Martynas Pocius ant parketo praleido 12 minučių
Martynas Pocius ant parketo praleido 12 minučių
Nuotr. AFP-Scanpix

Ispanijos pirmenybėse Madrido „Real“ (13-0) išlieka vienintelė dar nepralaimėjusi komanda. Pablo Laso auklėtiniai namuose 87:84 (20:11, 21:17, 17:29, 29:27) palaužė Valensijos „Basket“ (9-4) žaidėjus.

Susitikimą starto penkete pradėjęs Martynas Pocius nugalėtojams per 12 minučių penė 2 taškus (0/1 dvitaškio, 0/2 tritaškių, 2/2 baudų), atkovojo 3 kamuolius, užsidirbo bloką, sykį suklydo ir surinko 2 naudingumo balus.

„Real“: Felipe Reyesas 18 (9 atk. kam.), Nikola Mirotičius 16, Sergio Llullas 14 (6 rez. perd.), Mirza Begičius ir Jaycee'as Carollas po 10.

„Basket“: Bojanas Dubljevičius 21, Justinas Doellmanas 19, Mickaelas Gelabale 11.

Komentarai:
siuskit
dabar skaityk atidžiai.. SIUNČIU TAU ŠĮ PALIKĖJIMA, KAD VISKAS IŠSIPILDYTŲ REALYBĖJE. Kiniečiu išmintis: galima nusipirkti namą, bet ne namų židinį; galima nusipirkti lovą, bet ne miegą; galima nusipirkti laikrodį, bet ne laiką; galima nusipirkti knygą, bet ne žinias; galima nusipirkti padėti visuomenėje, bet ne pagarbą; galima užmokėti daktarui, bet nenusipirksi sveikatos; galima papirkti sąžinę, bet ne gyvenimą; Kiniečių išmintis atneša sėkmę. Ši išmintis jau aštuonis kartus apkeliavo pasaulį. Ir šį kartą sėkmę ji atneš tau. Gavęs šį laišką tu tapsi laimingu. Tai ne juokai. Tave aplankys sėkmė. Persiųsk šį laišką 96val. Bėgyje tiems, kuriem trūksta sėkmės. Nesiųsk pinigų, nes laimės nenupirksi. Keletas pavyzdžių: Konstantinas 1953m gavo tokį laišką ir paprašė sekretorės padaryti 20 kopijų, po devynių dienų jis išlošė loterijoje 9mln markių. Tarnautojas Karlas gavo šį laišką ir pamiršo apie jį, po kelių dienų jis neteko darbo,.Vėliau jis persiuntė laišką, pratęsdamas grandinę, ir sėkmė sugrįžo. 1967m Brunas gavo laišką ir juokdamasis jį išmetė. Po kelių dienų susirgo jo sūnus. Jis surado laišką, padarė 20 kopijų ir išsiuntė, po dešimties dienų sužinojo, kad sūnus pasveiko. 1987m laišką gavo jaunas Kalifornijos gyventojas, laiškas buvo neaiškiai parašytas ir jis jį pažadėjo perspausdinti mašinėle, tačiau tai atidėjo vėlesniam laikui, t.y. laiško neišsiuntė per 96 valandas. Vėliau jis perrašė laišką ir išsiuntė, pratęsdamas grandinę; po to jis įsigijo naują mašiną. Nepamiršk, nesiųsk pinigų ir nepasirašyk laiško. Paprasčiausiai išsiųsk 20 kopijų ir lauk pasikeitimų į gerą. Šią išmintį parašė Antilų salose gyvenęs misionierius. Aš siunčiu ją tau, kad padėtum jai apkeliauti apie žemę. Pasiųsk savo pažįstamiems, draugams, draugėms. Praeis nedaug laiko ir tu gausi gerą žinią arba sulauksi siurprizo. Tai tiesa net jeigu tu tuo ir netiki. Šis laiškas buvo pasiųstas kaip sėkmės garantas. nenutrauk grandinės-dabar tavo eilė jį persiųsti. Išsiųsk 20 kopijų ir pamatysi, kas atsitiks po keleto dienų. Prisimink: NESIŲSK PINIGŲ. NEPAMIRŠK ŠIO LAIŠKO.
2012-12-21
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.