Martynui Pociui Kaune bus atlikta pėdos operacija
Martynui Pociui Kaune bus atlikta pėdos operacija
Lietuvos rinktinės ir Madrido „Real“ krepšininkui Martynui Pociui šis sezonas baigtas. 26 metų krepšininkui ketvirtadienį Kaune bus atlikta pėdos operacija, po kurios reabilitacija truks apie keturis mėnesius, skelbia „15min.lt“.

Tai reiškia, kad sportuoti Pocius galėtų tik liepos viduryje-pabaigoje.

„Prieš kelias savaites viešėdamas su komanda Kaune buvau susitikęs su rinktinės medikais. Atlikę tyrimus jie patvirtino, kad man reikalinga operacija. Klubas neprieštaravo, kad grįžčiau į gimtinę ir kad manimi pasirūpintų rinktinės daktarai“, – „15min.lt“ sakė gynėjas.

Dešinės kojos pėdos skausmus jis ėmė justi dar gruodžio mėnesį, tačiau ilgą laiką medikai negalėjo nustatyti tikslios skausmų priežasties.

Tik prieš kelias savaites paaiškėjo, kad žaidėjui diagnozuotas stresinis pėdos lūžis.

Kovo pradžioje viešėjęs Kaune, Pocius kalbėjosi su Robertu Javtoku, kuris taip pat dėl stresinio pėdos lūžio nerungtyniavo pusę metų. Anot Pociaus, jo ir Javtoko traumos panašios, tačiau gynėjas viliasi, kad iki rinktinės spės pasveikti.

„Dabar bent jau turiu vilties, kad pavyks pasveikti iki Lietuvos krepšinio rinktinės stovyklos. Tai suteikia daugiausiai motyvacijos“, – „15min.lt“ sakė Pocius.

Europos čempionatas šiemet prasidės rugsėjo 4 dieną.

Komentarai:
atokic boy to EdD
Is tikro Kleiza gali nuspresti pailseti sia vasara ir ssigydyti keli. Bet kad jis pats sake kad visiskai sveikas ir gali zaisti.

Yra ir kita medalio puse: Kleiza greiciausiai leks is Raptors ir kelsis i Europa, tad jam reikes komandos. O kuri komanda pirks traumuota zaideja tai yra "kate maise"?

Geras pasirodymas Europos cempe Kleizai reikstu gera kontrakta su gera komanda tad jis pats gali verztis i rinktine.
2013-03-20
-10
Atsakyti
atomic boy to kirvis
Matosi kad kirvis, nuo kada Jasaitis sg? Jei jis visa gyvenima lose sf. Kur Geceviciu nukisai, vis del to Olympiakos zaidejas,nors ir atsarginis. Cizauskas irgi atsarginis, tik antros Ispanijos lygos komandeles, bet kazkodel pas tave puikuojasi sudetyje.

Del Javtoko ir Lavrinoviciaus irgi klaustukas, ar jie patys nores i rinktine. Vis del to jie jau veteranai, zaisti liko mazai, po 1-2 metelius, reikia pencijai uzsidirbti. Jie be traumu neistempia jau sezono, o jei dar su rinktine vasara pavarys -visai siluz. Matem kuo Javtokui baigesi paskutine rinktines stovykla, vos ne visas sezonas be kamuolio.
2013-03-20
-6
Atsakyti
Anonimas
jo rinktineje tikrai nereikia, visa sezona praktiskai ant suoliuko prasedejes ir plius po traumos, tai kol isivaziuos ir cempionatas baigsis.
2013-03-19
-4
Atsakyti
kirvis
C: Valanciunas, Javtokas

PF: Motiejunas, Kleiza, Ksystofas

SF: Maciulis, Kuzminskas

SG: Jasaitis, Seibutis, Juskevicius

PG: Kalnietis, Cizauskas
2013-03-19
-1
Atsakyti
EdD
Em jums su galva gerai kleiza i rinktine kist?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-19
+6
Atsakyti
ASIr vis tas pats kiekvieną kartą, kiekvienas su savo rinktinės vizija... Nieko tokio, laisva šalis, galima reikštis. O aš manau, kad geriausia rinktinė būtų tokia sudėtim:PG: R. Alijevas, M. Prekevičius, G. GustasSG: A. Milaknis, A. AleksandrovasSF: S. Babrauskas, A. Jomantas, J. SinicaPF: D. Zavackas, V. DilysC: S. Kuzminkas, D. Šilinskis


Ir po pirmo etapo važiuojam namo :)
2013-03-19
-4
Atsakyti
AS
Ir vis tas pats kiekvieną kartą, kiekvienas su savo rinktinės vizija... Nieko tokio, laisva šalis, galima reikštis. O aš manau, kad geriausia rinktinė būtų tokia sudėtim:

PG: R. Alijevas, M. Prekevičius, G. Gustas

SG: A. Milaknis, A. Aleksandrovas

SF: S. Babrauskas, A. Jomantas, J. Sinica

PF: D. Zavackas, V. Dilys

C: S. Kuzminkas, D. Šilinskis
2013-03-19
Atsakyti
sdf
sveik pociau!!! taves labai reiks vasara rinktineij!!! ir taip gyneju mazai turim ir dar traumos persekioja ;/
2013-03-19
+1
Atsakyti
EB
KittciokasPG: Kalnietis (SG); Juskevičius (SG);SG: Pocius (SF); Seibutis (SF);SF: Jasaitis; Mačiulis (SG); Kuzminskas;PF: Kleiza (SF); Jankūnas; Motiejūnas (C)C: Javtokas, Valančiūnas


