Kobe Bryantas aikštę palieka nuleista galva
Kobe Bryantas aikštę palieka nuleista galva
Nuotr. AFP-Scanpix
Kobe Bryantas ir Pau Gasolis po traumų grįžo į aikštelę, tačiau tai nepadėjo Los Andželo „Lakers“ (36-34) komandai išvengti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) autsaiderių antausio.

Kalifornijos ekipa iššvaistė 17 taškų persvarą ir savo žiūrovų akivaizdoje 100:103 (35:19, 22:22, 17:31, 26:31) turėjo pripažinti Vašingtono „Wizards“ (25-43) krepšininkų pranašumą.

Iki mačo pabaigos likus žaisti dvi minutes „Lakers“ dar buvo priekyje (97:94), tačiau svečiai pelnė penkis taškus be atsako ir persvėrė rezultatą (99:97). Jį išlyginti galėjo Bryantas, bet jo metimas išsisuko iš lanko.

Netrukus Johnas Wallas sumetė dvi baudas ir „Wizards“ jau turėjo saugią 4 taškų persvarą. Visgi po minutės pertraukėlės į aikštelę grįžęs Bryantas pataikė itin sudėtingą tritaškį (100:101). Netrukus „Lakers“ prasižengė prieš Wallą, kuris vėl sumetęs dvi baudas bei įtvirtino pergalę.

Dar trečiame kėlinyje Los Andželo ekipa turėjo triuškinamą 17 taškų persvarą (63:46), bet „Wizards“ spurtavo 11:0 ir ją kaip reikiant apkarpė.

Trečiame kėlinyje riešo traumą patyrė Antawnas Jamisonas ir į aikštelę daugiau nebegrįžo. Po rungtynių atlikus rentgeno tyrimus lūžių nebuvo rasta.

Gasolis į aikštelę grįžo po daugiau nei šešių savaičių pertraukos. Tuo tarpu Bryantas dėl čiurnos patempino nežaidė dviejuose mačuose.

Šiuo metu „Lakers“ turnyro lentelėje užima aštuntą vietą, o nuo Hjustono „Rockets“ ekipos ją skiria dvi pergalės, bet Los Andželo komanda yra sužaidusi vienu maču daugiau. Tuo tarpu į nugarą jai alsuoja dviem pergalėmis mažiau turinti Jutos „Jazz“ ekipa, kuri yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.

„Lakers“: Kobe Bryantas 21 (11 rez. perd., 6 kld.), Dwightas Howardas 20 (15 atk. kam.), Jodie Meeksas 16, Antawnas Jamisonas 11, Metta World Peace 9, Steve'as Nashas 9.

„Wizards“: Trevoras Ariza 25 (7/12 trit.), Johnas Wallas 24 (16 rez. perd.), Nene 15, Martellas Websteris 13, Kevinas Seraphinas 12, Garretas Temple'as 10.

Kitas rungtynes „Lakers“ išvykoje žais su „Golden State Warriors“ ekipa, o „Wizards“ tą pačią komandą priims dviem dienomis anksčiau.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Visi rezultatai:

Šešt. Los Angeles Lakers Washington Wizards 100-103 stat »
  Phoenix Suns Minnesota Timberwolves 86-117 stat »
  San Antonio Spurs Utah Jazz 104-97 stat »
  Dallas Mavericks Boston Celtics 104-94 stat »
  New Orleans Hornets Memphis Grizzlies 90-83 stat »
  Houston Rockets Cleveland Cavaliers 116-78 stat »
  Miami Heat Detroit Pistons 103-89 stat »
  Atlanta Hawks Portland Trail Blazers 93-104 stat »
  Orlando Magic Oklahoma Thunder 89-97 stat »
  Toronto Raptors New York Knicks 94-99 stat »
  Indiana Pacers Milwaukee Bucks 102-78 stat »
Komentarai:
Anonimas
NBA dabartine cirkas ir nedaugiau. Ne vyrai o pyderaskes zaidzia. Ginybos is viso nx neliko. Del to visi ir verziasi po krepsiu kas tik nori. Dar tas duxas lebronius buvo uzsimanes pazaisti sunkiu krastu. Seniasniam nba xuj jis pazaistu sunkiu krastu greit sulauzytu duxeli.
2013-03-25
-13
Atsakyti
Anonimas
Snekate visi cia suda. Visa dabartine nba sudas . Ir bronius lebronius sudas ir tas jusu mamba sudas. Aplamai nba siolaikinis yra nekrepsinis o sudas. Nei vienas klubas neturi normalaus centro. Perdaug jau tas nba su europejo. Turiu omenyje susvelnejo jau labai. Dalina prazangas daugiausia uz kiekviena nekalta prisilietima. Papultu james i jordano laiku krepsini liktu nesuprates. Nes puse jo prasiverzimubutu nupistas nuo vaizdo ir tiek prazangu nedalintu. O visu pirma senesniam nba nei braynt nei lebron neleistu taip lengvai lrasiversti kaip dabar,nesbutu staigiai nugesinti. Aplamai dabartiniame nba labaijau daug laisves po kasiu ypac gynejams irlengviems krastams. Nes nba neturi nei vienocentro gero lyginant pagal senesnius laikus.
2013-03-25
+3
Atsakyti
ShL
to shllebronas zieda pasieme ant bosho ir wado kupros


