Po ilgo NBA sezono vos mėnesį ilsėjęsis Dirkas Nowitzki pripažįsta, kad jį erzina bloga sportinė forma. Per Vokietijos rinktinės draugiškas rungtynes krepšinio vunderkindas kol kas nepasižymi taikliais metimais, tačiau tikisi, kad iki pasaulio čempionato viskas pasikeis.

„Visą sezoną žaidžiau aukščiausiu lygiu, paskui ilsėjausi vos tris savaites ir vėl viską turiu pradėti nuo nulio. Man prireiks laiko, kol atgausiu įprastą sportinę formą, tačiau aš jau artėju prie jos. Tikiuosi, kad Japonijoje galėsiu parodyti savo tikrąjį žaidimą“, - kalbėjo Nowitzki.

Liepos 28 dieną prisijungęs prie Vokietijos rinktinės, geriausias Europos krepšininkas per dvejas rungtynes į Kanados krepšį iš viso įmetė vos 23 taškus, per rungtynes su Turkija pelnė 12, o su Italija – 11 taškų.

Praėjusį sezoną NBA pirmenybėse jis sužaidė 105 rungtynes, nuvesdamas Dalaso „Mavericks“ iki NBA superfinalo. Per rungtynes vokietis vidutiniškai pelnydavo 26,7 taško ir sugriebdavo 9,6 kamuolio.

Komentarai:
geriau jau neatgautu-lietuviams geriau :)
2006-08-10
-5
Atsakyti
spes ir atgaus ta forma...bet po tiek rungtyniu galima ir isvis neatsigaut
2006-08-09
-2
Atsakyti
ARW
Nepamirskit Vaikis zaide NBA finale.Ner ka noret.
2006-08-09
Atsakyti
nieko ,dar atgaus savo forma,man ir jis geriausias Europas krepsininkas!
2006-08-09
-3
Atsakyti
maladiec,geriausias europos kasiorius!!
2006-08-09
+9
Atsakyti
na Nowitzki man visad patiko kietas vaikis puikus krepsininkas! sekmes jam:))
2006-08-09
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.