Izraelio karo su Libanu auka tapo Izraelio krepšinio federacija. Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) pranešė, kad Izraelis turėtų rasti šalį, kurioje galėtų žaisti Europos čempionato atrankos varžybų namų rungtynes.

Tikėdamiesi tokio prašymo, Izraelio krepšinio asociacijos vadovai išsiuntė FIBA Europos prezidentui George'ui Vassilakopoului laišką su tikinimu, kad Tel Avivas yra saugus miestas rengti krepšinio rungtynėms.

Tačiau FIBA Europos prezidentas atsakė: „Suprasdami sudėtingumą prašome Izraelio paskelbti alternatyvias arenas namų rungtynėms“. Izraelio krepšinio federacijos atstovai tikisi, kad naujos arenos bus surastos iki rugpjūčio 18 dienos, o atranka į Europos pirmenybes startuos kitą mėnesį.

Izraelio rinktinės treneris Zvi Sherfas buvo mažiau diplomatiškas. „Kiek žinau, rungtynės vyks Izraelyje. Tel Avive nėra problemos. Elgiamės lyg žydai vykdytų skerdynes. Reikia viešo spaudimo, kad rungtynės vyktų Izraelyje“.

Komentarai:
http://www.youtube.com/watch?v =3SbA_yo9g2k cia galit pamatyt paskutini giniobilio metima prie lietuva
2006-08-12
+3
Atsakyti
durni tie zydai(arba nori laimet net nezaide), nes del karo nieks i izraeli nenori vykt, beto kur garantija, kad per kara kas nors saugus?
2006-08-11
+3
Atsakyti
Idomus tie zydai, patys pasauliui teisinas, kas "Hebollah" prisipirko raketu, kurios gali iki Tel Avivo nuskristi...
2006-08-11
+4
Atsakyti
aisku reik zaisti kitur,kam rizikuoti zmoniu gyvybemis
2006-08-11
+5
Atsakyti
kitur varzybas reikia rengt...tigi nokia arenoj ber maccabio rungtynes pilna zmoniu...pac geriausias taikinys teroristiniams ispuoliams...
2006-08-11
+1
Atsakyti
Žinoma kad teisingai FIBA prašo, ten politikai kariauja, žūna žmonės, raketos skraido, o dar nori kad karo zonoje krepšinį žaistų...
2006-08-11
+1
Atsakyti
nesamones sneka zydai, aisku, kad reikia jog vyktu kitur varzybos
2006-08-11
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.