Keviną Love'ą persekioja traumos
Keviną Love'ą persekioja traumos
Nuotr. AP-Scanpix
Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono pradžią praleidusiam ir daugiau nei du mėnesius į aikštelę negalėjusiam žengti Kevinui Love'ui vėl kuriam laikui teks atprasti nuo krepšinio kamuolio.

Minesotos „Timberwolves“ komandos puolėjas praėjusią savaitę mače su Denverio „Nuggets“ ekipa susilaužė ranką ir iš rikiuotės iškrito trims mėnesiams. Jam taip pat gali prireikti operacijos.

Šaltiniai skelbia, kad „Timberwolves“ gali ryžtis kardinalioms permainoms ir išmainyti pastaruoju metu traumų kamuojamą aukštaūgį. Paskutinė diena, kuomet galima atlikti keitimus – vasario 21-oji.

Love'as šį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 18,3 taško ir atkovodavo po 14 kamuolių.

Spalio mėnesį krepšininkas buvo susilaužęs du dešinės rankos pirštus, kurie sugijo be operacijos.

Komentarai:
BenasGuns_Upbet ar reikia ji mainyti? cia gi ne keleno sanario problemos ar nugaros chroniski skausmai.... kas per nesamone.susilauze dukart ranka vien del to,jog per anksti grizo neatlikes reabilitacijos. Mainyti iskart sumane USA zurnalistai..:DIš Love tik statistika ir viskas. Aukštaūgis, kuriam gynybą neegzistuoja yra problema komandai. Todėl ir Vilkų vadovai priekaištavo Love, kad yra prastas komandos lyderis. Jau seniai buvo gandai, kad Vilkai gali ryžtis jį iškeisti.


Nereikia perdėt, kad gynyba neegzistuoja. Pas makaroną neegzistuoja, pas motiejūną neegzistuoja. Tai nori p asakyt, kad tame pačiame lygyje ir Love gynybos klausimu. Prabusk. Jaunas talentingas ir tobulėjantis, bei gero charakterio. O charakteris daug duoda. Pažiūrėk kiek jaunų ir aukštai pašauktų žaidėjų nieko neparodė dėl savo charakterio. Nėra jis toks apgailėtinas gynyboje. Nowitzky irgi gynyboje ne kažkas tačiau jaunystės laikais buvo ketinama net kobę keisti į jį. Pamatysit Love bus paklausi prekė, bet dėl šių dviejų traumų verte kritusi.
2013-01-09
+3
Atsakyti
Anonimas
http://www.nydailynews.com/new-york/cere... del melo kaip viskas ir kodel buvo
2013-01-09
-2
Atsakyti
Tai nereikia laikyti aiksteje po 37 min..duot pailset ar duot prasedet koki ketvirtojo kelinuko pabaiga svarbia,kad suprastu zmogus,jog turi taisytis,labiau stengtis.

Statistika ne viskas,bet jo skaiciai per daug dideli,kad butu ispustas burbulas, o ne geras zaidcejas.
2013-01-09
-3
Atsakyti
lol
love pasake jeigu nepateks i playoffus iseis is vilku vstk
2013-01-09
+4
Atsakyti
Guns_Upbet ar reikia ji mainyti? cia gi ne keleno sanario problemos ar nugaros chroniski skausmai.... kas per nesamone.susilauze dukart ranka vien del to,jog per anksti grizo neatlikes reabilitacijos. Mainyti iskart sumane USA zurnalistai..:D


Iš Love tik statistika ir viskas. Aukštaūgis, kuriam gynybą neegzistuoja yra problema komandai. Todėl ir Vilkų vadovai priekaištavo Love, kad yra prastas komandos lyderis. Jau seniai buvo gandai, kad Vilkai gali ryžtis jį iškeisti.
2013-01-09
-9
Atsakyti
bet ar reikia ji mainyti? cia gi ne keleno sanario problemos ar nugaros chroniski skausmai.... kas per nesamone.susilauze dukart ranka vien del to,jog per anksti grizo neatlikes reabilitacijos. Mainyti iskart sumane USA zurnalistai..:D
2013-01-09
+6
Atsakyti
Anonimasotai traumuotus galima mainyt ??? pirmakart girdžiu--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


galima, žinai.
2013-01-09
-4
Atsakyti
Anonimasotai traumuotus galima mainyt ??? pirmakart girdžiu--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


O kaip tavo manymu Bogut'as Warriors atsirado? Berods po mainu, ta sezona,net neuzsimove GSW marskineliu.
2013-01-09
+24
Atsakyti
Anonimas
otai traumuotus galima mainyt ??? pirmakart girdžiu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-01-09
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.