J.J. Hicksonas atkovojo 21 kamuolį ir pasiekė asmeninį karjeros NBA rekordą
J.J. Hicksonas atkovojo 21 kamuolį ir pasiekė asmeninį karjeros NBA rekordą
Nuotr. AFP-Scanpix
Nors iki NBA reguliariojo sezono pabaigos liko mažiau nei mėnuo, Čikagos „Bulls“ ekipos žvaigždė Derrickas Rose'as vis dar nežino, kada grįš į aikštę.

Be savo lyderio rungtyniaujanti „Bulls“ ekipa (36-31) namie 89:99 (21:20, 16:32, 16:28, 36:19) pralaimėjo Portlendo „Trail Blazers“ (32-36) krepšininkams.

Nugalėtojus į pergalę vedė net 28 taškus pelnęs ir 27 naudingumo balus surinkęs LaMarcusas Aldridge'as. Pastaruoju metu puikią sportinę formą demonstruojantis aukštaūgis buvo pripažintas naudingiausiu praėjusios savaitės NBA krepšininku, tačiau ir toliau nemažina apsukų.

„Tai vienas iš trijų miestų, kuriame man labiausiai patinka žaisti, – teigė Aldridge'as, kurį NBA naujokų biržoje 2006-aisiais pasirinko „Bulls“. – Jie mane iškeitė per naujokų biržos naktį, taigi čia visuomet smagu žaisti.“

Jam puikiai talkino net 21 kamuolį atkovojęs ir asmeninį karjeros rekordą NBA pasiekęs J.J. Hicksonas. Kovą po krepšiais „Blazers“ laimėjo 45-41.

Trečiajame kėlinyje „Blazers“ pranašumas siekė 28 taškus ir tik per paskutinį kėlinį „Bulls“ išvengė triuškinančios nesėkmės.

Dvi nesėkmes iš eilės patyrusi Čikagos ekipa užima šeštą vietą Rytų konferencijoje ir viliasi patekti į atkrintamąsias varžybas. Jose „Bulls“ galbūt jau galės padėti Rose'as.

„Sugrįžčiau jau rytoj ir jaučiu, kad galėčiau žaisti kitas rungtynes, – teigė Rose'as, kuris nuo praėjusių metų atkrintamųjų varžybų gydosi traumą. – Kada sugrįšiu, žino tik Dievas.“

Kiek anksčiau Rose'as pareiškė, kad žaisti pradės tik tada, kai jausis šimtu procentų pasveikęs.

„Nenoriu situacijos vertinti procentais, bet žinau, kad po truputį artėju prie sugrįžimo“, – pabrėžė 24 metų gynėjas.

„Bulls“: Joakimas Noah 18, Carlosas Boozeris 16 (11 atk. kam.), Taj Gibsonas 14 (9 atk. kam.), Jimmy Butleris 12.

„Blazers“: LaMarcusas Aldridge‘as 28 (8 atk. kam.), Damianas Lillardas 24 (7 rez. perd.), Nicolas Batumas 11, Wesley Matthewsas 11.

Komentarai:
Dengas traumuotas žaidžia visa sezona
2013-03-22
+3
Atsakyti
zjbs
Rose grys nebent ant playoff'u, ir tai jei nebus 100% pasveikes, neapsimoka si sezona gryzti.
2013-03-22
+3
Atsakyti
dengas si sezona labai nuvilia,o budavo anksciau vienas is lyderiu.
2013-03-22
+3
Atsakyti
ir taip aisku, kad Rose jau negrys. Kai komanda demonstruoja toky zaidima tai net su jo sugryzimu kazin ar nueitum iki antro rato.
2013-03-22
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.