„Žalgiris“ trečius metus iš eilės LKL neturi sau lygių varžovų
„Žalgiris“ trečius metus iš eilės LKL neturi sau lygių varžovų
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Trečius metus paeiliui čempionais tapę žalgiriečiai pergalės cigarus šįkart traukė be žmogaus, subūrusio dominuojančią Lietuvos krepšinio lygos komandą.

Buvęs Kauno klubo savininkas Vladimiras Romanovas pasiekė tai, ko labiausiai norėjo – sukūrė Vilniaus „Lietuvos rytui“ nenugalimą „Žalgirį“.

Antradienio vakarą kauniečiai 83:65 įveikė vilniečius ir finalo seriją laimėjo 4-0, pergales pasiekdami vidutine 16,5 taško persvara.

Vis dėlto triumfo akimirkomis milijonierius turėjo mėgautis toli nuo komandos, kuri be jo užnugario liko sezono viduryje ištikus antrajai finansinei krizei.

Pastaruosius trejus metus LKL finalų serijose Romanovo burtas „Žalgiris“ per dvylika rungtynių pralaimėjo vos vieną kartą – 2011 m. gegužės 9 d. Tai buvo pirmasis mačas, po kurio sekė vienuolika pergalių iš eilės.

Nuo to laiko „Žalgiris“, su „Lietuvos rytu“ susitikęs 22 kartus, vilniečiams leido laimėti vos dusyk.

Laukė triumfo Lietuvoje 

Praėjusių metų vasarą Romanovas į „Žalgirį“ priviliojo brolius Darjušą ir Kšištofą Lavrinovičius bei Rimantą Kaukėną. Žalgiriečių trejetas po ilgų pertraukų buvo vieni geriausių LKL žaidėjų.

Vladimiras Romanovas

Kauno „Žalgirio“ klubui buvęs savininkas vadovavo nuo 2009 m. 05.05 d. iki 2013 m. 02.28 d.

Darjušas šalies čempionu jau buvo tapęs 2004 ir 2005 m., o Kšištofas pasipuoš pirmuoju aukso žiedu. LKL čempionate Kaukėnas triumfavo, kai 2002 m. pirmą kartą su „Lietuvos rytu“ nuo sosto nuvertė „Žalgirį.“

„Žaidžiame tam, kad tobulėtume ir laimėtume. Kiekvienas trofėjus svarbus. Kad ir kokioje komandoje rungtyniautumei, jis visada lieka širdyje, – tvirtino Kaukėnas. – Nes atiduodi visą save, sunkiai dirbi, padedi draugams, jie tau padeda. Tai vaisius, kurį sezono gale uždirbi arba užsitarnauji. Malonu laimėti, o ypač savojoje šalyje Lietuvoje. Todėl dabar dreba širdelė.“

„Esu tapęs Italijos čempionu, Europos čempionu, bet dar niekada nebuvau Lietuvos čempionas“, – rankomis plojo Kšištofas Lavrinovičius.

Svarbiausia nenusileisti kovingumu 

Pirmą kartą LKL aukso žiedus iškovojo vyriausiasis treneris Joanas Plaza, Donaldas McGrathas, Oliveris Lafayette‘as, Jeffas Foote‘as ir Adas Juškevičius.

„Tai mano pirmasis toks titulas, todėl labai juo džiaugiuosi. Komanda sunkiai kovėsi ir visada išliko kartu. Varžovai kelis kartus mums grasino, tačiau atsilaikėme ir dėl to labai smagu, – sakė Lafayette‘as. – Paskutinės rungtynės buvo sunkiausios. Žinojau, kad varžovai žais kietai. Tai yra pajėgi komanda, todėl supratome, kad atiduos visas jėgas. Bandėme būti tokie pat kovingi, kaip ir jie.“

Juškevičius teigė, kad žalgiriečiai už „Lietuvos rytą“ jautėsi gerokai stipresni, tad aikštėje belikdavo tinkamai nusiteikti ir įrodyti pranašumą.

