katinui,bet puse kilo idesiu ir zalgirio zaidejams ir ryt nesiu jiem i treniruote.....reik pagelbet zaidejams bent maisto suselpti
2012-11-10
-17
Atsakyti
Sausiaka jis matai ruošia :D Maladec Romka gero humoro jausma turi. Tikiuos pavyks išsireikalauti tai kas pažadėta...
2012-11-10
-1
Atsakyti
Kauno_Gaz_MiasSkesta musu zalgiriukas skolose :(


didelis + jusu komandos savininkui , geras jumoro jausmas , kaip jis sako : reik ir iskrypelius pamaitinti :D Respektas . Dar sveikinu su puikiu pasirodimu , visa Europa vienu balsu rekia kad jus geriausi , labai pavydziu
2012-11-10
+5
Atsakyti
CP5
www.sportodiskusijos.eu - Už kiekvieną sukurtą temą Jūs ganaute net 20 centų, o vienas Jūsų parašytas pranešimas vertas 10 centų.
2012-11-10
-14
Atsakyti
p.s. linkiu ishsireikalaut. Nenustebciau, jei greitu metu, Kauno Dienoje pasirodys rimti, savivaldybe juodinantys puslapiu ilgumo straipsniai, ir durneliai kilometro atstumu negales prieiti prie Zalgirio, taip bandantys pasireklamuoti
2012-11-10
+6
Atsakyti
Vin
Oi Romka kaip trollina visus :DDD O laikraščio fanai jau čia atėję, "šūstri" primeta protingus ir sako, kad Žalgiriui ragai, nors jų komandai jau senai sezonas palaidotas.
2012-11-10
-10
Atsakyti
Tikiuosi, kad savivaldybeje daug tokiu lengvatikiu humoro nesuvokianciu, kaip kai kurie cia esantys. Bl, jus man parodykite bent viena komanda, kuriai 3 menesius algu nemoka, o ji demonstruoja kone geriausia krepsini Europoje ir gal net geriausia krepsini koki kada nors yra zaide. Mikroklimatas - fantastiskas, net Petrauskas juo vakar gerejosi. Suprasciau jei tik lietuviai butu, kurie is patriotizmo zaidzia, o cia dar 6 uzhsienieciai kokiu vaizdu rodo. Uz 3 tuscius menesius argi taip zaistu? Klausimas ar apskritai boikoto nepadarytu, nekalbant jau apie padoru krepsini. Net tas pats Popas, kai dar Rusijoj zaide, sake, kad su malonumu griztu i Zalgiri, bet dar pridure "aisku, ne uz dyka". Taip kad trolina Romka, taip noredamas sugedinti savivaldybe ir ishsireikalaut pazadetu 2 mln. litu.
2012-11-10
Atsakyti
Skesta musu zalgiriukas skolose :(
2012-11-10
-20
Atsakyti
kaip ir buvo sukurta tema ,kad zalgirio laukia bankrotas
2012-11-10
+30
Atsakyti
ArijasŽinant kokioj finansinėj duobėj Ūkio bankas, tai nieko nuostabaus, kad algos nemokamos. Greit pradės byrėt kauno projektėlis!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


ding is cia, laikrascio valkata.
2012-11-10
+1
Atsakyti
ArijasŽinant kokioj finansinėj duobėj Ūkio bankas, tai nieko nuostabaus, kad algos nemokamos. Greit pradės byrėt kauno projektėlis!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


tavo projektelis tuoj subyres ;DDD dar vokieciai partizana nukale tai is vis jum linksma ;DDD
2012-11-10
-4
Atsakyti
trolina Volodia :)
2012-11-10
+8
Atsakyti
Žinant kokioj finansinėj duobėj Ūkio bankas, tai nieko nuostabaus, kad algos nemokamos. Greit pradės byrėt kauno projektėlis!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-10
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.