:D LeBronas buvo vienbalsiai isrinktas finals MVP ir regular season MVP, taip, kad boshas ir wade jojo ant LJ kupros, o Kobe prie shaqo buvo tik sidekickas neturedamas nei FMVP nei MVP
2013-03-23
-7
Atsakyti
to shl
lebronas zieda pasieme ant bosho ir wado kupros
2013-03-23
+6
Atsakyti
MJ paskutiniais savo sezonais NBA gerino ne tik savo, bet ir Bulls rekordus, kurie iki šiol nepagerinti (95-96 sezonas - 72 pergalės - visų laikų NBA rekordas; 96-97 sezonas - 69 pergalės - antras rezultatas NBA istorijoje)....Kobe tokių metų net kažin ar sugebės iki PO atvesti savo komandoje (nors komandoje žaidžia dar kelios didelės žvaigždės), o kažkas dar turi argumentų, kad KB geresnis už MJ...net menkiausios argumento nėra tokiam teiginiui...
2013-03-23
-23
Atsakyti
supranti kokiam kontekste paminėti žvejys su horry,ne apie atsarginį suolą kalba eina.
2013-03-23
+2
Atsakyti
Tgay t dday
farenheite tu, visiems tavo video duodu thumbs down, gerai kad vis primeni
2013-03-23
-11
Atsakyti
ImprovHorry ir Fisheris manau kažkiek paprieštarautų vienam iš kobės nenuilstančių sektantų.Gerai kai turėjo komandoj "atsarginių" variantų mamba,kitu atveju pora žiedų nuplauktų.


:DD galim nubraukt visų atsarginių pasirodymus iš paskutinių 30 metų championship komandų. Oi pala, tada nei viena iš jų nebūtų laimėjus...

elioKnicerbockerisTDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymo.Knicerbockeris2011 Finalai sužlugdė Lebro reputaciją kaip Clutch žaidėjo.Prieš tai tikrai closino rungtynes ir t.tJau nuo praeito sezono matosi atgavęs pasitikėjimą metime.2007,2010 doesn't ring a bell?2010 Infamous Game5 čia niekas nesiginčija. (Kobe prieš Suns Game 7, prieš tai turėjo 3-1 leadą, dar blogiau, nei pas Lebrą)2007 metai komanda kuri laimėjo 2 titulus per paskutinius 4 metus, su geriausiais gynėjais trigubino Lebrą, pačio Lebro komandoje antro pasirinkimo nėra. Nuvesta vienas iš blogiausių sudėčių į Finalus, nugalėta EFC viena geriausių tų metų pastarųjų komandų. Game 5, nenori prisimint ką išdarinėjo?Prie ko čia tą game 7 kiši? Po pirmo kėlinio buvo -17 jau. Antroj rungtynių pusėj Kobe nemetė nei 1 metimo. O sugebėjo surinkti 24taškus 50proc FG. O žinai kodėl jis nemetė nei vieno metimo? Kad parodytų kitiem, kad Lakers be jo nieko nesugeba. Ir antra pusė pralaimėta -14, su 0 išmestų Kobės metimų.


Ne dėl to, LAL tose rungtynėse kur kobė įmetė gametierį ir gamewinnerį gavinėjo dviženkliu skirtumu ir grįžo į rungtynes ta pačią taktika - kobei daug nemetant, tada sumetus 50 lakers pralošė ir kobė galvojo, kad ta pati taktika gali vėl suveikt. Rizikavo, rizika nepaėjo, suns plius užsidegė ir sumetė viską.
2013-03-23
-21
Atsakyti
KLP
Teisybę ShL sako, tday juokingai atrodai.
2013-03-23
-11
Atsakyti
KnicerbockerisTDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymo.Knicerbockeris2011 Finalai sužlugdė Lebro reputaciją kaip Clutch žaidėjo.Prieš tai tikrai closino rungtynes ir t.tJau nuo praeito sezono matosi atgavęs pasitikėjimą metime.2007,2010 doesn't ring a bell?2010 Infamous Game5 čia niekas nesiginčija. (Kobe prieš Suns Game 7, prieš tai turėjo 3-1 leadą, dar blogiau, nei pas Lebrą)2007 metai komanda kuri laimėjo 2 titulus per paskutinius 4 metus, su geriausiais gynėjais trigubino Lebrą, pačio Lebro komandoje antro pasirinkimo nėra. Nuvesta vienas iš blogiausių sudėčių į Finalus, nugalėta EFC viena geriausių tų metų pastarųjų komandų. Game 5, nenori prisimint ką išdarinėjo?


