Majamio "Heat" klubo vidurio puolėjas Alonzo Mourningas dalį savo atlyginimo nusprendė paaukoti organizacijoms, remiančioms vargšus. 35 metų veteranas labdaros organizacijoms paaukos 300 000 JAV dolerių, kurie bus skirti vargšams vaikams ir inkstų operacijų laukiantiems neturtingiems ligoniams.

Dalis A.Mourningo labdarai skirtų pinigų atiteks organizacijoms, kurios neturtingus vaikus moko raštingumo. Likusi lėšų dalis bus pervesta organizacijoms, kurios tiekia maistą neturtingiems inkstų dializės pacientams.

Alonzo Mourningas pats yra turėjęs problemų su inkstais. 2003 metais dėl inkstų persodinimo operacijos krepšininko karjera buvo nutrūkusi, tačiau persodinus inkstą, "centras" vėl sugrįžo į aikštelę.

Krepšininkas teigė, kad aukodamas pinigus labdaros organizacijoms, jis tikisi pritraukti daugiau žinomų žmonių, galinčių padėti vargšams.

"Pinigų įtaka yra didelė, tačiau daug svarbiau yra, kad visuomenė įsisąmonintų, jog yra daugybė žmonių, kuriems reikia pagalbos. Mes norime ne tik padėti vargšams, bet ir trokštame, kad jų problemas spręsti padėtų daugiau geranoriškų žmonių", – sakė A.Mourningas.

Lėšos labdaros organizacijoms bus pervestos iš Alonzo Mourningo labdaros ir paramos fondo, kuris buvo įsteigtas 1997 metais. Per pastaruosius aštuonerius metus fondas neturtingiems Majamio vaikams paaukojo daugiau negu 1 milijoną 500 000 JAV dolerių.

Komentarai:
malacius, turi daug bapkiu, tai ir kitiems, kurie ju neturi paaukoja...malacius ;)
2005-04-24
-8
Atsakyti
geras zmogus...
2005-04-24
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.