RKL A divizione rungtyniaujanti Kauno „Vertigo-Radijas Tau“ įsibėgėjus sezonui nusprendė sustiprinti trenerių štabą. Šią savaitę prie komandos prisijungė žinomas strategas Rolandas Urkis, kuris eis vyriausiojo trenerio pareigas. Iki šiol ekipai vadovavęs Kęstutis Žižys užims trenerio asistento pareigas.

Dar šį sezoną Urkis dirbo Kėdainių „Nevėžio“ trenerių štabe ir talkino Dariui Sirtautui. Anksčiau strategas yra dirbęs Utenos „Juventus“ klube. 

Praeityje profesionaliai krepšinį žaidęs Urkis yra vilkėjęs Klaipėdos „Neptūno“ marškinėlius, taip pat yra rungtyniavęs Kinijos, Rusijos ir Lenkijos klubuose. 

„Kadangi atsilaisvino senas geras mano draugas Rolandas Urkis, su kurio anksčiau esame dirbę RKL, negalėjome nepasiūlyti vyriausiojo trenerio pareigų, – sakė „Vertigo-Radijas Tau“ komandos vadovas Andrius Lapinskas. – Džiaugiamės, kad turėsime galimybę mokytis iš NKL ir LKL patirties turinčio stratego“.

Paklaustas, ar klubo vadovybę tenkina sezono pradžia, vadovas atsakė: „Pačia pradžia buvom labai patenkinti, laimėjome tris rungtynes ir patyrėme vieną nesėkmę 3:1. Bet po to praradom kelis svarbius žaidėjus ir įkritom į šiokią tokią duobę. Na, bet, manau, kad iš jos netrukus išlipsime, gal net šį savaitgalį“, - optimistiškai nusiteikęs buvo Lapinskas.

Iki šio savaitgalio „Vertigo-Radijas Tau“ A divizione per 8 susitikimus yra iškovojęs 3 pergales. 

Komentarai:
burzelka
bybis bus
2012-11-23
-1
Atsakyti
adas
manau tikrai pasijaus kad toks treneris
2012-11-23
-1
Atsakyti
jo
I-D-O-M-U
2012-11-23
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.