Tik, tiesą pasakius, norėtųs trečio papildomų žaidėjų galinčių žaisti PG-SF ir PF-C pozicijose. Mano supratimu, Įžaidėjo ir Centro yra dvi pagrindinės. Traumų, pražangų limito atvejais jų užpildymas pasidaro žymiai sudėtingesnis ir skaudesnis nei SG ir SF pozicijų užpildymas.

PG-SG Kalnietis, Juškevičius, Delininkaitis, Seibutis, Pocius

SF: Mačiulis, Kuzminskas arba Jasaitis (trijų SF nereik, ypač kai Kleiza gali pažaisti šioje pozicijoje)

PF-C: Motiejūnas, Kleiza, Valančiūnas, Javtokas, K. arba D. Lavrinovičius

Tik gaila, kad taip iškristų Jankūnas ir Kuzminskas arba Jasaitis, o to nesinorėtų. Geriau, kad būtų leista 14 žaidėjų vežtis:)
2013-03-19
+2
Atsakyti
PG: Kalnietis (SG); Juskevičius (SG);

SG: Pocius (SF); Seibutis (SF);

SF: Jasaitis; Mačiulis (SG); Kuzminskas;

PF: Kleiza (SF); Jankūnas; Motiejūnas (C)

C: Javtokas, Valančiūnas
2013-03-19
-7
Atsakyti
nu
Senai jau Pociui reikejo gryzti i Lietuva pas gydytoju, nes tie uzsienio gydytojai niekam tike, kol nustato, kokios bedos praeina puse metu, o va gryzo i Lietuva, ta pacia diena viska pasake, kas blogai ir ka reikia daryti. O tam Real'e butu ir iki sezono pabaigos sedejas su trauma ir nezinia, kas butu buve toliau. O dabar svarbiausia, kad operacija pasisektu ir tikekimes Europos cempionatui Pocius bus 100% pasiruoses.
2013-03-19
+1
Atsakyti
mad
manau reikia V.Lipkevičiu pabandyt bent į stovykla pakviešt žiauriai gerai ginasi ir vaizdo manau negadintu po 6 ar 8 min sau galėtu lošti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-19
-4
Atsakyti
erikas
Kleiza,,nieko jis sita sezona dar neparode ir isvis neaisku kas su jo,,gal zmogus isvis zaisti nebenori ??
2013-03-19
+1
Atsakyti
Nu to dar nematęs.. Kuzią į SG kiša ^^
2013-03-19
+6
Atsakyti
Pavidolei jus visi.
2013-03-19
-1
Atsakyti
jo
Seniai traumuotas, tad kodel buvo tempiama guma su operacija?
2013-03-19
-12
Atsakyti
Vytas
Daugiau apie Martyna Pociu WWW(taskas)MUSEIKA(taskas)LT !!!
2013-03-19
-2
Atsakyti
Mano variantas
PG: Kalnietis, Juškevičius:

SG: Pocius, Seibutis, Gecevičius;

SF: Mačiulis, Kuzminskas; Jasaitis;

PF: Motiejūnas, Kleiza;

C: Valančiūnas, Javtokas.

Gerai tai, kad galimos variacijos, nes tas pats Jasaitis gali dengt kad ir aukštesnius varžovų PF, KLeiza gali nusileist iki SF, Gecevičius 10 min kad pora derinių ant jo padaryt prie 3. Javtokas gynybai reikalingas, geresnis nei Kavaliauskas. Motiejus, reikalui esant gali ir pacentruot. Aišku, čia Jonas spręs, o aš tik fantazuoju :D
2013-03-19
+2
Atsakyti
D. Rose #1jau kai pradejo rinktine atsigaut tai prasdes traumos :(alabamapailsesi martynai,pamastysi kas buvo padaryta netaip ir gal dar sulosi.kuziukui ismuse gongas pakilt i kita lygi.Kad Kuze kiek zinau losia uz SF, o Pocius uz SG, tai cia Kuzukiui pasisektu tik jei jy statytu zaist uz gyneja.


sutinku is dalies,jis aisgu sg tikrai nekoks,bet ir pocius lose per dvi pozicijas,netgi daugiau gal sf,nes rinktine paskutinius metus nebuvo is aukstuju.zodziu taip ar taip 26m sportininkui 2m ant atsarginiu suolo bonusu neprideda+ta nelemta trauma
2013-03-19
+19
Atsakyti
Anonimas
PG Kalnietis Cizauskas Juskevicius

SG Pocius Seibutis

SF Maciulis Jasaitis Kuzminskas

PF Kleiza dalinasi su Motiejunas

C Valanciunas, Motiejunas duoda jonui pailset 10min

kam mum tas centras, turim jona uzteks.. maiamis centro neturi ir gerai yra, tik be pavido scenu
2013-03-19
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.