„Finalo serijoje rungtynės labiau įtemptos nei įprastai. Jautėsi didesnis sirgalių ir aplinkos spaudimas. Ačiū, Dievui, kad laimėjome ir pasiekėme rezultatą 4-0, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ tvirtino Juškevičius. – Neturiu patirties ilgose finalo serijose, bet man labai malonu laimėti 4-0. Kuo serija trumpesnė, tuo daugiau poilsio. Kuo greičiau atlikome darbą, tuo geriau.“

Sezonas baigsis tarptautiniame fronte

„Žalgirio“ triumfas
Jaunajam žalgiriečiui antrino patyrę Kaukėnas ir Lafayette‘as. Abu gynėjai norėjo, kad finalo serija baigtųsi „sausu“ rezultatu 4-0, kadangi priešakyje dar laukia lemiamos VTB Vieningosios lygos kovos.

Gegužės 15 d. žalgiriečiai pradės ketvirtfinalio seriją su Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“ krepšininkais.

„Žalgirio“ kapitonas Marko Popovičius laikėsi kitokios nuomonės: „Dabar vyksime švęsti. Nenoriu kalbėti apie likusias rungtynes, kadangi šiuo metu reikia mėgautis pergalės akimirkomis.”

„Ar užteks jėgų tokiam sezono finišui? Bus sudėtinga, – tikino Lafayette’as. – Tai kitokios varžybos. VTB Vieningoje lygoje sunku. Tačiau labai to laukiame ir būsime pasirengę.”

„Lietuvos rytą“ gelbėjo iš paskutiniųjų

Tuo tarpu šį sezoną visose lygose skendusį „Lietuvos ryto“ laisvą likus pusantro mėnesio iki LKL finalo pradėjo gelbėti naujasis vyriausiasis treneris Dirkas Bauermannas.

Užsispyręs vokietis paskutinės dvikovos ketvirtajame kėlinyje pirmosios minutės pertraukėlės paprašė iš karto po pirmosios sėkmingos žalgiriečių atakos.

Kauno ekipos į priekį nenorėjęs paleisti Bauermannas antrąją pertraukėlę surengė sužaidus 2 minutes ir 17 sekundžių.

Trečioji minutės pertraukėlė jau buvo desperatiška, nes 35-ąją minutę „Žalgiris“  susikrovė sėkmę garantavusį dviženklį pranašumą – 66:55.

Nors strategui nepavyko pažadinti komandos, kadangi po kiekvienos pertraukėlės žalgiriečiai toliau rinkdavo taškus, pastarųjų treneris Plaza gyrė Bauermanną.

 „Aš esu niekas, kad mano nuomonės kas nors klausytų, tačiau mano manymu, Bauermannas yra puikus treneris „Lietuvos ryto“ komandai ir su juo vilniečiai ateityje pasiektų didžių pergalių“, – įsitikinęs „Žalgirio“ vairininkas.

Vyriausiojo trenerio poste Bauermannas pakeitė Darių Maskoliūną, kuris praėjusių metų spalį perėmė vairą iš Aleksandro Džikičiaus.

Pastarasis ketvirtajame kėlinyje veikiausiai nebūtų prašęs nė vienos minutės pertraukėlės, kadangi neretai finalų rungtynes vadindavo nesvarbiomis.

Keturis sezonus trukusi Romanovo era „Žalgiryje“ baigėsi trimis LKL čempionų titulais ir didesne nei 25 mln. litų skola. 

Lietuvos čempionai kitą sezoną surinks kur kas mažesnį biudžetą, o pastaraisiais metais be titulų likęs „Lietuvos rytas“ bandys atgimti iš naujo. Ar tai atkurs intrigą LKL finaluose? Atsakymo į šį klausimą dar teks palaukti, tačiau jau niekas nepakeis fakto, kad pastarieji treji metai Lietuvoje priklausė Romanovo „Žalgiriui“.

