„Oro karaliumi“ tapęs Šarūnas Beniušis nustebino komandos direktorių Edą Nickų
„Oro karaliumi“ tapęs Šarūnas Beniušis nustebino komandos direktorių Edą Nickų
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Kauno „LSU-Baltų“ komandos direktorius Edas Nickus atskleidė, kad LKL „Žvaigždžių dienos“ šventės „Oro karaliaus“ konkurse triumfavęs Šarūnas Beniušis iš pradžių net nebuvo pakviestas į geriausių skrajūnų varžytuves. 

Po Nickaus skambučio LKL vadovams šie įtraukė 19 metų 206 cm ūgio puolėją į dalyvių sąrašą, o Beniušis sirgaliams atsidėkojo įspūdingais dėjimais bei pelnė čempiono titulą.

„Neabejojau, kad Šarūnas gali gerai pasirodyti. Į šį žaidėją atkreipėme dėmesį dar praėjusį sezoną, kai jis NKL pirmenybėse atstovavo „Mažeikių“ komandai. Jis labai plastiškas, šoklus. Praėjusiais metais kvietėme jį dalyvauti NKL „Žvaigždžių dienos“ šventėje. Kai buvo atrenkami krepšininkai šių metų konkursui, Šarūnas net nebuvo įtrauktas į dalyvių sąrašą. Paskambinau LKL generaliniam direktoriui Linui Giliui ir sakiau, kad turime talentingą krepšininką, kuris papuoštų konkursą. Džiaugiuosi, kad jam buvo sudarytos galimybės dalyvauti konkurse“, – džiaugėsi Nickus.

Ilgametis treneris baiminosi, kad jaunas žaidėjas prieš pasirodymą „neperdegtų“. Tačiau 19 metų 206 cm ūgio puolėjas, pirmą kartą dalyvavęs konkurse, užbūrė Šiaulių areną.

„Džiaugiuosi, kad „Oro karaliumi“ vėl tapo mūsų komandos žaidėjas. Galima sakyti, kad tai – klubo tradicija. Šį titulą yra iškovoję ir „Atletui“ atstovavę Darius Sirtautas, Aidas Buzelis, Vaidas Jurgilas. Manau, kad Beniušis, pratęsęs tradicijas, taps svarbiu mūsų komandos žaidėju“, – sakė „LSU-Baltų“ klubo direktorius.

Jis pažymėjo, kad Beniušis savo šoklumą galėjo įrodyti ir praėjusiais metais rungtyniaudamas su geriausiomis NCAA komandomis turnyre Italijoje bei Kinijos klubais, per viešnagę šioje šalyje.

„Šiemet jis turi kur kas daugiau galimybių atsiskleisti. „LSU-Baltų“ strategas Darius Dikčius vis dažniau leidžia jį rungtyniauti LKL, vėl laukia tradiciniai turnyrai Kinijoje ir Italijoje. Džiaugiuosi, kad mums pavyksta atrasti jaunų žaidėjų, kurie jau dabar stebina krepšinio gerbėjus ir ekspertus. Ir toliau ieškosime jaunų talentų. O Šarūnui dar reikės įrodyti savo vertę krepšinio aikštelėje, joje neužtenka vien geros koordinacijos, tad dėsime daug pastangų, kad jis ir toliau žibėtų. Gaila, kad dėl kai kurių priežasčių tritaškių konkurse nepavyko sudalyvauti Šarūnui Vingeliui, vis dėlto šis sezonas jam labai nelengvas, neabejoju, kad apie šį ir kitus „LSU-Baltų“ krepšininkus dar kalbėsime ne kartą“, – sakė Nickus. 

Komentarai:
jo
Na akiniuotis reklamistas
2013-03-18
-1
Atsakyti
Anonimas
amerikieciai geriau pasirode vis tiek bet kaip yra taip yra.
2013-03-18
-11
Atsakyti
TdAY
jėga

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-18
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.