Prie ko čia tą game 7 kiši? Po pirmo kėlinio buvo -17 jau. Antroj rungtynių pusėj Kobe nemetė nei 1 metimo. O sugebėjo surinkti 24taškus 50proc FG. O žinai kodėl jis nemetė nei vieno metimo? Kad parodytų kitiem, kad Lakers be jo nieko nesugeba. Ir antra pusė pralaimėta -14, su 0 išmestų Kobės metimų.
2013-03-23
+2
Atsakyti
Horry ir Fisheris manau kažkiek paprieštarautų vienam iš kobės nenuilstančių sektantų.Gerai kai turėjo komandoj "atsarginių" variantų mamba,kitu atveju pora žiedų nuplauktų.
2013-03-23
+18
Atsakyti
ShLTDaYKnicerbockerisTDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymo.Knicerbockeris2011 Finalai sužlugdė Lebro reputaciją kaip Clutch žaidėjo.Prieš tai tikrai closino rungtynes ir t.tJau nuo praeito sezono matosi atgavęs pasitikėjimą metime.2007,2010 doesn't ring a bell?2010 Infamous Game5 čia niekas nesiginčija. (Kobe prieš Suns Game 7, prieš tai turėjo 3-1 leadą, dar blogiau, nei pas Lebrą)2007 metai komanda kuri laimėjo 2 titulus per paskutinius 4 metus, su geriausiais gynėjais trigubino Lebrą, pačio Lebro komandoje antro pasirinkimo nėra. Nuvesta vienas iš blogiausių sudėčių į Finalus, nugalėta EFC viena geriausių tų metų pastarųjų komandų. Game 5, nenori prisimint ką išdarinėjo?Niekas jo netrigubino tuose finaluose, ar tu juos bent matęs?Tai kas, kad nėra antro pasirinkimo, 94 metų rocketsuose irgi nebuvo.Knicerbockeris[quote]TDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymoFaktų nenuginčysi TDay.Kokių? Jeigu procentas yra faktas tai galit susikišt tokius faktus į subine.Vieninteliai faktai clutche yra kontekstas ir rezultatas. Atsimink, kad į tą tavo statistiką skaičiuojas ir tritaškiai pagavus 0,5 sekundėm likus ir paleidus nuo vidurio ir t.t.Toks kontekstas, o rezultatas penki žiedai ir daugiausiai gamewinnerių istorijojduok statistika kad daugiausiai gamewinneriu imetes 3 ziedai ant shaqo kupros kiti du ant gasolio ir supporting casto. kaip lyderis pasieke 8 vieta ir pirma rounda. end of discussion


;DDDD gold.
2013-03-23
+27
Atsakyti
ShLTDaYKnicerbockerisTDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymo.Knicerbockeris2011 Finalai sužlugdė Lebro reputaciją kaip Clutch žaidėjo.Prieš tai tikrai closino rungtynes ir t.tJau nuo praeito sezono matosi atgavęs pasitikėjimą metime.2007,2010 doesn't ring a bell?2010 Infamous Game5 čia niekas nesiginčija. (Kobe prieš Suns Game 7, prieš tai turėjo 3-1 leadą, dar blogiau, nei pas Lebrą)2007 metai komanda kuri laimėjo 2 titulus per paskutinius 4 metus, su geriausiais gynėjais trigubino Lebrą, pačio Lebro komandoje antro pasirinkimo nėra. Nuvesta vienas iš blogiausių sudėčių į Finalus, nugalėta EFC viena geriausių tų metų pastarųjų komandų. Game 5, nenori prisimint ką išdarinėjo?Niekas jo netrigubino tuose finaluose, ar tu juos bent matęs?Tai kas, kad nėra antro pasirinkimo, 94 metų rocketsuose irgi nebuvo.Knicerbockeris[quote]TDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymoFaktų nenuginčysi TDay.Kokių? Jeigu procentas yra faktas tai galit susikišt tokius faktus į subine.Vieninteliai faktai clutche yra kontekstas ir rezultatas. Atsimink, kad į tą tavo statistiką skaičiuojas ir tritaškiai pagavus 0,5 sekundėm likus ir paleidus nuo vidurio ir t.t.Toks kontekstas, o rezultatas penki žiedai ir daugiausiai gamewinnerių istorijojduok statistika kad daugiausiai gamewinneriu imetes 3 ziedai ant shaqo kupros kiti du ant gasolio ir supporting casto. kaip lyderis pasieke 8 vieta ir pirma rounda. end of discussion