Rungtynių vaizdo reportažas. Mindaugo Kuzminsko, Rimanto Kaukėno ir Oliverio Lafayette'o komentarai:

http://www.youtube.com/watch?v=aaSMLxlgVYc

Žalgiriečių šventimas „Siemens“ arenoje:

http://www.youtube.com/watch?v=h9qHqBozevI

LKL čempionų šventimas rūbinėlėje:

http://www.youtube.com/watch?v=5FL0Dj7buIU

Komentarai:
MP1
na ka, Romanovo investicija tikrai neblogai atsipirko - investavo siek tiek Ukio banko indelininku pinigu bei pridalino daug pazadu zaidejams (kuriu neivykde) bei ir gavo 3 LKL taures. grazu dabar butu jas (tas taures) prduoti ir gautus pinigus padalinti visiems, kas nukentejo nuo Ukio banko bankroto...
2013-05-09
+5
Atsakyti
Mister_JohnNa kas man juokinga tai,LKL yra apgailetina lyga,kur neskaitant zalgirio ir ryto,kitu komandu pajegumas yra apgailetinas,matosi kad ir rytas jau negali surinkti pajegios komandos,nes finansai to neleidzia,tai biski juokinga tas kad zalgiris sedi 30 mln litu kazkur skolose,vien del to,kad nori zutbut iveikti ryta???LOL suprasciau,kad cia butu kokia ACB kur isties sunku laimeti ir tai yra didele garbe laimeti ACB,o cia LKL kur kiekvienais metais finalas zinomas,ir iveikti dvigubai mazesni biudzeta turincia komanda,manau nera kazkoks ispudingas pasiekimas.....ypac kai komanda skolose sedi,vien tam kad ryta iveikti--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


zutbut zalgiri rytas nori iveikt,nes jie silpnieji yra,o zalgiris eurolygoj geari pasirodyt nori.nesureiksminkit savo sudkomandeles taip.ryta spatys skolose sedi,o jus lojat,mazinates visaip,eikit i tabora antidepresantu savo megstamu pirktis
2013-05-09
+12
Atsakyti
Na kas man juokinga tai,LKL yra apgailetina lyga,kur neskaitant zalgirio ir ryto,kitu komandu pajegumas yra apgailetinas,matosi kad ir rytas jau negali surinkti pajegios komandos,nes finansai to neleidzia,tai biski juokinga tas kad zalgiris sedi 30 mln litu kazkur skolose,vien del to,kad nori zutbut iveikti ryta???LOL suprasciau,kad cia butu kokia ACB kur isties sunku laimeti ir tai yra didele garbe laimeti ACB,o cia LKL kur kiekvienais metais finalas zinomas,ir iveikti dvigubai mazesni biudzeta turincia komanda,manau nera kazkoks ispudingas pasiekimas.....ypac kai komanda skolose sedi,vien tam kad ryta iveikti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-08
-9
Atsakyti
Smagu matyt plytfainius mažuosius taip intensyviai prakaituojančius ir rašančius tą patį. susėda 10 apuokų ( o gal čia vienas prisikūręs daug acc? negi mūsų sostinėj tiek daug adaptų? ) ir rašo trečia diena tą patį.. su skolom ar be vis tiek nebankrutuos tas Žalgiris galit būt ramūs, tik ne tada kai pasistatė tokią areną ir renka daugiausiai žmonių Europoje :) išgyvenom dar ne tokius laikus, tai tikrai išgyvensim ir šitą juodą periodą, tuo labiau, kad jau nemažai Paulius grįžęs sutvarkė. čia tas 25mln yra mitas, kuris labai patinka mažiesiams plytfaniams, nes jums to ir tereikia.. kiekvieną sezoną susirandat kokią nesąmonę ir kartojat, nes aikštėj nieko nesugebat įrodyt, jums kaip oras būtini toki vėjai, nes daugiau be jų jūs nieko neturit. žodžiu, apgailėtina.
2013-05-08
Atsakyti
Gal ir dominavo bet jis vadovas tragiskas nes is buvusiu 20mln skolu dadejo dar 5 taip kad as nematau cia del ko ji garbinti
2013-05-08
+6
Atsakyti
UKV
Tu manai veltui UEFA eina link visų klubų finansų drausmės reguliavimo? Neveltui. Todėl atsibusk tu ir nevertink visko tik per palaikomos komandos prizmę. Daugiau nėra čia ko pridurti

