LeBronui Jamesui iki trigubo dublio pritrūko vos 2 rezultatyvių perdavimų, o jo ekipa nepaliko vilčių „Bobcats“ krepšininkams
LeBronui Jamesui iki trigubo dublio pritrūko vos 2 rezultatyvių perdavimų, o jo ekipa nepaliko vilčių „Bobcats“ krepšininkams
Nuotr. AP-Scanpix
Sezoną septyniomis pergalėmis per 12 mačų pradėjusi ir tarp geriausių NBA Rytų konferencijos komandų buvusi Šarlotės „Bobcats“ (7-21) ekipa baigia sugrįžti į sau įprastas pozicijas.

Praėjusią naktį Michaelo Jordano valdomas klubas namie 92:105 (18:27, 20:28, 22:23, 21:27) nusileido NBA čempionės titulą ginančiai Majamio „Heat“ (20-6) ekipai ir patyrė jau 16 nesėkmę paeiliui. 

Tai ilgiausiai šį sezoną trunkanti pralaimėjimų serija visoje NBA. Vis dėlto prasčiausios NBA komandos „Bobcats“ ekipa dar nepavijo. Šarlotės klubas paskutinę vieną NBA užimančią Vašingtono „Wizards“ komandą lenkia keturiomis pergalėmis. 

Aikštės šeimininkai mače su „Heat“ klubu vertėsi vos aštuoniais krepšininkais, tačiau Jeffas Tayloras aikštėje praleido vos 7 minutes, o visą krūvį dalijosi likę septyni žaidėjai. 

Pagal tritaškių pataikymo procentą NBA pirmaujanti Majamio komanda į „Bobcats“ krepšį įskraidino net 12 tolimų metimų iš 23 (52,2 proc.) ir varžovams nepaliko jokių vilčių. 

Visas rungtynes atsilikę aikštės šeimininkai priartėjo baigiantis trečiajam kėliniui (82:84), tačiau dar labiau sumažinti skirtumo NBA čempionai jiems nebeleido.

Net 13 taškų per lemiamą ketvirtį surinkęs Dwyane'as Wade'as inicijavo savo ekipos spurtą, po kurio „Heat“ susigrąžino dviženklį pranašumą ir šventė pergalę.

„Bobcats“: Kemba Walkeris 27 (6 rez. perd.), Ramonas Sessionsas 19, Hakimas Warrickas 18 (9 atk. kam.), Geraldas Hendersonas 14 (7 atk. kam.).

„Heat“: Dwyane'as Wade'as 29 (9 atk. kam.), LeBronas Jamesas 27 (12 atk. kam., 8 rez. perd.), Mario Chalmersas 17, Chrisas Boshas 14.

Komentarai:
ShLMajamio VyrukasGeras mačas, ne veltui kėliausi žiūrėt. Pirmam kėlinį tai visi užsivedę buvo, vien James'as per jį 4 steal'us susirinko ir 4 dunkus padarė. Vėliau Bobcats'am Session'as nuo suolo pradėjo varyt, Kemba, žaidė tol kol nebuvo pagrindinių majamio žaidėjų aikštei, nesistengdami lošė, lengva pergalė, O Dwyane'o metimo treneris tikrai geras, Wade'as net ir trajakus pradėjo gan neblogai mėtyt ir baudos pagerėjo, vidutinis taip pat, atsigauna Wade'as. Bobcats'am reik mest iš starto MKG nes nerodo tokių rezultatų kokių buvo tikėtasi jei nepradės gerai lošti, drįstu teikti, kad jis BUST'AS. 2 geriausi Bobcats'ų žaidėjai Kemba ir Session'as tik pastarasis rungtynes nuo suolo pradeda geriau reiktų mesti iš starto MKG, stūmti Henderson'ą į SF, Session SG ir Kemba PG, Warrick'as tikrai geras pastiprinimas vakar draskė Heat'ų gynybą po kašiu. Jei jie viską sustiguos, gali tapti rimta komanda 8-10 rytuose.tokiu maza gyneju grandis butu labai lengvai pralauziama, toki kaip Kobe, Wade, Hardenas ir kiti draskytu sessiona ir kemba gynyboje. MKG vienas is geresniu naujoku, apskritai, daugelis naujoku nepateisina lukesciu.Kas del bobcatsu, tai toki zaidejai kaip gordonas (ech, gaila, kad paliko bulius, buvo zveris ten) ir warrickas laikomi ant suolo? warrickas is vis tik siandien galima sakyt normaliai isleistas buvo, del mullenso traumos


