Traumą Londono olimpinėse žaidynėse patyręs Nene Vašingtono „Wizards“ klubu galės padėti tik po trijų savaičių
Traumą Londono olimpinėse žaidynėse patyręs Nene Vašingtono „Wizards“ klubu galės padėti tik po trijų savaičių
Nuotr. AP – Scanpix
Šį sezoną nė vienų oficialių NBA rungtynių dar nesužaidęs Vašingtono „Wizards“ ekipos vidurio puolėjas Nene į aikštę gali išbėgti tik pirmąją gruodžio savaitę. 

Vašingtono klubas išplatino pranešimą, jog dėl tebesitęsiančių pėdos skausmų 30 metų 211 cm ūgio brazilas negalės sportuoti dar bent tris savaites. Nedetalizuojama, ar praėjus šiam laikotarpiui Nene pradės treniruotis, ar jau galės žaisti rungtynėse.

Londono olimpinėse žaidynėse pėdos traumą patyręs brazilas praleido visas ikisezonines rungtynes ir reguliariojo sezono mačus. Sprendimas Nene suteikti dar tris savaites poilsio, per kurį pėdai bus taikomos specialios procedūros, buvo priimtas po kelių aukštaūgio vizitų pas medikus. 

Krepšininkas tvirtino norintis į aikštę grįžti tik tuomet, kai bus visiškai pasveikęs. „Nenoriu skubinti įvykių ir rizikuoti savo karjera. Turiu pasirūpinti savo pėda ir žaisti tik tuomet, kai nebejausiu skausmo. Kartais po įvairių procedūrų bandau save paskubinti, tačiau tai gali būti didelė klaida. Turiu būti visiškai pasveikęs.“

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse, vilkėdamas Denverio „Nuggets“ ekipos marškinėlius Nene vidutiniškai pelnydavo po 13,7 taško, atkovodavo po 7,5 kamuolio ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Vašingtone jis atsidūrė po trišalių mainų „Nuggets“, Los Andželo „Clippers“ ir „Wizards“ klubų.

Komentarai:
Anonimas
Oden
2012-11-13
-2
Atsakyti
Spree
Vienas is centru didziojo trejeto, kurie pastoviai persekioja traumos

Bynum

Bogut

Nene
2012-11-13
+2
Atsakyti
Spree
Jis net nebuvo grizes, kaip is gali iskrist!
2012-11-13
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.