KozirisUKVSu 25 mln. skola net ir Palanga galėtų per 2 metus maksimum laimėti LKL. Bet kam tai svarbu, kad 3 metais lauks bankrotas, jei komanda laimi šalies čempionatą :))) Nesvaik cia su savo isvedziojimais. Kai nieko padaryti negalite tai belieka tik visokiausiu teoriju apie Zalgirio bankrota prisigalvoti. Cia taip kiekvienoje valstybeje luzeriai bei autsaideriai gali svaicioti kad tipo jei mes turetume pinigu tai jau tikrai ta ar ana pasiektume. Koks nors Krasnojarsko Enisej irgi galetu pasvaicioti jei turetu tiek pinigu kiek Cask tai jie tikrai sugebetu laimeti Eurolyga ar kazkas panasaus. Baikit vartytis. Jei bobute butu su kiausais tai ji butu dedukas.
2013-05-08
-6
Atsakyti
UKVSu 25 mln. skola net ir Palanga galėtų per 2 metus maksimum laimėti LKL. Bet kam tai svarbu, kad 3 metais lauks bankrotas, jei komanda laimi šalies čempionatą :)))


Nesvaik cia su savo isvedziojimais. Kai nieko padaryti negalite tai belieka tik visokiausiu teoriju apie Zalgirio bankrota prisigalvoti. Cia taip kiekvienoje valstybeje luzeriai bei autsaideriai gali svaicioti kad tipo jei mes turetume pinigu tai jau tikrai ta ar ana pasiektume. Koks nors Krasnojarsko Enisej irgi galetu pasvaicioti jei turetu tiek pinigu kiek Cask tai jie tikrai sugebetu laimeti Eurolyga ar kazkas panasaus. Baikit vartytis. Jei bobute butu su kiausais tai ji butu dedukas.
2013-05-08
-1
Atsakyti
UKV
Su 25 mln. skola net ir Palanga galėtų per 2 metus maksimum laimėti LKL. Bet kam tai svarbu, kad 3 metais lauks bankrotas, jei komanda laimi šalies čempionatą :)))

Bendrai paėmus, kažkas yra labai blogai su LKL, jeigu tokie dalykai Lietuvoje tampa įmanomais. NBA, Anglijos, Vokietijos, Ispanijos futbolo lygose tai neįmanoma (Malaga dėl biudžeto drausmės nesilaikymo nežais Europos turnyruose, nors tam iškovojo teisę), o štai Lietuvoje Žalgiris nuo 2009 m. kaip neišlipa iš +-25 mln. litų deficito taip neišlipa pastaruosius 3 metus tapdami čempionais ir ne tik kad nė nemanydami veržtis diržus ir burti komandą pagal gaunamas pajamas, bet dar ir susipirkdami gerus Eurolygos lygio žaidėjus. Apie Sakalus nė kalbos nėra, nes ten žaidėjai jau 10 metų žaidžia už dyką.

