Argentinos spauda tiesiog mirga nuo Argentinos nacionalinės rinktinės žaidėjų pasisakymų pasaulio čempionato tema. Praėjusią savaitę auksą į Argentiną parvežti pažadėjo Juanas Ignacio Sanchezas, o NBA žvaigždė Emanuelis Ginobili taip pat jau ne pirmą kartą žada Argentinos rinktinės sėkmę.

San Antonijaus „Spurs” gynėjas dar kartą tvirtino, kad Argentina yra ištroškusi pergalių. „Tai bus mūsų kelias į sėkmę”, – drąsiai kalbėjo argentinietis.

Argentinos nacionalinė rinktinė šiąnakt (07.28) žais draugiškas rungtynes su Venesuelos rinktine.

„Nesitikėkite, kad tai bus mūsų geriausios rungtynės, – savo gerbėjus ramino Manu. – Mums dar trūksta greičio, tikslumo. Tačiau galiu pažadėti, kad pirmoms pasaulio čempionato rungtynėms prieš Prancūziją būsime pasirengę 100 procentų“.

Argentiniečiai rugpjūčio 19 dieną prasidėsiančiame pasaulio čempionate žais A grupėje kartu su Serbijos ir Juodkalnijos, Prancūzijos, Venesuelos, Nigerijos ir Libano nacionalinėmis ekipomis.

Komentarai:
Nepamirshkit kad Lietuvai buvo ishkeltas tikslas uzimti nezemesne kaip ketvirta vieta... tai vadinas ir busim ketvirtoj vietoj...
2006-07-30
+4
Atsakyti
Pagal sudeti argentineciai gal stipriausi is visu rinktiniu, nes daug metu kartu zaidzia. Bet per didelis pasitekejimas savo jegom gali virsti i arogantishkuma ir kas paskui atsitinka matem visai neseniai futbolo WC (kas nesuprato, turiu omeny brazilijos zvaigzdyna). Bet man jie patinka. Sorry, antiargentineciai :P
2006-07-29
+1
Atsakyti
nu jai NBA "zvaigde" (cia kabutese nes jis nejokia zvaigzde man) manosi esas tai jau gali bele ka sneket laimesim ... nera lygiu ir pan.. tegul neskuba saves cempionais vadint nes ir pirmose rungtynese gali pasikraut nuo prancuzu vedamu Parker ir Diaw ir paskui bus "psichologinej duobej"... erelis bliamba... yra ir geresniu uzjy tai tegu nesipucia urodas..
2006-07-29
-5
Atsakyti
eikit nx argenxujieciai visai afigeli duok dieve kad is grupes i kita etapa patektumet issisokeliai blet!!!
2006-07-29
+4
Atsakyti
bl shudzius pasikeles bl db jie vien del to prapis kad taip save kelia o tas bl ginobilis suzais lieviausias rungtynes ir gaus trauma gaidys bl
2006-07-29
Atsakyti
nepersokes griovo nesakyk op
tik tegul neprisikalba argentinieciai
2006-07-28
-2
Atsakyti
nu grupes rungtybese tai tikiu kad gerai pasirodys, nes momandois lievos bet cempionais tai 100 proc kad nebus
2006-07-28
+2
Atsakyti
cia bus taip kad prisigyre gryz dar be medaliu ir uostis arkliui uodega, nes auksti sokes per olimpines gali greit ir giliai kristi per cempionata
2006-07-28
Atsakyti
mes geriausi ir taskas.
2006-07-28
-1
Atsakyti
apsišė visi tie argentinieciaitegul...LAIMES LIETUVIAI
2006-07-28
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.