Gynėjas Chrisas Duhonas dėl kamuolio kovoja su vidurio puolėju Marcinu Gortatu
Gynėjas Chrisas Duhonas dėl kamuolio kovoja su vidurio puolėju Marcinu Gortatu
Nuotr. AP-Scanpix
Kobe Bryantas nuolat atakavo krepšį, Metta World Peace pataikė penkis tritaškius, o Los Andželo „Lakers“ (4-5) žaidė naujojo vyriausiojo trenerio Mike‘o D‘Antoni mėgstamą greitą krepšinį.

Tai lėmė pergalę 114:102 (35:30, 27:27, 30:27, 22:18) namie prieš Fynikso „Suns“ (4-6). Tiesa, D‘Antoni mačą stebėjo „Lakers“ persirengimo kambaryje, kadangi dar neatsigavo po lapkričio pradžioje atliktos kelio operacijos.

Su naujuoju strategu „Lakers“ krepšininkai treniravosi tik vieną kartą penktadienį.

„Jeigu per rungtynes nepelnysime 110-115 taškų, mums reikės kalbėtis“,  žaidėjus įspėjo D‘Antoni.

Šį sezoną Los Andželo komanda dar nebuvo įveikusi 110 pelnytų taškų ribos. 108 „Lakers“ įmetė į Detroito „Pistons“ krepšį.

D'Antoni komandai vadovaus lapkričio 19 d., kai „Lakers“ namie priims Hjustono „Rockets“ krepšininkus.

„Lakers“: Kobe Bryantas 31 (10/24 metimų, 6 rez. perd.), Metta World Peace 22 (5/10 tritaškių), Dwightas Howardas 18 (12 atk. kam.), Pau Gasolis 16 (10 atk. kam.), Jordanas Hillas 10.

„Suns“: Goranas Dragičius 22 (7 rez. perd.), Luisas Scola 18 (8 atk. kam.), Michaelas Beasley 14 (9 rez. perd.), Jermaine‘as O‘Nealas 12, Jaredas Dudley 11.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Šeštadienio rezultatai:

Philadelphia 76ers Utah Jazz 99-93   stat »
Indiana Pacers Dallas Mavericks 103-83   stat »
Detroit Pistons Orlando Magic 106-110   stat »
New Orleans Hornets Oklahoma Thunder 95-110   stat »
Minnesota Timberwolves Golden State Warriors 98-106   stat »
Memphis Grizzlies New York Knicks 105-95   stat »
Sacramento Kings Atlanta Hawks 96-112   stat »
Portland Trail Blazers Houston Rockets 119-117   stat »
Los Angeles Lakers Phoenix Suns 114-102   stat »
Komentarai:
TDaY
Kaip galima protiskai atsilikusi imbicila vadinti PRO komentatorium, kuris praita sezona po kiekvienu Heat rungtyniu rasydavo: ,,LeBrono zingsniai".

Vienintelis PRO komentatorius NBA tema esu as ir His Airnes. That is all about me, nerds.
2012-11-17
-4
Atsakyti
pukis6BenasBenai, niekada nevadinau saves PRO komentatorium. As tik issakau savo nuomone apie krepsini ir jeigu mano nuomone tau atrodo pro... man nuo to tik smagiau.Apie LAL jau rasiau, siuo metu tai komanda zaidzianti graziausia krepsini NBA lygoje ir grizus S.Nashui tas zaidimas bus dar grazesnis. Galbut gynyba ir nera stipriausia D.Anthony sistemos dalis, bet man asmeniskai daug idomiau ziureti ir megautis toki krepsini, nei gimdyma primenancias celtics pergales.Kodel kobe meto daug? todel kad po krepsiu tu turi D.Howarda ir P.Gasoli. Kai tu turi toki prieki, tu zinai kad kiekvienas pramestas tavo metimas gali virsti atkovotu kamuoliu. Todel logiska kad gali sau leisti mesti daug. Ir pagaliau, ~40% pataikymas nera blogai. Russell Westbrook sio sezono vidurkis yra ~38% ir ka? o ce matai kobe pasvaide pro sali, tai tragedija daro mazvaikiai.Megstat nemegstat, mylit ar nemylit LAL bet tai graziausia zaidima nba sendien zaidzianti komanda. ziedai? be gynybos ziedu nelaimesi, todel nemanau kad lakers laimes ziedus su d.anthony sistema. Visko turet negali...


Kaip pasakysi. Pirmi tavo komentarai man patiko, bet kaip sakiau, po to virtai troliu ir visus vaikais pradėjai vadinti.

Westbrook'as yra vadinamas blogiausių PG neveltui. Kobes sakyčiau dar neblogos čia rungtynės buvo, nepatiko, kad kai Gasolis pradėjo 5 metimais iš 5(visi mid range), o po to nebe kūrė visiškai progų jam, o davė žaisti nugara tik. Bet Lakers laimėjo, tikslas pasiektas.
2012-11-17
-1
Atsakyti
Benas


Benai, niekada nevadinau saves PRO komentatorium. As tik issakau savo nuomone apie krepsini ir jeigu mano nuomone tau atrodo pro... man nuo to tik smagiau.