LKL iš tiesų labai reikalingos permainos, pirmiausia, finansinės priežiūros srityje, kad tokių "stebuklų" Lietuvoje daugiau nebūtų
2013-05-08
+4
Atsakyti
NusibauskDzonedNusibauskDzonedsuskaiciuok mano visu statymu balansus ir tada ateik ir parasyk minuse as ar ne, pralaimetus statymus atrenki tai aisku kad minuse busiu tavo akyse, bet surink visa info :) jei moki skaiciuoti aiskutu man screenshota parodyk to statymo kur 4k usd uz thunder statei ;) viskas aisku tada busjuokingiausia tai, kad apie statymus jokios kalbos cia nebuvo, bet tu atejai ir is oro pasakei numesk screena :D isvis ne i tema, skaityk viska ka rasau nes matomai daug praleidi zodziu. Matosi jog tu pavydi arba pyksti tai kazko, o dar juokinga, kad sakai as minuse, o kitam komentare jog as nestatau isvis :)) nu iskarto matosi koks tu kenkejas esi, jau nesyki esu sakes nenorit netikekit, kiek ir uz ka statau, as tik noriu pasidalinti pelningais statymais, bet jei jums galvas skauda tai as ju net nebesakau, nes cia vienas zmogus pabare mane tipo nerasyk kai statai pries zalgiri nes daug kam nepatinka, tai nieko ir neberasau nei sumu nei ka. Bet VISTIEK DAR KAZKAM PO PUSES METU STATYMU SKAUDA GALVA DEL TO.... nieko negaliu padeti, kreipkis gal i psichologa :)koziris taves paklause kiek prapylei pinigu per finalus ;) ta as ir prisiminiau kaip tu visad pries zalgiri "statydavai" ir pralosdamai ;) o siaip kiekvienam aisku kad tu tokiu sumu niekada ir nebuvai states


ne pries zalgiris nestaciau nei sykio finalo serijoje ir siaip sakau dar karta paskaiciuokit statymu balansa pries zalgiri ir paziurekit ar visada pralosdavau ir aplamai visu statymu balansa ir tada pasakykit kiek as praloses man labai idomu tikrai ka tada pasakysit :) nu tai va viska ir issprendem, jei cia visiems aisku, kad niekada nestaciau tokiu sumu :)
2013-05-08
-17
Atsakyti
HI
DzonedNusibauskDzonedsuskaiciuok mano visu statymu balansus ir tada ateik ir parasyk minuse as ar ne, pralaimetus statymus atrenki tai aisku kad minuse busiu tavo akyse, bet surink visa info :) jei moki skaiciuoti aiskutu man screenshota parodyk to statymo kur 4k usd uz thunder statei ;) viskas aisku tada busjuokingiausia tai, kad apie statymus jokios kalbos cia nebuvo, bet tu atejai ir is oro pasakei numesk screena :D isvis ne i tema, skaityk viska ka rasau nes matomai daug praleidi zodziu. Matosi jog tu pavydi arba pyksti tai kazko, o dar juokinga, kad sakai as minuse, o kitam komentare jog as nestatau isvis :)) nu iskarto matosi koks tu kenkejas esi, jau nesyki esu sakes nenorit netikekit, kiek ir uz ka statau, as tik noriu pasidalinti pelningais statymais, bet jei jums galvas skauda tai as ju net nebesakau, nes cia vienas zmogus pabare mane tipo nerasyk kai statai pries zalgiri nes daug kam nepatinka, tai nieko ir neberasau nei sumu nei ka. Bet VISTIEK DAR KAZKAM PO PUSES METU STATYMU SKAUDA GALVA DEL TO.... nieko negaliu padeti, kreipkis gal i psichologa :)


koziris taves paklause kiek prapylei pinigu per finalus ;) ta as ir prisiminiau kaip tu visad pries zalgiri "statydavai" ir pralosdamai ;) o siaip kiekvienam aisku kad tu tokiu sumu niekada ir nebuvai states
2013-05-08
+6
Atsakyti
NusibauskDzonedsuskaiciuok mano visu statymu balansus ir tada ateik ir parasyk minuse as ar ne, pralaimetus statymus atrenki tai aisku kad minuse busiu tavo akyse, bet surink visa info :) jei moki skaiciuoti aiskutu man screenshota parodyk to statymo kur 4k usd uz thunder statei ;) viskas aisku tada bus


