Erazemas Lorbekas buvo vienas rezultatyviausių Barselonos klubo žaidėjų
Erazemas Lorbekas buvo vienas rezultatyviausių Barselonos klubo žaidėjų
Nuotr. AFP – Scanpix
Vietą kitame Eurolygos etape užsitikrinusi „Barcelonos“ (10-1) ekipa vienuoliktojo „Top 16“ etapo rungtynėse pratęsė Stambulo „Bešiktaš“ (0-11) komandos pralaimėjimų seriją.

Xaviero Pascualio auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje 86:61 (29:15, 18:16, 20:19, 19:11) įveikė „Bešiktaš“ žaidėjus.

Katalonai nuo pat pirmųjų susitiko minučių šovė į priekį, o likus žaisti minutę iki pirmojo ketvirčio pabaigos „Barcelonos“ krepšininkų persvarą siekė net 18 taškų (29:11).

Įgiję saugų pranašumą, ispanai varžovų arčiau neprisileido. Stambulo krepšininkams pavykus apdirbdyti deficitą, Barselonos ekipa ji tuoj pat atstatydavo.

Šį sezoną „Bešiktaš“ Eurolygoje yra pasiekusi tik penkias pergales ir tai padarė reguliariajame sezone.

Šarūnas Jasikevičius nugalėtojams per 17 minučių pelnė 4 taškus (0/1 dvitaškio, 1/4 tritaškių, 1/2 baudų), atliko 6 rezultatyvius perdavimus, 2 sykius suklydo, 1 kartą prasižengė bei surinko 3 naudingaumo balus.

„Barcelona“: Nathanas Jawai 16 (9 atk. kam.), Erazemas Lorbekas 12, Pete'as Mickealas ir Ante Tomičius po 11.


„Bešiktaš“: Cevheras Ozeras 18, Gašperas Vidmaras 13, Fikretas Canas Akinas 6.

Šios rungtynės prasidėjo kiek vėliau nei buvo planuota, kadangi apšilimo metu į krepšį dėjęs Nathanas Jawai sutrupino lentą.

Rungtynių vaizdo reportažas:

http://youtu.be/58d5SDaj6pw

Komentarai:
Marciuska
Byby grazauzk Zymka DDDDD
2013-03-16
-1
Atsakyti
zymka
Nu bet jawai saunuolis- monstras krepsinio kaip sakant!!! :DDDDD galetu atsiputes tik ant pirstu jauciu kilstelt rankas ir tai sutrupintu lenta:))) biski persistenge mvp rungtyniu per apsilima !!!:DDDDD o kad beliasas gavo nekeista, net neidomu :PPPP
2013-03-15
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.