Apie LAL jau rasiau, siuo metu tai komanda zaidzianti graziausia krepsini NBA lygoje ir grizus S.Nashui tas zaidimas bus dar grazesnis. Galbut gynyba ir nera stipriausia D.Anthony sistemos dalis, bet man asmeniskai daug idomiau ziureti ir megautis toki krepsini, nei gimdyma primenancias celtics pergales.

Kodel kobe meto daug? todel kad po krepsiu tu turi D.Howarda ir P.Gasoli. Kai tu turi toki prieki, tu zinai kad kiekvienas pramestas tavo metimas gali virsti atkovotu kamuoliu. Todel logiska kad gali sau leisti mesti daug. Ir pagaliau, ~40% pataikymas nera blogai. Russell Westbrook sio sezono vidurkis yra ~38% ir ka? o ce matai kobe pasvaide pro sali, tai tragedija daro mazvaikiai.

Megstat nemegstat, mylit ar nemylit LAL bet tai graziausia zaidima nba sendien zaidzianti komanda. ziedai? be gynybos ziedu nelaimesi, todel nemanau kad lakers laimes ziedus su d.anthony sistema. Visko turet negali...
2012-11-17
-7
Atsakyti
del NBDL
www.nba.com/dleague/gameline/20121116/

kaip suprantu Vipers jau sianakt lose, tik statistikos ner... bet kelinuka laimet 52-19 tai ka as zn, nesamone kazkokia ta DL, tikiuosi DMO greit gris i NBA

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-17
-23
Atsakyti
Slasher_Kobeį tavo pasakymą "su Kobe Lakers nei finalo nepasieks", tai štai tau ir atsakymas- Kobė turi 5 žiedus, ir visi su Lakers. O dėl taiklumo, tai Kobei tereikia mažiau mėtyti per rankas, o žinant, kad Kobė tikrai dažnai mėto sudėtingus metimus, tai tikrai sumažinus jų skaičių, taiklumas drąsiai galėtų būti 50% +.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Paseksiu tau pasaka.

Kartą, Los Angel didvyris, atnešęs 3 žiedus paeiliui ir tapęs NBA MVP 3 kartus paeiliui, nusprendė palikti komandą. O kas bus toliau? Galvojo Los Angel'o gyventojai. Gi 2000 jis tapo finalu MVP rinkdamas po 38 taškus, 16.7 atkv kamuolių ir blokuodamas po 2.67 kamuolio, kitais metais ir dar kitais metais jis vėl tapdavo finalu MVP su ne ką blogesnę statistiką. Po kelių metu (6metu) Los Angel'ą grasino palikti ir jo ginklanešys, kuris meldėsi ir reikalavo didvyrio, kuris galėtu išvaduoti iš nesėkmių .... ir staiga į maldas buvo atsilieptą, į Los Angel'ą atvyko Pau Gasolis!! Shaq'o ginklanešys liko patenkintas ir džiaugėsi grįžęs į Elitą. Nors pirmaisiais metais jie finale suklupo, tačiau kitais metais ir dar kitais jie laimėjo NBA žiedus ir visi viską pamiršo, pamiršo apie Didvyri Shaq'a, apie jo ginklanešio ultimatumą, apie Pau Gasol'io atneštą nauda. Po kelių nesėkmingu sezonu Los Angel'o gyventojai nušvilpė jų gelbėtoja P.Gasolį, visus 5 žiedus priskiria Kobei, o P.Gasolį jie reikalauja išmesti iš komandos.
2012-11-17
-3
Atsakyti
pukis640%Kobe jau 17 metu zaidzia NBA or nei viename sezone nesugebejo net 47% taiklumo vidurkio pasiekt (kas yra apgailetina turint omeny, kad kalbam apie neva viena geriausiu visu laiku zaideju), kokio velnio kas nors si sezona turetu pasikeist, slasheri ? geriausiu atveju baigs su 45%, nors greiciausiai ir dar mazesniu. Kobe nera labai produktyvus tasku rinkejes, niekada nebuvo ir jau nebebus. Del sios priezasties man siutas ima, kai kazkas sugeba ji su MJ lyginti. Jis net LBJ negali lygintis. Idekit Lebrona vietoj Kobes i dabartine Lakers sudeti ir komanda sumustu MJ 72-10 rekorda. Dinglu ir gynybos problemos, nes LBJ viskas uzkamsytu (skirtingai nei Kobe, kuris pats yra didele skyle gynyboje) ir greitu ataku atsirastu, ir viskas susitvarkytu. O su Kobe Lakers greiciausiai net finalo nepasieks.tau kiausiukai bent apzele jau? nes toks mazas atrododai, grynas pizdukas.


Čia reikėtu tavęs paklausti ar tau želia kas nors jau. Iš pradžių primetei "pro" komentatorių ir analizavai Lietuvos Rinktines žaidimą, po kiek laiko virtai eiliniu trolių(ir dabar tikriausiai toks likai), o jau dabar tikras VIRAS, kuris kiekviena čia vadina vaiku ir klausia tokių idiotišku klausimų.