juokingiausia tai, kad apie statymus jokios kalbos cia nebuvo, bet tu atejai ir is oro pasakei numesk screena :D isvis ne i tema, skaityk viska ka rasau nes matomai daug praleidi zodziu. Matosi jog tu pavydi arba pyksti tai kazko, o dar juokinga, kad sakai as minuse, o kitam komentare jog as nestatau isvis :)) nu iskarto matosi koks tu kenkejas esi, jau nesyki esu sakes nenorit netikekit, kiek ir uz ka statau, as tik noriu pasidalinti pelningais statymais, bet jei jums galvas skauda tai as ju net nebesakau, nes cia vienas zmogus pabare mane tipo nerasyk kai statai pries zalgiri nes daug kam nepatinka, tai nieko ir neberasau nei sumu nei ka. Bet VISTIEK DAR KAZKAM PO PUSES METU STATYMU SKAUDA GALVA DEL TO.... nieko negaliu padeti, kreipkis gal i psichologa :)
2013-05-08
-8
Atsakyti
HI
Dzonedsuskaiciuok mano visu statymu balansus ir tada ateik ir parasyk minuse as ar ne, pralaimetus statymus atrenki tai aisku kad minuse busiu tavo akyse, bet surink visa info :) jei moki skaiciuoti aisku


tu man screenshota parodyk to statymo kur 4k usd uz thunder statei ;) viskas aisku tada bus
2013-05-08
-1
Atsakyti
Nerosaskita sezona lryto finansavime daug kas priklausys nuo to, kas isigis kontrolini lryto akciju paketa ir kokia parama komandai skirs lrytas.


Kam reikalinga eilinio ''sunku net pavadinti vidutinio lygio Europos komandos paketas?Arena pustuste visa sezona.komanda idomi tik Vainauskyno suburtam burelui,Eurolygos 100%nebus..Kap Antanas sake uz dyka neimciau'' lryto komandos paketo.Vainauskas per prievarta kisa ta lryta reklamuodams kuo daugiau kisa tuo daugiau zmoniu nusigrezia,O tos antireklamines akcijos pries Zalgiri tik juoka sukelia,zmones viska mato,skaito ir supranta kas per zmogus Vainauskas.Siekia tiklo per kitu galvas lipdamas..Nesidaro taip.LIETUVIU SIRDYSE TIK VIENA KOMANDA ZALGIRIS.
2013-05-08
+23
Atsakyti
DzonedTRUMPASDzonedTRUMPASDzonedtai rytas irgi galetu prisipirkti geru zaideju tokiu kaip Lasme, Sofoklis, Zisis ir pn ir paskui nemoketi algu ir lupti zalgirius 4-0 :D bet nedaro to tiesiog. Yra dar sazines jausmas matytka tu cai nusisneki atmaznike spuoguotas?rytas pats skolose sedi,mazesnese,bet ir dideles skolos slegia.nu ir idiotoiskai pavardinai tie tiek kainuoja zaidejai,kad nepatiketu,kad toks projektelis jiem galetu moket.apie sazine sneki ir ryto komanda pamini salia?kazko nesiderina?negalit niekaip pripazint,kad esat zemesnio lygio komandele,retkarciais pasikandziojanti ir tiek.zalgiris 15 akrt laimi lkl jei ka.putas nusivalyk vaikas :) nobody cares zinok ka tu cia kalbi, ir isvis apie kokia mano zemesnio lygio komanda tu svaigsti ? :)) atvaziuotu mano megstama komanda tai ta zalgiri 10-0 suaustuna jei as vaikas,tai tu dar po stalu sliauzioji spuoge.jei tamstai drimba is burnos putos ar kiti skysciai ir pan tai prasyciau kitiem netapatinti to.as turiu omeny,kad ryta lietuvoj palaikai abugeli,Lietuvoj esi tai be tu savo nobody cares galetum pasiputes portugale.ir ka toks niekingas tarakonas kaip tu sneka manyciau niekam nerupi.isvis plytfaniai ar wilnio krasto gyventojai vis malat suda nesustodami ir nesuprantat,kad kaip debilai atrodot,aisku kodel kaipmatosi koks tu issilavines ir belekoks cia generolas esi viso basketnewso. tau tau cia putos bega, nes kitaip nesireikstum tokiais zodziais, gali mamai teciui sesei taip sakyti vaikeli, bet zmonems kuriu net nepazisti taip sakai ? taip tu tikrai esi kietas, numeti cia zodziu portugalai ir jau karalius forumo :))) ryta palaikai nebent tu manau :)


