Popsas Mensah-Bonsu (kairėje) keliasi į Italiją
Popsas Mensah-Bonsu (kairėje) keliasi į Italiją
Nuotr. ITAR Tass-Scanpix
Ispanijos pirmenybių turnyro lentelėje tryliktą vietą užimančią Sevilijos „Cajasol“ ekipą paliko legionerius iš Didžiosios Britanijos Popsas Mensah-Bonsu.

29 metų 206 cm ūgio atsisveikino su Ispanijos klubu bei persikėlė į Italiją, kur apsivilks Varezės „Cimberio“ ekipos marškinėlius.

Šį sezoną Ispanijos lygoje Mensah-Bosnu sužaidė 6 rungtynes, per kurias vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 15 minučių, pelnydavo po 6,3 taško ir atkovodavo po 4,8 kamuolio.

„Cimberio“ Italijos čempionate yra iškovojusi 21 pergalę ir patyrusi 6 pralaimėjimus bei turnyro lentelėje užima pirmą vietą.

Komentarai:
Dar turbut mama uzpakali tau vale,tai neatsimeni tokios komandos kaip Varezes Roosters su Gianmarco Pozzecco ir Meneghinu priesakyja.....
2013-04-17
+7
Atsakyti
Sitas tai keliautojas is didziosios raides.. Gal kas zino kokios su juo problemos, kad i metus 3 klubus pakeicia? Nes kiek teko matyt, tai zveris
2013-04-16
-6
Atsakyti
tiesa gaila bet tiesa
Žalgiris parduoda Popovičiu žali jį siūlo M.Williamsa praradusei Malagos Unicaja komandai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-16
-2
Atsakyti
lolz
Cimberio komanda net negirdėta, bet Italijoje pirmą vietą užima...
2013-04-16
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.