Daugiausiai įmetęs tai tiesa.
2013-03-23
+3
Atsakyti
ShL
TDaYKnicerbockerisTDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymo.Knicerbockeris2011 Finalai sužlugdė Lebro reputaciją kaip Clutch žaidėjo.Prieš tai tikrai closino rungtynes ir t.tJau nuo praeito sezono matosi atgavęs pasitikėjimą metime.2007,2010 doesn't ring a bell?2010 Infamous Game5 čia niekas nesiginčija. (Kobe prieš Suns Game 7, prieš tai turėjo 3-1 leadą, dar blogiau, nei pas Lebrą)2007 metai komanda kuri laimėjo 2 titulus per paskutinius 4 metus, su geriausiais gynėjais trigubino Lebrą, pačio Lebro komandoje antro pasirinkimo nėra. Nuvesta vienas iš blogiausių sudėčių į Finalus, nugalėta EFC viena geriausių tų metų pastarųjų komandų. Game 5, nenori prisimint ką išdarinėjo?Niekas jo netrigubino tuose finaluose, ar tu juos bent matęs?Tai kas, kad nėra antro pasirinkimo, 94 metų rocketsuose irgi nebuvo.Knicerbockeris[quote]TDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymoFaktų nenuginčysi TDay.Kokių? Jeigu procentas yra faktas tai galit susikišt tokius faktus į subine.Vieninteliai faktai clutche yra kontekstas ir rezultatas. Atsimink, kad į tą tavo statistiką skaičiuojas ir tritaškiai pagavus 0,5 sekundėm likus ir paleidus nuo vidurio ir t.t.Toks kontekstas, o rezultatas penki žiedai ir daugiausiai gamewinnerių istorijoj


duok statistika kad daugiausiai gamewinneriu imetes 3 ziedai ant shaqo kupros kiti du ant gasolio ir supporting casto. kaip lyderis pasieke 8 vieta ir pirma rounda. end of discussion
2013-03-23
+13
Atsakyti
TDaYKnicerbockerisTDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymo.Knicerbockeris2011 Finalai sužlugdė Lebro reputaciją kaip Clutch žaidėjo.Prieš tai tikrai closino rungtynes ir t.tJau nuo praeito sezono matosi atgavęs pasitikėjimą metime.2007,2010 doesn't ring a bell?2010 Infamous Game5 čia niekas nesiginčija. (Kobe prieš Suns Game 7, prieš tai turėjo 3-1 leadą, dar blogiau, nei pas Lebrą)2007 metai komanda kuri laimėjo 2 titulus per paskutinius 4 metus, su geriausiais gynėjais trigubino Lebrą, pačio Lebro komandoje antro pasirinkimo nėra. Nuvesta vienas iš blogiausių sudėčių į Finalus, nugalėta EFC viena geriausių tų metų pastarųjų komandų. Game 5, nenori prisimint ką išdarinėjo?Niekas jo netrigubino tuose finaluose, ar tu juos bent matęs?Tai kas, kad nėra antro pasirinkimo, 94 metų rocketsuose irgi nebuvo.Knicerbockeris[quote]TDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymoFaktų nenuginčysi TDay.Kokių? Jeigu procentas yra faktas tai galit susikišt tokius faktus į subine.Vieninteliai faktai clutche yra kontekstas ir rezultatas. Atsimink, kad į tą tavo statistiką skaičiuojas ir tritaškiai pagavus 0,5 sekundėm likus ir paleidus nuo vidurio ir t.t.Toks kontekstas, o rezultatas penki žiedai ir daugiausiai gamewinnerių istorijoj


Taip pat daugiausiai metęs ir prametęs pabusk iš to svajonių pasaulio. Most Clutch Player my ass.

