Pėdos traumą patyręs Nathanas Jawai gali praleisti Eurolygos finalo ketverto turnyrą
Pėdos traumą patyręs Nathanas Jawai gali praleisti Eurolygos finalo ketverto turnyrą
Nuotr. AFP-Scanpix
Savaitgalį Londone vyksiančiame Eurolygos finalo ketverto turnyre „Barcelona“ gali verstis be vieno savo aukštaūgių Nathano Jawai

Pranešama, kad per sekmadienį vykusias Ispanijos čempionato rungtynes Jawai įtrūko viena dešinės pėdos sausgyslių ir gali praleisti pusfinalio mačą su Madrido „Real“ klubu. 

Klubo teigimu, Jawai galimybės išbėgti į aikštelę paaiškės tik rungtynių dieną. 

26 metų 208 cm ūgio Jawai šį sezoną Eurolygos turnyre vidutiniškai rinkdavo po 7,4 taško ir atkovodavo po 4,8 kamuolio. Aikštelėje aukštaūgis praleisdavo tik po 15,4 minutės ir buvo vienas efektyviausiai žaidusių „Barcelona“ krepšininkų. 

Pagal aikštėje praleidžiamą laiką Jawai katalonų gretose buvo tik devintas, tačiau komandoje užėmė antrąją vietą pagal atkovotus kamuolius ir blokuotus metimus. 

Tarp visų Eurolygos krepšininkų, skaičiuojant numatomis statistikos rodiklius per 40 minučių, Jawai užimtų pirmąją vietą geriausių kovotojų dėl kamuolių kategorijoje (vid. 12,1) ir būtų aštuntas pagal naudindumo balus (vid. 23,8).

Komentarai:
Mind
Ispanu antis
2013-05-07
-2
Atsakyti
cska
ne nu kiek maciau tai zmogelis nesvarbu koks straipsnis visada liuks paraso :)))
2013-05-07
+4
Atsakyti
Lietuvos_Rytas_visadaLiuks. ;)--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


ne nu tu ir psichas, kad taip kalbi
2013-05-07
+5
Atsakyti
Lietuvos_Rytas_visada
Liuks. ;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-07
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.