Kyrie Irvingas buvo naudingiausias mačo žaidėjas
Kyrie Irvingas buvo naudingiausias mačo žaidėjas
Nuotr. AP–Scanpix
Netikėtą pergalę Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) iškovojo Klivlendo „Cavaliers“ (14-34) krepšininkai. Jie namuose 115:110 (23:25, 29:32, 24:21, 39:32) pranoko Oklahomos „Thunder“ (35-12) krepšininkus.

Ketvirtajame kėlinyje likus žaisti 4 minutes „Thunder“ pirmavo 97:94, tačiau mačo pabaigą sėkmingiau sužaidę šeimininkai šventė pergalę.

„Nežinau, kuomet pataikysiu svarbiausius metimus. Tikėjau savimi ir rinkau taškus“, – kalbėjo Irvingas, kuris pataikė vos 1 metimą iš pirmųjų 8 bandymų. 

Klivlendo komandai praradus Andersoną Varejao vyriausiasis treneris Scottas džiaugėsi vis geriau žaidžiančiu Marreese'u Speightu.

„Man patiko kaip jis šiandien žaidė. Jis yra naudingas abejose aikštės pusėse“, – kalbėjo „Cavaliers“ strategas.

„Cavaliers“: Kyrie Irvingas 35, Marreese'as Speightas 21 (10 atk. kam.), C.J. Milesas 16, Dionas Waitersas 12, Tristanas Thompsonas 11 (12 atk. kam.).

„Thunder“: Kevinas Durantas 32 (11 atk. kam.), Russellas Westbrookas 28, Serge'as Ibaka 18 (12 atk. kam.), Kevinas Martinas 15.

 Atlanta Hawks  Chicago Bulls 76-93   stat »
 Cleveland Cavaliers  Oklahoma Thunder 115-110   stat »
 New York Knicks  Sacramento Kings 120-81   stat »
 Houston Rockets  Charlotte Bobcats 109-95   stat »
 Minnesota Timberwolves  New Orleans Hornets 115-86   stat »
 Milwaukee Bucks  Orlando Magic 107-98   stat »
 San Antonio Spurs  Washington Wizards 96-86   stat »
 Portland Trail Blazers  Utah Jazz 105-99   stat »
 Golden State Warriors  Phoenix Suns 113-93   stat »
Komentarai:
Anonimas
Mldc Uncle Drew. Kazkas sake apie makarona. Sitas 5x geresnis uz ji. Pazek kaip apeina aplink visus imeta. O makaroncikas? Meta 4-22, ir jokios naudos is jo nei puolime nei ginyboj. Ir Drew yra sios komandos lyderis jam skiriamas didziausias vajdmuo puolime. Ir labai aiskiai matos kas bus Greatest of All-time.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-02-03
+19
Atsakyti
Kyrie Irving the \"Mr. Fourth Quarter\"
2013-02-03
+4
Atsakyti
Anonimas
Nuogirytfaniai

Jis yra pagrindinis Cavs puolimo irankis,todel gana mazai ir padaro atsistu.Klaidos irgi del tos pacios priezasties atsiranda.Plius,tai jauna komanda,tad dar stabilumo nera.Bet tau reiktu atsiminti,kad Irvingas tik antrametis,kai Makaronas jau septintus metus losia.
2013-02-03
+11
Atsakyti
Man kilo vienas toks klausimas. Barganis yra keikiamas, kad tingi kovoti del kamuoliu ir del to yra belenkaip keikiamas ir nevertinamas nors meta po 20 tasku. Cia dabar izaidejas meta po 25 taskus, bet padaro vos po 5 asistus ir visi sako koks jis zjb zaidejas ir t.t. + padaro po 3.5 klaidas.
2013-02-03
Atsakyti
djgaffer
nu cia Cavsai pavare.:-]dziugu,kad tokia komanda kaip OKC patvarke.Cavsam ateitis nebloga nusimato.siemet jau nieko gero nenuveiks,bet ateity manau bus viena is rimtesniu komandu NBA.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-02-03
+6
Atsakyti
Stifmeister\'iui
Sis draftas niekinis bus. Nera jokio skirtumo tarp pirmu 5 saukimu tik galvos skausmas ka pasirinkus. Cavsams reikia atlikt mainus pernelyg neisardzius dabartines sudeties. Gerai pastebejo komentatorius del Varejao. Aukojant ji ir dar ka nors pridejus galima pasiimt kazka doro arba net zvaigzde.
2013-02-03
+10
Atsakyti
Tokio gero scorerio PG pozicijoje jau ilgai neturejome, vieninteliai kas prilygsta tai Rose su Westbrooko, taciau abudu su savo metimais net negali lygiuotis i Uncle Drew :) saunuoliai Cavsai, kitais metais turetu i PO prasibrauti, svarbu gera picka paimti ir kazka FA nuveikti
2013-02-03
+3
Atsakyti
****************************************
Džiugu dėl CAVS. Nuo "Big Z" laikų man jai simpatijos ir iš NBA jai labiausiai sėkmės linkiu, o tas simpatijas dar labiau sustiprino babytės bronės THE DECISION.

Komanda jauna ir per ganėtinai trumpą laiką suburta protingai žvelgiant į ateitį. Komanda turinti jauną išreikštą lyderį Irvingą ir aplink jį burianti padejėjus. Mainai su Memphiu buvo super. Gautas Marreese Speights ; Wayne Ellington už nieką skaitykim. Speight žymiai geresnis už Thomsoną, nors ir tas ne koks šūdukas. Ellington suteikus daugiau progų atsiskleis. Vilkuose žaisdamas lb gerai atrodė, o ir už Lokius buvo stiprus atsarginis. Toliau turim C.J. Miles tvirtą startinio penketo žaidėją, stiprų pagalbinį Irvingo. Dion Waiters kaip pirmą sezoną normaliai atrodantis, žiauriai primenantis Wade, tikėkimės pasieks jo lygį ar bent jau viduriuką jo. A.Varejao nuostabų sezoną žaidžiantis, bet, tai jau jo piko viršūnė. Drąsiai galima būtų už jį ir dar pridėjus kokį Thomsoną ar dar ką (Casspi, Zeller, Gee), gauti kokią žvaigždę, pvz Cousinsą? ar kažką silpnesnio bet su perspektyvom. Dar nepaminėjau Gibsono (atsarginis shooteris like a Popas Žalgirio) tokie reikalingi komandai.

VŽO. Komanda jauna turinti begalę perspektyvų, perspektyvų rezultatams ir mainams, protingai išnaudojus jas, komanda greitu metu kovotu PO.
2013-02-03
+3
Atsakyti
Lukas
Dabar cavsasm nereikia daryt klaidu kokia padare su Jamesir visaip stiprint sudeti ir nepaleist irvingo
2013-02-03
+2
Atsakyti
pamatysit
dar pora metu ir bus dar vienas Bryantas iškeptas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-02-03
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.