Jie abu tikrai sudarytų neblogą back-court'ą abudu, Walkeris vienas greičiausių ir vikriausių NBA žaidėjų, Session'as taip pat nepėščias, nemanau, kad juos jau labai draskytų, pažiūrėk ar kas nors drasko Jennings'o ir Monta gynybą? Nu aišku jie ne tokio lygio kaip jie bet, po metų ar kiek nors laiko gali būt tokiais, vien Kemba jau prilyksta Brandon'ui bet va Session'as tai atsiliekai nuo Montos belekaip. 2 Šaukimas 11pts 6reb. Iš jo buvo daugiau tikėtasi nei jis sugeba, jam čia prieš pora sav kilo abejonių, kad krepšinis ne jam ar kažkas tokio ir nežinia ar būtų tęsias savo karjerą, bet universiteto treneris atvedė į protą. Gordon'as ne toks koks buvo Bull'iuose, puikiai būtų 6th man'as komandoj. Warrick'ą daugiau išnaudot reikia, tikrai geras ir perspektyvus. Iš tikro bėda būtų tokį back-courtą daryt nebent pasiimt dar vieną PG nes jie 2 tik ir yra. Dar reiktų Reggie Williams'ą daugiau leist tas panašus kaip Harden'as, GSW neblogai lošė. Tyrus Thomas būtinai atsikratyt reikia, netoks jau jis. Šeip visai neblogas priekis būtų PF Warrick C Mullens. Po poros sezonų nebloga komanda bus iš Bobcats.
2012-12-27
+2
Atsakyti
ShL
Majamio VyrukasGeras mačas, ne veltui kėliausi žiūrėt. Pirmam kėlinį tai visi užsivedę buvo, vien James'as per jį 4 steal'us susirinko ir 4 dunkus padarė. Vėliau Bobcats'am Session'as nuo suolo pradėjo varyt, Kemba, žaidė tol kol nebuvo pagrindinių majamio žaidėjų aikštei, nesistengdami lošė, lengva pergalė, O Dwyane'o metimo treneris tikrai geras, Wade'as net ir trajakus pradėjo gan neblogai mėtyt ir baudos pagerėjo, vidutinis taip pat, atsigauna Wade'as. Bobcats'am reik mest iš starto MKG nes nerodo tokių rezultatų kokių buvo tikėtasi jei nepradės gerai lošti, drįstu teikti, kad jis BUST'AS. 2 geriausi Bobcats'ų žaidėjai Kemba ir Session'as tik pastarasis rungtynes nuo suolo pradeda geriau reiktų mesti iš starto MKG, stūmti Henderson'ą į SF, Session SG ir Kemba PG, Warrick'as tikrai geras pastiprinimas vakar draskė Heat'ų gynybą po kašiu. Jei jie viską sustiguos, gali tapti rimta komanda 8-10 rytuose.


tokiu maza gyneju grandis butu labai lengvai pralauziama, toki kaip Kobe, Wade, Hardenas ir kiti draskytu sessiona ir kemba gynyboje. MKG vienas is geresniu naujoku, apskritai, daugelis naujoku nepateisina lukesciu.

Kas del bobcatsu, tai toki zaidejai kaip gordonas (ech, gaila, kad paliko bulius, buvo zveris ten) ir warrickas laikomi ant suolo? warrickas is vis tik siandien galima sakyt normaliai isleistas buvo, del mullenso traumos
2012-12-27
+8
Atsakyti
Geras mačas, ne veltui kėliausi žiūrėt. Pirmam kėlinį tai visi užsivedę buvo, vien James'as per jį 4 steal'us susirinko ir 4 dunkus padarė. Vėliau Bobcats'am Session'as nuo suolo pradėjo varyt, Kemba, žaidė tol kol nebuvo pagrindinių majamio žaidėjų aikštei, nesistengdami lošė, lengva pergalė, O Dwyane'o metimo treneris tikrai geras, Wade'as net ir trajakus pradėjo gan neblogai mėtyt ir baudos pagerėjo, vidutinis taip pat, atsigauna Wade'as. Bobcats'am reik mest iš starto MKG nes nerodo tokių rezultatų kokių buvo tikėtasi jei nepradės gerai lošti, drįstu teikti, kad jis BUST'AS. 2 geriausi Bobcats'ų žaidėjai Kemba ir Session'as tik pastarasis rungtynes nuo suolo pradeda geriau reiktų mesti iš starto MKG, stūmti Henderson'ą į SF, Session SG ir Kemba PG, Warrick'as tikrai geras pastiprinimas vakar draskė Heat'ų gynybą po kašiu. Jei jie viską sustiguos, gali tapti rimta komanda 8-10 rytuose.
2012-12-27
Atsakyti
ShL
Bobcatsai grįžtą į realybę
2012-12-27
-14
Atsakyti
Teko pavargt, bet vistiek laimejo net nesistengdami, mates kad nebuvo tokio uzsidegimo kaip su OKC. Beto nebuvo Allen, kuris meta beveik po 15pts sy sezona. Smagu del Rio, atsigaves su Okc ~20pts, sykart vel 17pts :)
2012-12-27
-2
Atsakyti
Lengva pergalė!
2012-12-27
-5
Atsakyti
Nelabai
Tai, kad ne. Pagal kelinius bobcats pelne tik 81 taska. :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-27
+9
Atsakyti
kel
keliniai tai tikrai gerai surasyti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-27
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.