Augustinas Vitas karjerą tęs sostinės komandoje
Augustinas Vitas karjerą tęs sostinės komandoje
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Vilniaus „Perlo-MRU“ komandoje – naujokas. 

Sostinės ekipą sustiprino 30 metų 210 cm ūgio vidurio puolėjas Augustinas Vitas. Naujokas „Perlo-MRU“ gretose turėtų debiutuoti jau kito savaitgalio rungtynėse.

Krepšininkas sezonui ruošėsi su Ukrainos grandu Mariupolio „Azovmaš“, tačiau klube neįsitvirtino. Vėliau Vitas rungtyniavo Vilniaus mėgėjų lygoje.

2011-2012 metų sezoną „centras“ pradėjo Liepojos „Lauvas“ gretose. Baltijos krepšinio lygoje (BBL) Vitas vidutiniškai per 24 minutes rinkdavo po 7,7 taško ir sugriebdavo po 6,7 atšokusio kamuolio.

Tiesa, spalio pabaigoje lietuvis nutraukė kontraktą su Latvijos komanda. Sausį Vitas sudarė sutartį su Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniaujančiu Palangos „Nagliu“. Šalies čempionate aukštaūgis aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 26 minutes, pelnydavo po 10,8 taško ir atkovodavo po 6 atšokusius kamuolius.

Dar anksčiau Vitas žaidė Nikosijos „Apoel“ (Kipras), Dnepropetrovsko „Dnipro Azot“ (Ukraina), Sumų „Sumychimprom“ (Ukraina), „Šiaulių“, Varnos „Černo More“ (Bulgarija), Pleveno „Spartak“ (Bulgarija), Sodertaljė „Kings“ (Švedija), Šviecų „Polpak“ (Lenkija), Vilniaus „Sakalų“ ir Inovroclavo „Notec“ (Lenkija) ekipose.

Komentarai:
to to dytrich

Sakai ruosies derbiui? :)
2012-11-25
+10
Atsakyti
Nu va, iseitu Palanga neipirko siemet.
2012-11-25
+3
Atsakyti
kor23
As sveriu 77kg,idomu jie parasytu,kadas sustiprinau Lietuvos galiunu rinktine,reakcija butu tokia pat kaip apie si elektros stulpa?
2012-11-25
+4
Atsakyti
to valdas
Tai rasho nes pazek kokie duomenys , keista , kad nereikalingas tiem patiem prienam kurie neturi kaip tik tokio zaidejo kuris gali nustumt beleka .
2012-11-25
Atsakyti
Valdas
Jetus,jetus,baikit jus apie jy apskritai rasyt,kaskoks nesusipratimas o ne zaidejas.Dar atsimenu kaip apie jy vis rasydavo kaip Bulgarijoi zaizdavo :))) ale zvaigzde,turbut sitam portale jo giminaitis dyrba.
2012-11-25
+3
Atsakyti
Palangiskis
Atgal i Palanga Vita reike perpirk :)
2012-11-25
-2
Atsakyti
to dytrich
sudupis turi savo zvaigzde Sleza

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-25
-1
Atsakyti
vilnius
kas ta ukraina ,kad is ten pastoviai migruoja kas buve niekas nebenori gryzti .manau perla- mru tikrai sustiprins.
2012-11-25
-1
Atsakyti
Na šis pastiprinimas atrodo tikrai rimtas. Perlo sudėtis ir taip jau atrodė grėsminga, tačiau bent jau iki dabar NKL'e kažko įspūdingo nedemonstravo. Na matysim kaip dabar atrodys Perlas.
2012-11-25
-6
Atsakyti
Šis žaidėjas manau tiktų Rūdupio komandai.
2012-11-25
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.