Robertas Sacre (kairėje) grįžta į NBA
Robertas Sacre (kairėje) grįžta į NBA
Nuotr. AFP-Scanpix
Robertas Sacre'as Nacionalinės krepšinio asociacijos plėtojimosi lygoje (NBDL) spėjo sužaisti vos tris mačus, kai Los Andželo „Lakers“ klubo vadovai nusprendė susigrąžinti jį atgal į NBA.

NBDL vilkėdamas Los Andželo „D-Fenders“ komandos marškinėlius Sacre'as sužaidė 3 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 27 minutes, pelnydavo po 7,7 taško ir atkovodavo po 9,7 kamuolio.

„Lakers“ klubo vadovai nusprendė, kad 23 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas jiems bus reikalingas pagrindiniame ekipos dvyliktuke.

2012 metų NBA naujokų biržoje „Lakers“ klubas amerikietį pasirinko 60-uoju šaukimu.

Šį sezoną Sacre'as NBA sužaidė 8 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 2,4 minutes, pelnydavo po 0,3 taško ir atkovodavo po 0,3 kamuolio.

Komentarai:
donce
eikit jus su tuo savo donce, tas donce molis paskutinis yra.
2012-12-04
-2
Atsakyti
Jis pats geriausias. :D Visada žiūriu į jį, kai ataka pasibaigia efektyviai.
2012-12-04
+1
Atsakyti
wth
donce 10x geriau uz sita losia ir negauna laiko, o sitas luzeris isvis d-lygoi nieko nerode ir jauciu gaus kokiu 8-10min pasireikst, kas bet kokiu atveju yra daugiau nei donce gauna.
2012-12-04
+4
Atsakyti
Šitas Sacre tai tik Klounas kuris šoka ant atsarginių suoliuko po kiekvieno epizodo :) matyt NBDL pergeras šokėjas buvo :)
2012-12-04
-2
Atsakyti
a
idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-04
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.