ULEB taurės turnyre dalyvausianti Vilniaus „Lietuvos ryto" ekipa rengtis naujajam sezonui pradės rugpjūčio 21 dieną. Iš pradžių darbuosis Vilniuje, paskui persikels į Druskininkus.

Prieš pirmąjį treniruočių ciklą bus nuodugniai patikrinta vidurio puolėjo Eurelijaus Žukausko sveikata – dėl sunkios peties traumos beveik visą praėjusį sezoną Graikijoje jis negalėjo atstovauti Pirėjo „Olympiakos" klubui. Jeigu viskas bus tvarkoje, iš karto įsigalios su Žukausku pasirašyta sutartis.

Įžanginėse pratybose dar negalės dalyvauti nacionalinėms rinktinėms atstovaujantys gynėjai Tomas Delininkaitis ir latvis Janis Blūmas. Be to, iki rugsėjo pradžios pagal individualų planą namuose leista dirbti „centrui" Matthew Nielsenui, nes vasaros pradžioje jis ne atostogavo, o kurį laiką treniravosi Australijos nacionalinėje komandoje.

Rugsėjo viduryje „Lietuvos ryto" krepšininkai išvyks į Ispaniją, kur per 12 dienų viešnagę sužais penkerias draugiškas rungtynes, tarp jų  su Madrido „Real" ir Vitorijos „Tau Ceramica".

Kartu su Delininkaičiu, Blūmu, Žukausku ir Nielsenu į žaidėjų dvyliktuką įeina latvis Robertas Štelmaheris, Darius Pakamanis, Mindaugas Lukauskis, amerikietis Frederickas House'as, Andrius Šležas, Artūras Jomantas, Marijonas Petravičius ir brazilas Joao Paolo Batista.

Komentarai:
e...pagaliau su gerom komandom kontrolines los...acimenu pernai irgi ispanijoj lose bet su lievesnem...jega
2006-08-12
+2
Atsakyti
Realiai treniruosis tik mėnesį gal ir galima buvo ankščiau pradėti...vis tik nemažaii naujų žaidėjų.
2006-08-12
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.