Kauno „Žalgirio“ ir Marko Popovičiaus sutartis nustos galioti po šio sezono
Kauno „Žalgirio“ ir Marko Popovičiaus sutartis nustos galioti po šio sezono
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Kazanės „Uniks“ prezidentas Jevgenijus Bogačiovas norėtų, kad į komandą sugrįžtų Kauno „Žalgirio“ gynėjas Marko Popovičius.

„Visada norime, kad Marko sugrįžtų į ekipą, nes su juo susiję daug „Uniks“ pergalių. Palaikome su juo ryšį. Tai, kas šiuo metu rašoma spaudoje, manau, kad yra gudrus „Žalgirio“ savininko Vladimiro Romanovo ėjimas. Jis tiesiog atidavė savo akcijas kitiems žmonėms, kad Lietuvos valdžia teiktų didesnę finansinę paramą pagrindinei šalies komandai“, – tvirtino Bogačiovas.

Pirmadienį „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis teigė, kad savaitės pabaigoje dėl prastos finansinės padėties ekipą gali palikti keturi krepšininkai.

„Didesnės finansinės pagalbos kauniečiai tikisi ir todėl, kad užima aukštas vietas Eurolygoje ir VTB Vieningoje lygoje. Pastarojoje žalgiriečiai net du kartus nugalėjo Maskvos CSKA. Savo komandoje išvysti Popovičių labiau tikimės kitą sezoną“,  sakė Bogačiovas.

2011 m. rugpjūtį Popovičius ir „Žalgiris“ pasirašė vienerių metų sutartį su galimybe pratęsti dar metams.

Šį sezoną kroatas yra naudingiausias „Žalgirio“ krepšininkas Eurolygoje. Jis vidutiniškai pelno po 13,9 taško, atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus ir surenka po 12,8 naudingumo balo.

„Uniks“ marškinėlius Popovičius vilkėjo 2008-2011 m. Paskutinį sezoną gynėjas su Rusijos komanda laimėjo Europos taurės varžybas ir tapo geriausiu finalo ketverto turnyro žaidėjas.

Komentarai:
Kur daugiau mokės , ten ir žais
2013-02-13
Atsakyti
Niekur popas y ta vidutinio lygio komanda nevyks
2013-02-13
Atsakyti
RemixasLiks tas popas


Tu jam alga mokesi ?
2013-02-13
+10
Atsakyti
Liks tas popas
2013-02-13
+3
Atsakyti
jau viskas aisku kita met jo neliks :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-02-13
+4
Atsakyti
EdD
"Didesnės finansinės pagalbos kauniečiai tikisi ir todėl, kad užima aukštas vietas Eurolygoje"

Jo labai jau domisi jis žalių situacija :DDD
2013-02-13
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.