Bostono ekipos vadovai norėtų matyti Docą Riversą prie komandos vairo ir kitą sezoną
Bostono ekipos vadovai norėtų matyti Docą Riversą prie komandos vairo ir kitą sezoną
Nuotr. Reuters-Scanpix
Pirmajame NBA atkrintamųjų varžybų etape pasirodymą baigusi Bostono „Celtics“ ekipa jau pradėjo galvoti apie kitą sezoną. 

Bostono klubo prezidentas krepšinio operacijoms Danny Ainge'as išreiškė viltį, kad komandos vyriausiasis treneris Docas Riversas „keltams“ vadovaus ir kitą sezoną. 

„Kalbėjausi su Docu visą laiką. Mes šiek tiek aptarėme kito sezono planus, – tvirtino Ainge'as. – Vienintelis dalykas, kurio tikiuosi, kad Riversas man praneš pirmam, jeigu nuspręs palikti komandą.“

Riversas pasibaigus sezonui buvo kiek nusivylęs komandos pasirodymu, o Ainge'as nesilažintų, kad strategas kitą sezoną liks Bostone. 

„Niekuomet rimtai nevertinu kalbų, pasakytų iškart po sezono. Nemanau, kad apie tai reikėtų diskutuoti jau pirmąjį vakarą, po sezono baigties. Visuomet yra protingiau leisti mintims susigulėti ir ramiai įvertinti visą sezoną prieš priimant sprendimą“, – aiškino Ainge'as. 

„Celtics“ klubo prezidentas tvirtino dar nekalbėjęs ir su vienais komandos lyderių veteranais Paulu Pierce'u ir Kevinu Garnettu

Bostono klubas iki birželio 30 d. gali nutraukti sutartį su Pierce'u, sumokėjęs jam 5 milijonų JAV dolerių kompensaciją. Kitu atveju 35 metų 201 cm ūgio veteranas kitą sezoną liks „Celtics“ gretose už 15 mln. JAV dolerių algą. 

Šeštadienį 37-ąjį gimtadienį minėsiančio Garnetto kontraktas su „Celtics“ galioja dar du sezonus, tačiau išvykus Pierce'ui Bostono ekipa svarstytų galimybę iškeisti veteraną. 

Komentarai:
Anonimas
normalus tie veteranai gerai losia ir traukia komanda, tik kad vat vidutinioku truksta - nesuprantu tokiu zaideju kaip c.lee - gauna 5 mln, taciau po praktiskai nelose, tai vat tokius mest is komandos ir uz tuos pinigus paimt padoriu vidutinioku, kurie galetu keist pagrindinius.
2013-05-16
-2
Atsakyti
d
Veteranai nesitraukia. :)
2013-05-16
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.