na jei tu amnai ryta palaikau,tai tavo mastymas kaip karvelio kokio,as nesijauciu keitas numetes zodi portugalas ar,bet koki kita paprasciausiai tu man toks atrodai pasiputes myznius.as nesu joks karalius basketo ar ko kito.na as su broliu pagarbiai sneku,nes jis to vertas,o tokie kaip tu neverti nieko
2013-05-08
+15
Atsakyti
suskaiciuok mano visu statymu balansus ir tada ateik ir parasyk minuse as ar ne, pralaimetus statymus atrenki tai aisku kad minuse busiu tavo akyse, bet surink visa info :) jei moki skaiciuoti aisku
2013-05-08
-6
Atsakyti
DzonedKozirisDzonedKozirisDzonedTRUMPASDzonedtai rytas irgi galetu prisipirkti geru zaideju tokiu kaip Lasme, Sofoklis, Zisis ir pn ir paskui nemoketi algu ir lupti zalgirius 4-0 :D bet nedaro to tiesiog. Yra dar sazines jausmas matytka tu cai nusisneki atmaznike spuoguotas?rytas pats skolose sedi,mazesnese,bet ir dideles skolos slegia.nu ir idiotoiskai pavardinai tie tiek kainuoja zaidejai,kad nepatiketu,kad toks projektelis jiem galetu moket.apie sazine sneki ir ryto komanda pamini salia?kazko nesiderina?negalit niekaip pripazint,kad esat zemesnio lygio komandele,retkarciais pasikandziojanti ir tiek.zalgiris 15 akrt laimi lkl jei ka.putas nusivalyk vaikas :) nobody cares zinok ka tu cia kalbi, ir isvis apie kokia mano zemesnio lygio komanda tu svaigsti ? :)) atvaziuotu mano megstama komanda tai ta zalgiri 10-0 suaustuKiek per siuos finalus prapylei tevu pinigu stavkese?as tai suprantu krepsini ir zinau, kad zalgiris zymiai geresni si sezona lyginant su rytu. Todel manau, kad nieko nepralosiau, o tik laimejau is paskutiniu sezono varzybu :)Na kaip tu supranti krepsini tai mes visi mateme si sezona kai kliededavai apie stavkes statydamas pries Zalgiri, kai Zalgiris laimedavo iskart dedavai i krumus.as isvis niekada nieko nerasau cia po varzybu. viena syki parases ir viskas. o kai gaudavo zalgiris ar reiksdavausi ? aisku jusu krepsinio supratimas tai isvis genialus kai zalgiri laikot final4 komanda ir pn. ka daugiau ir bepasakysi tokiems, tik sekmes gyvenime nes jos tikrai prireiks tokiem veikejams :)


Aisku kad nerasai po varzybu nes buni jau gaves eilini spjuvis i snuki tai ka tu cia daugiau gali berasyti po eilinio apsitriochlinimo. Ka tu laimi, triochala tai mes puikiai mateme. Kiek kartu statydavai pries Zalgiri, ir istisai i minusa, nevykeli. Skaitant tavo kliedesius iki siol galima juoktis:

