Ali Traore šį sezoną beveik nerungtyniavo
Ali Traore šį sezoną beveik nerungtyniavo
Nuotr. AFP-Scanpix
Kauno „Žalgirio“ varžovė Eurolygos „Top 16“ etape Berlyno ALBA sulaukė pastiprinimo. Vokietijos klubą papildė 28 metų 208 cm ūgio Ali Traore.

Prancūzijos rinktinės vidurio puolėjas Londono olimpinėse žaidynėse patyrė traumą, todėl šį sezoną sužaidė vos dvejas rungtynes VTB Vieningoje lygoje ir Rusijos čempionate.

Traore gynė Krasnodaro „Lokomotiv“ garbę, bet vėliau atsisveikino su ekipa. Jis pasirašė sutartį su Belgrado „Crvena Zvezda“, bet neperėjo medicininio patikrinimo.

Praėjusį sezoną Europos taurės turnyre Traore, rungtyniaudamas „Lokomotiv“ komandoje, vidutiniškai pelnydavo po 15,3 taško ir atkovodavo po 7,1 kamuolio.

 Eurolygos „Top 16“ etapo F grupėje ALBA per septynerias rungtynes iškovojo vieną pergalę ir šiuo metu užima priešpaskutinę – septintąją vietą.

Komentarai:
pep
jo, geras pirkynis, malaciai vokeciai, beviltiskoj situacijoj ir vistek investoja babkes.
2013-02-19
Atsakyti
Bus sunku nugalėt juos namie. .

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-02-18
Atsakyti
colberg
Saunuoolis :))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-02-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.