Fotį Katsikarį nuvylęs Milovanas Rakovičius turės ieškotis kito klubo
Fotį Katsikarį nuvylęs Milovanas Rakovičius turės ieškotis kito klubo
Nuotr. EFE-Scanpix
Buvęs žalgirietis Milovanas Rakovičius vasarą turės ieškotis naujo klubo. 

Bilbao „Basket“ ekipos strategas Fotis Katsikaris po Ispanijos pirmenybių mačo su Valensijos klubu viešai kritikavo 28 metų 208 cm ūgio serbą ir pareiškė, kad jo ekipoje nebeliks. 

Namie žaidusi Bilbao ekipa 61:72 nusileido Valensijos komandai, o po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje sulaukęs klausimo, kodėl Rakovičius nepasirodė aikštėje, Katsikaris pratrūko. 

„Jo daugiau nebus. Rakovičius ekipai neduoda nei fizinės, nei psichologinės naudos. Šis žmogus turi problemų. Jų turi ir kiti vaikinai, tačiau jie bent jau stengiasi komandos labui“, – pareiškė Katsikaris. 

Problemų dėl nugaros skausmų Rakovičius turėjo žaisdamas ir „Žalgirio“ klube. 

Šį sezoną ACB pirmenybėse jis vidutiniškai rinkdavo po 6,4 taško ir atkovodavo po 2,3 kamuolio per rungtynes.

Europos taurės turnyre Rakovičius vidutiniškai rinkdavo po 7,1 taško ir atkovodavo po 4,1 kamuolio, aikštėje praleisdamas vidutiniškai po 16 su puse minutės. 

Jo atstovaujamas Bilbao klubas iškopė į turnyro finalą, tačiau jame 64:75 nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipai ir kelialapio į Eurolygą nepelnė. 

Komentarai:
LT
Rakovic'ius turi nesveikus duomenis, 130kg, greitas, soklus, nesveikai koordinuotas ir pan, plius ugis ~208cm, turetu buti vienas geriausiu savo pozicijos zaideju Europoje, bet motyvacijos, noro, darbo etikos - 0, zodziu keista, galetu buti neprastesnis nei Hines'as.
2013-05-13
Atsakyti
Bet matosi alio kad tau reikia kviesti greitaja ir i nauja vilnia pas savus nuveztu.
2013-05-13
-3
Atsakyti
alio
Akivaizdu,zalgiri praleisti metai visiskai palauze zmogu psichologiskai...dauguma zalgirio buvusiu zaideju paluzta,iseja is zalgirio,nes pamato,kaip kitam klube gerai ir nesupranta kas darosi, Collinsas prasigere net budamas zalgiri
2013-05-13
-4
Atsakyti
Anonimas
i zalgiri galetu grizt
2013-05-13
-11
Atsakyti
Anonimas
pries lokomatyva gal 3-4 kartus laisvas is po krepsio pramete xD
2013-05-13
-8
Atsakyti
Traktorius
Atgal i lietuva ! si kart i ryta!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.