Dzoned(0)

nu va senas geras zalgiris. baiges tos nesamones kaip pergale po pergales iskovodavo Eurolygoj. viskas aisku. sakiau kad pralos. pastaciau 700 doleriu uz armani 3 kofa. jega 2100 pasiimsiu

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-55026-trit...
2013-05-08
-5
Atsakyti
kita sezona lryto finansavime daug kas priklausys nuo to, kas isigis kontrolini lryto akciju paketa ir kokia parama komandai skirs lrytas.
2013-05-08
-7
Atsakyti
HI
DzonedNusibauskDzonedNusibauskDzonedKozirisDzonedKozirisDzonedTRUMPASDzonedtai rytas irgi galetu prisipirkti geru zaideju tokiu kaip Lasme, Sofoklis, Zisis ir pn ir paskui nemoketi algu ir lupti zalgirius 4-0 :D bet nedaro to tiesiog. Yra dar sazines jausmas matytka tu cai nusisneki atmaznike spuoguotas?rytas pats skolose sedi,mazesnese,bet ir dideles skolos slegia.nu ir idiotoiskai pavardinai tie tiek kainuoja zaidejai,kad nepatiketu,kad toks projektelis jiem galetu moket.apie sazine sneki ir ryto komanda pamini salia?kazko nesiderina?negalit niekaip pripazint,kad esat zemesnio lygio komandele,retkarciais pasikandziojanti ir tiek.zalgiris 15 akrt laimi lkl jei ka.putas nusivalyk vaikas :) nobody cares zinok ka tu cia kalbi, ir isvis apie kokia mano zemesnio lygio komanda tu svaigsti ? :)) atvaziuotu mano megstama komanda tai ta zalgiri 10-0 suaustuKiek per siuos finalus prapylei tevu pinigu stavkese?as tai suprantu krepsini ir zinau, kad zalgiris zymiai geresni si sezona lyginant su rytu. Todel manau, kad nieko nepralosiau, o tik laimejau is paskutiniu sezono varzybu :)Na kaip tu supranti krepsini tai mes visi mateme si sezona kai kliededavai apie stavkes statydamas pries Zalgiri, kai Zalgiris laimedavo iskart dedavai i krumus.as isvis niekada nieko nerasau cia po varzybu. viena syki parases ir viskas. o kai gaudavo zalgiris ar reiksdavausi ? aisku jusu krepsinio supratimas tai isvis genialus kai zalgiri laikot final4 komanda ir pn. ka daugiau ir bepasakysi tokiems, tik sekmes gyvenime nes jos tikrai prireiks tokiem veikejams :)kodel neparodai statymu screenshoto?kodel i oaze neatejai paziureti ?tai gal tau paprasciau parodyt screenshota?jau seniai issakytos priezastys kodel jie nerodomi ir pn. praversk istorija mano ir surasi :) ir siaip labai idomu kokie ereliai ateitu paziureti screeno del to ir siuliau gyvai. sekmes :)


apsitriochlines esi ;) ir taip aisku kad tokiu sumu nestatai ;) labiausiai patiko

tai cia pries savaite jei ka 700 usd pralosiau juk. Nu zinok tikrai neverkiu,. juk ne pirma karta pralosiu, o laimejas esu belekiek sykiu. pvz nakciai nba esu pastates kad OKC laimes. 4 k usd. ir bus pliusas vistiek kad ir nunes rytas sian man ta 1,5k usd." cia mano zinute ketvirtadieni, zvenget kad pralosiau !! i OKC laimejo pries CHI tai galiu as zvengti is jusu nes laimejau!!!:D bet aisku jei jums geriau miegosis vaikuciai tai galvokit kad nestaciau. Ok varau pasilinksiminti. Juk sestadienio vakaras !! ciau

4k usd statei ane? ;DDD juokdarys
2013-05-08
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.