Dalaso „Mavericks“ pratęsė sutartį su žaidėju, pernai atvedusiu komandą į NBA superfinalą. Komanda pranešė pasirašiusi naują trejų metų sutartį su Dirku Nowitzki.

Nors kontrakto, kuris įsigalios kitą vasarą, vertė nebuvo atskleista, tačiau sporto naujienų kanalas ESPN praneša, kad vokietis per trejus metus uždirbs 60 mln. JAV dolerių ir bus vienas geriausiai apmokamų NBA krepšininkų.

Nowitzki turėjo dar dvejus metus galiojantį kontraktą, tačiau komandos vadovai nutarė iš anksto išsaugoti geriausią savo žaidėją. Tai reiškia, kad Dalase vokietis rungtyniaus mažiausiai iki 2011 metų vasaros.

„Džiaugiamės, kad Dirką „Mavericks“ šeimoje išlaikysi dar daug metų, – sakė „Mavericks“ savininkas Markas Cubanas. – Jo nauda komandai aikštėje ir už jos ribų yra neišmatuojama“.

Dvejus praėjusius metus Nowitzki būdavo trečias NBA naudingiausio žaidėjo rinkimuose. Pernai jis nuvedė „Mavericks“ iki pat NBA superfinalo, tačiau jame Dalaso ekipa iššvaistė turėtą dvejų pergalių seriją ir pralaimėjo Majamio „Heat“ klubui.

Praėjusiais metais vokietis pelnydavo 26,7 taško (karjeros rekordas), atkovodavo 9,6 kamuolio ir atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
gal dirkas visa savo kairjera zais Mavericks
2006-10-01
+1
Atsakyti
tikrai nebutu visu mindomas... bet tikrai neneigsiu jog be dirko komanda zaistu gerai,jis ten tikrai kaip ramstis yra visos komandos...
2006-09-27
Atsakyti
todel ir prisiriso ilgesniam laikui prie saves. o tai butu dalasas visu mindomas be novickio
2006-09-27
+2
Atsakyti
jai iseitu Dirkas is sitos komos butu jai nekas
2006-09-27
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.