Filipiniečiai turės galimybę išvysti NBA žvaigždes
Filipiniečiai turės galimybę išvysti NBA žvaigždes
Nuotr. AP-Scanpix
Donatas Motiejūnas kitą rudenį turės galimybę savo meistriškumą pademonstruoti Filipinuose. Pirmą kartą istorijoje ten viešės Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandos.

Pasiektas susitarimas, kad spalio 10 dieną Hjustono „Rockets“ ir Indiana „Pacers“ komandos ginklus surems Manilos priemiestyje esančiame „SM Mall of Asia“ prekybos centre.

Tai trečias pagal dydis prekybos centras Azijoje ir ketvirtas visame pasaulyje. Jame specialiai bus įrengta krepšinio aikštė.

Komentarai:
Tai gal pas mane? Gana erdvus siltnamis sode ..istiklintas..grynu oru vedinamas.. C'mon D'Mo!
2013-03-05
+3
Atsakyti
Anonimas
Rungtynes AKROPOLI??? :D
2013-03-05
+2
Atsakyti
Šiaip Filipinuose, nors pats krepšinis yra gana prasto lygio, bet organizacine prasme, tai ten super atrodo viskas. Esu žiūrėjęs kelias rungtynes, tai jie labai stengiasi kopijuoti NBA. Ir jiems neblogai sekasi iš tos komercinės pusės. Tikrai daug labiau išvystyta infrastruktūra nei Europoj.
2013-03-05
-3
Atsakyti
Anonimas
Koks tau skirtumas?
2013-03-05
+1
Atsakyti
Komercija eilinį kartą. Įdomu kiek prekybos centras už tokią reklamą susimokėjo?
2013-03-04
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.