Kaune startuoja „Švyturio“ – Kauno krepšinio lygos organizuojamas Pavasario „Sportturas“ 2013 metų taurės turnyras. Kauno krepšinio mėgėjų istorijoje dar nėra buvę, kad viename turnyre dalyvautų net 67 komandos. Šis skaičius yra visų laikų rekordas Kauno mieste. 

Turnyro organizatoriai komandoms pasiūlė varžybų sistemą, kurią pritaikius net sąlyginai silpnesnės komandos gali tikėtis iškovoti taurę.

Dėl „Didžiosios“ taurės kovos komandos, grupėje užėmusios 1-ąją vietą, dėl „Mažosios“ taurės – 2-osios pogrupių vietos ir dėl „Iššūkio“ taurės – 3-osios pogrupių vietos. Likusios 4-osios ir 5-osios vietos iškris iš tolimesnių varžybų.

Tradiciškai visose rungtynėse bus fiksuojama statistika, daromi aprašymai, daugelyje jų daromi foto bei video reportažai.

 

 

Komentarai:
Liuks
Padalyvausime dar Pavasario turnyre kol lauke salta :)
2013-03-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.