LeBronas Jamesas per pastarąsias penkias rungtynes neprasižengė nė karto
LeBronas Jamesas per pastarąsias penkias rungtynes neprasižengė nė karto
Nuotr. Reuters-Scanpix
NBA superžvaigždė LeBronas Jamesas per pastarąsias penkerias rungtynes neprasižengė nė karto.

Ar tai išskirtinė teisėjų meilė geriausiems, ar Majamio „Heat“ lyderis yra tinginys gynyboje? Viskas paaiškės jau netrukus – šiąnakt NBA čempionų laukia Kevinas Durantas ir Oklahomos „Thunder“ komanda, kuri turi nesuvestų sąskaitų po pastarojo NBA finalo.

„Sunku patikėti, kad krepšinyje galima neprasižengti penkias rungtynes iš eilės. Negalėjome nepasiūlyti sporto mėgėjams su šia situacija susijusių statymų“, - kalbėjo lažybų bendrovės „TonyBet“ vykdomasis direktorius Vytautas Kačerauskas.

Lažybų bendrovės „TonyBet“ bukmekeriai siūlo du būdus lažintis dėl Jameso pražangų. Galima išsirinkti, kuriame kėlinuke puolėjas bus nubaustas pražanga gynyboje. Savo statytą pinigų sumą padvigubintumėte, jei nuspręstumėte, jog „Heat“ žaidėjas taisykles gynyboje pažeis antrame kėlinuke. Mažiausias koeficientas pritaikytas pražangai ketvirtame kėlinuke (1,70).

Krepšinio ekspertai sutaria, kad artėjančiose rungtynėse pražangų Majamio žvaigždei išvengti nepavyks, todėl galima rinktis statymą ir dėl bendro pražangų skaičiaus. Spėdami, kad pražangų bus mažiau nei 1,5, laimėtumėte beveik dvigubai (1,95). Jei Jamesas prasižengtų du kartus ir daugiau, laimėjimo koeficientas – 1,75.

Komentarai:
Aye
SvetimasNei jis tingi, nei jis numylėtinis. Kiekvienas žaidėjas NBA turi savo "juodosios rinkos vertę", nematau čia nieko blogo, kad kartais teisėjai "gražyliauja" lebronui, todėl, kad taip yra daugiau ar mažiau visoms žvaigždėms ar jų prime'uose buvo. tokios nerašytos taisyklės, taip, kad lygybė. Kobė, Durantas, Dankanas ir visi kiti superstarai tą gali jaust nes jie to verti. Na o apie LBJ gynybinius sugebėjimus ne man spręst, reiktų rungtynes pasižiūrėt. Šiaip , talentingas vaikis, niekas to nepaneigs.
Koks dar vaikis? jam poryt 28 netai sukanka...
2012-12-27
-5
Atsakyti
...
ko nori?
2012-12-26
+2
Atsakyti
RM
Tinginys??? Nu cia ir suskele basketnews..... :D :D :D
2012-12-26
+7
Atsakyti
durant MVP :]
ZALGIRIS ARBA I LIETUVOS RYTA

JOOO :]

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-26
+8
Atsakyti
zal
arba i zalgiri

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-26
+1
Atsakyti
LR
i lietuvos ryta lebrona

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-26
-7
Atsakyti
sdasasd
kurva basketnws heatu arba lbj hateriai...
2012-12-26
-2
Atsakyti
Koks dar tinginys? Nerasykit nesamoniu BN
2012-12-26
-2
Atsakyti
basketnews
James gavo siandien 3 baudas.
2012-12-26
+3
Atsakyti
gavo pirmam kėl už bloką Ibakai ir techninę už kalbas
2012-12-26
+1
Atsakyti
Lebron'as ne tinginiauja, o tiesiog nesiplėšo. Nekaišioja rankų ir negauna beprasmių pražangų. Bet pora abejotinų epizodų Lebron'o ginyboje buvo, kai turėjo/galėjo skirti pražangą. Aišku teisėjų nei apkaltinsi, kad jie tyčia pražangų nešvilpia, nei pateisinsi, bet, kad Lebron'as taip nesiplėšo, tai nematau nieko blogo. Komanda laimi padoriu rezultatu, tad nėra reikalo komandos lyderiui kovot dėl kiekvieno kamuolio aikštelėje.
2012-12-26
-10
Atsakyti
LT
James'as gerai ginasi, ir yra vienas geriausiai fiziskai parengtu zaideju, bet dabar sezono pradzia, ir nieko nuostabaus, kad jis pasitaupo, ypac, jei zaidi pries varzovus pries kuriuos laimi +10 labai nepersistengdamasis. Jamas'as del fizinio parengtumo dazniausiai buna vienu zingsniu arciau nei oponentas(neveluoja), o jeigu jau ji apgauna tai ramiai gali praleisti priesininka, butu PO zutbut bandytu sulaikyti priesininka ar pan.

