Veteranas iš Argentinos Andresas Nocioni po sėkmingo sezono puoselėja viltis sulaukti pasiūlymų ir iš NBA klubų
Veteranas iš Argentinos Andresas Nocioni po sėkmingo sezono puoselėja viltis sulaukti pasiūlymų ir iš NBA klubų
Nuotr. AFP-Scanpix
Vitorijos „Caja Laboral“ ekipos puolėjas Andresas Nocioni pareiškė, kad baskų klube norėtų likti ir kitą sezoną. 

33 metų 203 cm ūgio argentinietis savo bloge išreiškė viltį pratęsti kontraktą su „Caja Laboral“. Veterano sutartis su Vitorijos ekipa baigs galioti po šio sezono. 

„Žmonės pradėjo kalbėti apie mano ateitį, tačiau dabar nėra tinkamas metas apie tai diskutuoti. Visą dėmesį skiriu savo žaidimui, o mano ateitimi rūpinasi agentas. Labai norėčiau likti „Caja Laboral“ komandoje. Esu tikras, kad po šio sezono sulauksiu pasiūlymų iš Eurolygos klubų, galbūt ir iš NBA, turint omenyje mano demonstruojamą sportinę formą, – tvirtino Nocioni. – „Caja Laboral“ dar neapsisprendė dėl mano ateities, tačiau suprasiu, jeigu jie pasirašys sutartį su kitu krepšininku.“

Šį sezoną Eurolygos varžybose Nocioni vidutiniškai rinkdavo po 11,2 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio, o dvitaškiuys mesdavo 51,3 proc. taiklumu. 

Jo atstovaujamas baskų klubas šį vakarą pradės kovas ketvirtfinalio serijoje su viena Eurolygos favoričių Maskvos CSKA komanda.

Komentarai:
Anonimas
i zalgiri ji

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-10
+4
Atsakyti
nukvakes
I zalgiri
2013-04-10
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.