"kam rupi tie ziedai, svarbu komanda zaidzia grazu krepsini. Priimkit mane i lal fanu gretas..."

Kažin ką pasakytum apie tai, kai vaidinai ekspertą, į tokį sakini.
2012-11-17
-2
Atsakyti
Zymka
Pilnai sutinku su žk bbg foewer, lakersai i finala tikrai nepateks, nes su tokia defence kokia jie rodo, tai katastrofa!:D KAIP IR ZK IDENTISKA, kas is to jei po 100 renka bet- TIEK PAT PRASILEIDZ!:p zalb...s ir pralos dar 3 is eiles tikrai su tokia GRYBU gynyba Euroleague!!:D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-17
-6
Atsakyti
Anonimas
Offense win games, defense win titles.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-17
+6
Atsakyti
Anonimas
Offense win games, defense win titles.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-17
-6
Atsakyti
Krepšinio gerinimo programos: http://www.krepsinis.in/
2012-11-17
-4
Atsakyti
40%
Suvartei mane suvo triuskinanciais argumentais, pripazistu :) aciu, sekmes ir tau.
2012-11-17
-8
Atsakyti
asd
Matau, kaip rodai savo isprusima. Kobe labai geras zaidejas ir jai jis tau nepatinka tavo problemos, nekomentuok nesamoniu. Howardas geras bet jis buvo patyres trauma ir ilgai nezaide. O nash jau yra senas pries staigius zaidejus jam bus sunku losti, jis yra vienas geriausiu pg nba istorijoje, bet nemanau, kad jis atlos labai gerai. Tad sekmes tau .
2012-11-17
+7
Atsakyti
40%
Howardas sugebejo patekt i finala zaisdamas su Turkoglu ir Lewis kaip geriausiais pagabininkais. Tai kodel jis to negaletu padaryt su Gasoliu ir Nashu ? Be to, jeigu domiesi NBA ir Lakers, tai turetum zinoti, kad Lakers dazniausiai taip pat gerai arba dar geriau zaidzia, kai Koge yra traumuotas ir praleidzia rungtynes.

Gerai, nepykit vaikai, Kobe geriausias.
2012-11-17
-6
Atsakyti
asd
Lakers truksta geru snaiperiu, galma sakyt, kad labai silpna gyneju grandis.
2012-11-17
-4
Atsakyti
asd
Nejuokink, be kobes tikrai nepateks i finala net nera sansu.
2012-11-17
-3
Atsakyti
40%
Cia tam puikiui buvo apatine zinute.

Tai kodel Kobe meto sudetingus metimus per rankas ? Kur jo tas isgirtas krepsinio intelektas ? O del ziedu, tai Lakers, o ne Kobe juos iskovojo. Aisku, gali buti, kad siais metais ir pateks i finala, bet ne Kobes deka, o deka to, kad jie ir vel visus lenkia pagal $$$ isleidziamus zaidejams. Si komanda ir be Kobe turetu sansu patekt i finala.
2012-11-17
+1
Atsakyti
40%
Tik tiek isspaudei is savo kvailos galveles ? Nieko protingesnio neislemiansi ?
2012-11-17
-5
Atsakyti
į tavo pasakymą "su Kobe Lakers nei finalo nepasieks", tai štai tau ir atsakymas- Kobė turi 5 žiedus, ir visi su Lakers. O dėl taiklumo, tai Kobei tereikia mažiau mėtyti per rankas, o žinant, kad Kobė tikrai dažnai mėto sudėtingus metimus, tai tikrai sumažinus jų skaičių, taiklumas drąsiai galėtų būti 50% +.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-17
+6
Atsakyti
40%Kobe jau 17 metu zaidzia NBA or nei viename sezone nesugebejo net 47% taiklumo vidurkio pasiekt (kas yra apgailetina turint omeny, kad kalbam apie neva viena geriausiu visu laiku zaideju), kokio velnio kas nors si sezona turetu pasikeist, slasheri ? geriausiu atveju baigs su 45%, nors greiciausiai ir dar mazesniu. Kobe nera labai produktyvus tasku rinkejes, niekada nebuvo ir jau nebebus. Del sios priezasties man siutas ima, kai kazkas sugeba ji su MJ lyginti. Jis net LBJ negali lygintis. Idekit Lebrona vietoj Kobes i dabartine Lakers sudeti ir komanda sumustu MJ 72-10 rekorda. Dinglu ir gynybos problemos, nes LBJ viskas uzkamsytu (skirtingai nei Kobe, kuris pats yra didele skyle gynyboje) ir greitu ataku atsirastu, ir viskas susitvarkytu. O su Kobe Lakers greiciausiai net finalo nepasieks.


tau kiausiukai bent apzele jau? nes toks mazas atrododai, grynas pizdukas.
2012-11-17
+3
Atsakyti
Debilui
kodel kiekvienos rungtynes Zalgirio ir Ryto cia postinamos? del to kad dar yra daug ju fanu ar ka?
2012-11-17
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.