Heat per 6 rungtynes kurias James'as nepasirenge, tik nelemtai pralaimejo GSW, bet GSW neturi padoraus SF'o, kad James'as per daug darbo turetu, o kitos 5 rungtynes buvo laimetos nuo 9 iki 30 tasku skirtumais.

All in all viska salygoja, kad James'as kiek pasitaupo ir stengiasi gintis svariai. Bet gynyboje jis rimtas kadras bet kokiu atveju. O zvaigzdes visus teisejai kiek pasaugo, ziurejau Wolves'us su NY, tai Kirilenka greitai susirinko 4 prazangas vs Anthony, nors daugelyje epizodu labiau svietesi prazangos Anthony. Anthony pagal zaidima turejo buti issibaudaves 4 kelinio viduryje, bet baige rungtynes baudas metydamas ir jomis uztvirtindamas pergale komandai, bet statistika besigerindamas.
2012-12-25
-3
Atsakyti
ValisJTema apie Lebron James, bet kazkodel vel TDay apie kobe kalba, kas tau yra zmogau, isimylejai kobe tai nesireiksk temose kur apie ji nekalba. Nzn, bet kokioj temoj, net LKL ar Eurolygoj tu reiskiesi ir kisi ta savo kobe, jo laikai praejo, po 2 metu karjeros pabaiga, dbr susirask nauja zaideja kuri palaikysi. Ar tu kobes isduot nenori gal ? :D Vnz raminkis kobes fane, kalba apie LBJ, o tu savo kobe kisi visur kur nereikia, tai malonek susikist ji ten kur nesulenda :D Peace, you can burn yourself now ;)


siulyciau dar karta atsiverst nuo pradziu ir paziuret kas pirmas raso apie kobe, o ne atsiverst paskutini komentara ir gaidintis pries visus.
2012-12-25
+1
Atsakyti
Nei jis tingi, nei jis numylėtinis. Kiekvienas žaidėjas NBA turi savo "juodosios rinkos vertę", nematau čia nieko blogo, kad kartais teisėjai "gražyliauja" lebronui, todėl, kad taip yra daugiau ar mažiau visoms žvaigždėms ar jų prime'uose buvo. tokios nerašytos taisyklės, taip, kad lygybė. Kobė, Durantas, Dankanas ir visi kiti superstarai tą gali jaust nes jie to verti. Na o apie LBJ gynybinius sugebėjimus ne man spręst, reiktų rungtynes pasižiūrėt. Šiaip , talentingas vaikis, niekas to nepaneigs.
2012-12-25
-1
Atsakyti
Jesus"Pierce'as kažkada close oute torchino jį su 40+ taškų"O toks lavonas kaiip arenas kobe torchino su 60 tasku. Ir cia dar kai kobe bent siek tiek turejo atletiskumo. Dabar per kobe ir kalnietis kiaurai eitu 8 atakose is 10. Lebronas tikrai si sezona pritingi tiek puolime, tiek gynyboj (aisku tai nekeicia fakto, kad jis geriausias zaidejas lygoje), nzn kas jam yra, tauposi playoffams matyt, ar siaip pavargo nuo krepsinio, nes zaidzia nezmoniskai daug, visa nba sezona iki finalu, olimpiada ir t.t. bet tokiam troliui kaip tday reiketu sleptis ir tyleti, kai kas nors prakalba apie gynyba, nes kobes gynyba si sezona yra kazkokia parodija, tiesiog net nejuokinga. Jis turbut tikejosi, kad kai howardas ateis i komanda, jam visiskai nieko nereiks daryt gynyboje, tik stovet ir gamblint bandat perimt kamuolius. Ta jis ir dare kol kas, paskutinius metu biski atrodo atsigauna, bent kazkokius gyvybes zenklus rodo gynyboje. Bet vistiek jis per letas, nieko rimtai padengt nebegali.


jei kase domiesi daugiau kaip puse metu turetum prisimint londone kaip nieko nesugebejo kalnietis padaryt pries kobe, nebent sapanavai, apskritai jam bet kuris ismusdavo kamuoli is ranku..
2012-12-25
-3
Atsakyti
mano nuomone
tinginys
2012-12-25
-3
Atsakyti
"Jamesas gynyboje: tinginys ar teisėjų numylėtinis?"

...Kas cia per antraste? Yra ir trecias variantas, gal jis paprasciausiai labai gerai ginasi.
2012-12-25
-3
Atsakyti
TDI93James ims Ibaka ir viskas, neprasizengs vėl manau. James jei jau mato kad nesustabdys tai leidzia varzovui pelnyt taskus, o is vidutinio mėgstantis metyt Ibaka bus uzdarytas. Jei dar nepastebėjot tai vosos didžiausios NBA žvaiždės yra kaskiek palaikomos teisėju, ir tas pats James, ir Kobe, ir Durant bei kiti..


nu paziuresim kaip jis jimt Ibaka, cia tau ne praitas sezonas kai Ibaka tik gintis mokejo, sy sezona reiskias daugiau atakose, o Lebronui tai ne y nauda ir manau, kad bus jam sunku zaist ir tikrai
2012-12-25
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.