Marijampolės 80-šimtmečiui paminėti skirtą tarptautinį turnyrą laimėjo Rimo Kurtinaičio treniruojama Permės „Ural Great“ ekipa.

8 komandų turnyras baigėsi intriguojančia ir dramatiška finaline kova - „Ural Great“ finale tik po pratęsimo įveikė vietos „Sūduvą“ 83:82.

Mačui besibaigiant „Sūduva“ dar turėjo 2 taškų pranašumą, tačiau aidint sirenai rusų mestas metimas nuo aikštės vidurio skrodė tinklelį ir „Ural Great“ užėmė pirmąją vietą.

Trečiąja vieta turnyre tenkinosi Surguto „Universitet“ (Rusija), ketvirtąją užėmė Dnepropetrovsko „Dnepr“ (Ukraina).

Kitų Lietuvos ekipų – Vilniaus „Sakalų“, Kėdainių „Nevėžio“ bei Kauno „LKKA Atleto“ pasirodymas nebuvo sėkmingas. Komandos atitinkamai pasidalino šeštąją, septintąją bei aštuntąją vietas.

Komentarai:
Nors čia tik iki sezoninės runktinės, bet jau "Suduva" rodo, kad jos nuvertint nereikėtu niekam, nes gali but skaudžiai nubausti:)
2006-09-19
+2
Atsakyti
suduva su ural lygiai zaide. idomu idomu.
2006-09-18
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.