Turbūt, nepastoviausias Clutch žaidėjas.
2013-03-23
+4
Atsakyti
Anonimas
idomu kodel pseudo ekspertas neuzsuka i lebrono temas jau? Nepasneka, kaip cia sekas most overrated player, kaip 4keliniuose chokina ir pan. Kur dingo tas pseudo ekspertas? Gerai, kad nors cia dar vis paraso ka nors apie best clutch player and best player ever ever in history. O tai pradinges buvo, kazkaip liudna daros situose forumuose. Anksciau, tai nors uzeidavo cia, uzvemdavo koki vemala, tai nors diskusijos ilgos prasidedavo ;)
2013-03-23
-13
Atsakyti
KnicerbockerisTDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymo.Knicerbockeris2011 Finalai sužlugdė Lebro reputaciją kaip Clutch žaidėjo.Prieš tai tikrai closino rungtynes ir t.tJau nuo praeito sezono matosi atgavęs pasitikėjimą metime.2007,2010 doesn't ring a bell?2010 Infamous Game5 čia niekas nesiginčija. (Kobe prieš Suns Game 7, prieš tai turėjo 3-1 leadą, dar blogiau, nei pas Lebrą)2007 metai komanda kuri laimėjo 2 titulus per paskutinius 4 metus, su geriausiais gynėjais trigubino Lebrą, pačio Lebro komandoje antro pasirinkimo nėra. Nuvesta vienas iš blogiausių sudėčių į Finalus, nugalėta EFC viena geriausių tų metų pastarųjų komandų. Game 5, nenori prisimint ką išdarinėjo?


Niekas jo netrigubino tuose finaluose, ar tu juos bent matęs?

Tai kas, kad nėra antro pasirinkimo, 94 metų rocketsuose irgi nebuvo.

Knicerbockeris[quote]TDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymoFaktų nenuginčysi TDay.


Kokių? Jeigu procentas yra faktas tai galit susikišt tokius faktus į subine.

Vieninteliai faktai clutche yra kontekstas ir rezultatas. Atsimink, kad į tą tavo statistiką skaičiuojas ir tritaškiai pagavus 0,5 sekundėm likus ir paleidus nuo vidurio ir t.t.

Toks kontekstas, o rezultatas penki žiedai ir daugiausiai gamewinnerių istorijoj
2013-03-23
-25
Atsakyti
ShL
TDaYShLTDaY__Traskis__TDaY__Traskis__TDaYšiandien Kobė kaltas, nes rungtynių metu per daug pasavos. Aišku gal dėl traumos dar nesmagiai jaučias, gal kas, bet nereikia 11 asistų prieš vidutiniokų, kurie kaip tik visai neseniai labai užsivedę buvo, komandą.Nu jo, Bryantas šiaip tas rungtynes daug assistų atliko, bet paskutines atakas, tai jis tikrai vienas žaidė. Tai nemanau, kad dėl pralaimėjimo reiktų kaltint per didelį Kobės pasavimą.tai kad gerai jis tam gale lošė, vienas metimas jau įkritęs buvo ir išsirideno tiesiog.Nematau prasmės pasuotis, kada rungtynes skirtos grįžt į ritmą dviem žaidėjamsIšsirideno, neišsirideno, rezultatas toks, kad Kobė rungtynių pabaigą žaidė vienas, o Lakers pralošė.Tai no shit, net ir geriausias clutch žaidėjas ever gali turėt blogų naktų.Koks skirtumas, kad pralošė, esmė gražint kobę ir gasolį į ritmą, o ne į pergales žiūrėt, vis tiek nėra sunkus tvarkaraštis ir išlaikys jie tą aštuntą vietą.Kaip "geriausias clutch zaidejas ever" gali nusileisti LJ arba kaip tu vadini "4 keliniu chokeriui" ir "blogiausiam clutch zaidejui" efektyvumu ir tasku rinkimu ir pataikymo procentu clutche?:DDJau kiek? Mėnesis ir viena savaitė trolinimo? Grįžk prie savo tikro rašymo.Knicerbockeris2011 Finalai sužlugdė Lebro reputaciją kaip Clutch žaidėjo.Prieš tai tikrai closino rungtynes ir t.tJau nuo praeito sezono matosi atgavęs pasitikėjimą metime.2007,2010 doesn't ring a bell?


Neturi kaip atsisaudyti i mano argumentus ( tureciau sakyti faktus) tai bandai mane troliu paversti
2013-03-23
+4
Atsakyti
Idiotai,kaip jūs drystat sakyti,jog Kobe yra blogesnis uz LeBrona,KD cluch'e? Jūs bent pagalvojote ,kiek metimų clutch yra atlikęs Kobe,o kiek šitie? Jie sunkiai 15 procentų išlaikytų metę tiek kiek Kobe.
2013-03-23
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.