Tarence'as Kinsey šį sezoną baigs Malagos „Unicaja“ klube
Tarence'as Kinsey šį sezoną baigs Malagos „Unicaja“ klube
Nuotr. AFP–Scanpix
Malagos „Unicaja“ ekipa rado pamainą traumą patyrusiam ir šešias savaites rungtyniauti negalėsiančiam gynėjui Marcusui Williamsui. Jį andalūzų klube pakeis iš Italijos atvykstantis Tarence'as Kinsey

29 metų 200 cm ūgio amerikietis šį sezoną rungtyniavo Pezaro „Scavolini“ komandoje. Puolėjas praleido pastaruosius tris Italijos pirmenybių reguliariojo sezono mačus ir jau artimiausiu metu prisijungs prie Malagos komandos. 

Šį sezoną Italijos čempionate jis vidutiniškai rinkdavo po 12,4 taško, atkovodavo po 6,6 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą per mačą. 

Praėjusį sezoną Kinsey vilkėjo Stambulo „Anadolu Efes“ ekipos marškinėlius ir Eurolygoje vidutiniškai rinkdavo po 8,2 taško ir atkovodavo po 3,8 kamuolio. 

Andalūzai Ispanijos čempionate yra iškovoję 14 pergalių, patyrę 15 pralaimėjimų ir turnyro lentelėje užima vos devintąją vietą.

Komentarai:
den-ba-ba
Puiku. :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-19
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.